πολυ καλημερα φιλοι μου........μιας και δεν ηξερα που αλλου να το ποσταρω.....κιαν κανω λαθος ας το διορθωσουν παρακαλω οι διαχειριστες του φορουμ.....κανω και μια εκληση βοηθειας σχετικα με τη δουλεια μου κιοπως συμφορουμιτης θελει ας βοηθησει......φυσικα δε θα μεινει ετσι ο φιλος αφου θα εχει καποιο δωρακι για το μηχανακι του σε μια πολυ φιλικη τιμη(μιση)απο αυτην που δινω κανονικα το συγκεκριμενο κοματι......αυτο που χρειαζομαι φιλοι μου ειναι καποια μηχανακια δοτες που δεν πολυκυκλοφορουν πλεον εδω θεσσαλονικη η απο γνωστους μου τουλαχιστον για την δημιουργια καλουπιων για καποιες καρινες......μιας και η ολη προσπαθεια στηριζεται αποκλειστικα απο φιλους.....αυτα που χρειαζομαστε αμεσα ειναι......z 750 πρωτης γενιας,fazer600 επισης πρωτης γενιας δηλαδη υτο με την εξατμιση κατω και cbf 1000,επισης πρωτης γενιας.....μιλαμε παντα για θεσσαλονικη,και να σημειωσω οτι η ολη δουλεια διαρκει κανα διωρακι και θα γινει στον χωρο του ιδιοκτητη χωρις καν να αναγκαστει να μετακινησει τη μοτο του.....διαδικασια παντελως ακινδυνη για τη μοτο αφου το μονο που γινετι ειναι ο στησιμο ενος χαρτονενιου σκελετου με αυτοκολητη ταινια πανω στη μοτο.....διαδωστε το σας παρακαλω σε οσους μπορειτε κιεπικοινωνηστε μαζι μου στο 6973205164....χρηστος......κιεπαμε....ο εθελοντης που θα προσφερθει......θα λαβι το δωρακι του.....σε οτι κρινει οτι χρειαστει αυτος για τη μοτο του.....!!ευχαριστω προκαταβολικα παιδια απαντες....!!!!