Φιλε Χρηστο σου εχω στειλει πμ. Το γραφω και εδω γτ πιστευω οτι σου ερχονται πολλα μηνυματα και δεν ξερω αν το εχεις δει το δικο μου...
Φιλε Χρηστο σου εχω στειλει πμ. Το γραφω και εδω γτ πιστευω οτι σου ερχονται πολλα μηνυματα και δεν ξερω αν το εχεις δει το δικο μου...
ναι τελικα εστω και αργα......τα ειδα....!!!!
ride fast stay young!!!
ευχαριστω για την απαντηση!!!
Χρηστο καλησπερα,μολις ειδα το θεμα που εχεις ανοιξει.
Με ενδιαφερει καλυμμα τεποζιτου για GSX-R 1000 2010,μηπως ασχολεισαι και με αυτα?
Μιλαω για καλυμα το οποιο καλυπτει ολο το τεποζιτο,μιας και εχω σκοπο να παραγγειλω fairing set σε διαφορετικο χρωμα απο την μοτοσυκλετα μου και σκεφτομαι αντι να βαψω το υπαρχον τεποζιτο ή να αγορασω αλλο,να βαλω ενα καλυμμα στο χρωμα που θελω.
Στειλε μου ενα πμ σε παρακαλω να με ενημερωσεις!
No Fear
γεια σου φιλε μου γιανα σου πω την αληθεια......δεν μου ζητησε κκανεις κατι τετοιο αλλα οχι οτι δεν γινεται κιολας.....με την προυποθεση οτι βρω μηχανακι δοτη να το δουλεψω πανω του δεν θαναι και ιδιαιτερα δυσκολο......και ειναι και καλη ιδεα ετσι οπως το λες με τη βαφη που θα κανεις......απο που εισαι φιλε μου....?αν ισαι απο θεσνικη γινεται πολυ πιο ευκολα ολο αυτο.....![]()
ride fast stay young!!!
xronia polla ,ti tha eleges gia boxer kit kai full fairing gia tdm 900 .
kaλημερα φιλε μου και χρονια πολλα και σε σενα.....για το φουλ φερινγκ.....νομιζω τοπιασα......ειχα κατι τετοιο κατα νου......για το boxer kit......δεν τοπιασα......για εξηγησε μου ακριβως......με καμια φωτο αν ειναι δυνατον......και......οπως λεμε παντα.......παντα ανοιχτος σε ολα!!!![]()
ride fast stay young!!!
http://www.google.gr/search?hl=el&cl...900&btnG=#i=14
des to file kai akoma an vazis sto google (boxer kit tdm900) .an thes na milisoume kai sto kinito
keep ride on road without lady driver