Θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια μάσκα για εδώ? Αλλά υπολόγισε ότι ανάμεσα από τα προβολάκια που έχει τώρα θα μπει και ένα λεντ στρογγυλό.
τυχαινει να εχω κρατησει μια τετοια μασκα απο αυτο,απο ενα kawasaki που ειχα φτιαξει καποτε.......πιστευω.....θα φιλοξενουσε πολυ πιο ομορφα και συμαζεμενα τα φωτιστικα που λες,και θα τουδινε αλλο τελειως φουτουριστικο λουκ!!!θελει μονο να φτιαχτουν και τα πλαινα του φερινγκ μεχρι το τεποζιτο.....και χαμηλο φτερο φυσικα.....οπως αυτο.....για δες το.......
![]()
ride fast stay young!!!
θελω κατι σαν αυτο! για το vtr μου! αλλα υπολογησε πως θα ειναι σταθερο. και αναμεσα στα φαναρια ειναι το ram air!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
για τον φιλο drowvarius...........οι ιδεες που ελεγα.......η ενα μασκακι στυλ buell......αμερικανικο cafe racer που θα φιλοξενησει ολα τα φωτιστικα που λες...........![]()
ελα!!!σαν το μασκακι του buell??Αρχικά δημιουργήθηκε από akispoulis
θελω κατι σαν αυτο! για το vtr μου! αλλα υπολογησε πως θα ειναι σταθερο. και αναμεσα στα φαναρια ειναι το ram air!![]()
ride fast stay young!!!
ναι....μπορουν ναναι κατω στη θεση τους και το μασκακι να τα αγκαλιασει απο πανω.....αλλα....θα μου στειλεις τα φαναρια αν γινει.......![]()
ride fast stay young!!!
οταν παρω τα φαναρια. θα σου τα στειλω.!οκ το σχεδιο για VTR SP streetfigher. τελος. τωρα παμε στην πραξη!....καρηνα βρηκαμε πως. καπακια ψηγειων βρηκαμε πως.! τωρα και μασκα!αλλα πιστευω πως και κινουμενη να γινει , να δενετε επανω στα καλαμια. μικραίνω την είσοδο του ram air!
Η μάσκα στυλ buell που λες, θα επιτρέψει να κρατήσω τα προβολάκια και να προσαρμόσω ανάμεσά τους ένα ή δύο λεντ?
οτι μπορυν να μπουν μπορουν να μπουν σιγουρα απτη στιγμη που θα φτιαχτει η μασκα......το θεμα ειναι οτι το σχημα τους ιναιι λιγο ακομψο καθοτι τετραγωνισμενο........γενικως κυκλικα η οβαλ φωτιστικα δινουν περισοτερη ευχερια στην τοποθετηση τους,και με περισοτερους συνδυασμους στην θεση τους,κοινως τα τοποθετεις οπως θελεις.....
κοινως δες τις φωτο γιανα καταλαβεις,πως μεταμορφωσα εδω ενα παλιοτερο klr 250 που ειχα.....σε αντιγραφο του gilera που σουδειξα......προσεξε τα φωτακια του........
![]()
ride fast stay young!!!