Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 113

Θέμα: Πρόστιμο από δικαστήριο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: Πρόστιμο από δικαστήριο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Στα καλά καθούμενα....

Λόγω μη παρουσίας μου ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ σε αυταπάγγελτη δίκη τροχαίου (πλημμέλλημα).... Και θα μου πείτε, "καλά ρε φίλε γιατί δεν πήγες αφού είχες κλητευτεί" ???

Έλα μου ντε που το δικαστήριο ήταν τον Φεβρουάριο στην Κατερίνη-450 χιλιόμετρα μακριά...Και όχι μόνο...Ήταν η εποχή που οι αγρότες είχαν στήσει ένα σκασμό μπλόκα στην Εθνική οδό, και τα Τέμπη ήταν κλειστά λόγω των έργων μετά την γνωστή κατολίσθηση. Και υπήρχαν και χιόνια σε κάποια τμήματα της διαδρομής...
    Με λίγα λόγια κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα ξεκίναγε για Πιερία με κίνδυνο να φάει +24ώρες στον δρόμο, ή να μην καταφέρει να φτάσει, ή να μην καταφέρει να γυρίσει... Και σε κάθε περίπτωση μια τρομερή και κοστοβόρα ταλαιπωρία ήταν δεδομένη... Και επιπλέον δεν το θεώρησα σημαντικό μιας και είχε ήδη προηγηθεί γραπτή κατάθεσή μου στο Αστ. Τμήμα της περιοχής μου κατά την φάση της προανάκρισης και του σχηματισμού της δικογραφίας...

Και στο κάτω-κάτω παθών και μάρτυρας ήμουν (όχι κατηγορούμενος) σε μια εντελώς ξεκάθαρη και χωρίς υποψία αμφισβήτησης υπαιτιότητας ποινική δίκη χωρίς καμμία αστική επίπτωση (μιας και όσο αφορά ασφάλειες, ζημιές, αποζημιώσεις κλπ το θέμα έχει κλείσει...). Τυπικά και γραφεικρατικά πράγματα δηλαδή χωρίς ουσία...

Αλλά ο εισαγγελέας έκρινε την παρουσία μου στο δικαστήριο απαραίτητη (ένας Θεός ξέρει γιατί...), ανέβαλε την δίκη, με κλήτευσε εκ νέου, και επιπλέον...με καταδικασε σε 100,00 € πρόστιμο για την μη παρουσία μου....

Τώρα και θα πρέπει να πάω τον Δεκέμβριο στην νέα δίκη (ένα σκασμό έξοδα κλπ) και έχω φάει και πρόστιμο... Κανένας νομικός ή κάποιος με παρόμοια εμπειρία να συμβουλέψει για το πως μπορώ να την γλυτώσω ????
    Άμα δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη...
    Αύριο είναι η ημερομηνία της νέας δίκης....'Ελα μου όπως που έχει προκηρυχθεί γεν. απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ...Τηλεφωνικά από το πρωί προσπαθώ και κανένας δεν μου εγγυάται αν θα γίνει η όχι η δίκη μιας και πχ μια γραμματέας να απεργήσει τότε το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να αναβάλλει...
    Και τώρα εγώ τι κάνω ???
    Ξεκινάω μαύρα χαράματα για να είμαι Κατερίνη το πρωί με κίνδυνο να χάσω μεροκάματο, να πληρώσω σχεδόν 1.000 χλμ βενζίνη, διόδια κλπ και τελικά να γυρίσω άπρακτος με μια αναγκαστική αναβολή ή ρισκάρω να μην (ξανα)πάω με κίνδυνο να γίνει η δίκη και εκτός από ένα ακόμα χρηματικό πρόστιμο να φάω και 2 μήνες φυλακή για λιπομαρτυρία κατ' εξακολούθηση ???

Τα νεύρα μουυυυυυυ.....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τραβα THEOD...

μην δοκιμαζεις την τυχη σου σε ενα διαλυμενο κρατος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    αμαν ρε αδερφάκι μου και εσύ!! τι γκαντεμιά είναι αυτή που σε δέρνει μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα......

και τι να σου απαντήσει κανείς...
    φόρα τις κορντούρες και αμόλα?

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA

Re: Re: Πρόστιμο από δικαστήριο....

Άμα δεν σε θέλει η πουτάνα η τύχη...
    Αύριο είναι η ημερομηνία της νέας δίκης....'Ελα μου όπως που έχει προκηρυχθεί γεν. απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ...Τηλεφωνικά από το πρωί προσπαθώ και κανένας δεν μου εγγυάται αν θα γίνει η όχι η δίκη μιας και πχ μια γραμματέας να απεργήσει τότε το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να αναβάλλει...
    Και τώρα εγώ τι κάνω ???
    Ξεκινάω μαύρα χαράματα για να είμαι Κατερίνη το πρωί με κίνδυνο να χάσω μεροκάματο, να πληρώσω σχεδόν 1.000 χλμ βενζίνη, διόδια κλπ και τελικά να γυρίσω άπρακτος με μια αναγκαστική αναβολή ή ρισκάρω να μην (ξανα)πάω με κίνδυνο να γίνει η δίκη και εκτός από ένα ακόμα χρηματικό πρόστιμο να φάω και 2 μήνες φυλακή για λιπομαρτυρία κατ' εξακολούθηση ???
    Εάν ο/η γραμματέας της έδρας απεργήσει, η δίκη ΔΕ θα γίνει.
    Η ποινή της λιπομαρτυρίας διαγράφεται με αίτησή σου εάν εμφανιστείς στην επόμενη δικάσιμο (δηλ. αύριο ή στη μετ'αναβολή δικάσιμο) και πεις ένα λόγο/δικαιολογία/μπαρούφα γιατί δεν μπόρεσες να εμφανιστείς.
    Ο μόνος τρόπος να μάθεις εάν θα απεργήσει ο/η γραμματέας είναι να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί της, προσωπικά, και να την παρακαλέσεις να σου πει. (Ένας συγκεκριμένος θα είναι ο γραμματέας της έδρας). Δυστυχώς όμως είναι λίγο αργά τώρα...
    Dura lex, sed lex.

Από το πρωί προσπαθώ τηλεφωνικά...Θα έχω πάρει ίσαμε 10 τηλεφωνα στην Κατερίνη προσπαθώντας να βγάλω άκρη αλλά κανένας είτε δεν δεσμεύεται για τίποτα, είτε δηλώνει αναρμόδιος...
    Απ' ότι κατάλαβα το πιθανότερο είναι από το πινάκιο να γίνουν μόνο 2 δίκες που είναι στα όρια της παραγραφής και όλες οι υπόλοιπες να αναβληθούν λόγω απεργίας ΚΑΙ του τοπικού δικηγορικού συλλόγου....Όπως έιπα και πριν όμως κανένας δεν δεσμεύεται και δεν βεβαιώνει για τίποτα, και δεν υπάρχει τρόπος εκ των υστέρων να φανεί κάπου ότι εγώ ήμουν πρόθυμος να πάω... και αν κάτι πάει στραβά μετά εγώ θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν ήμουν ελέφαντας.... Μπέρδεμα ρε φούστη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Από το πρωί προσπαθώ τηλεφωνικά...Θα έχω πάρει ίσαμε 10 τηλεφωνα στην Κατερίνη προσπαθώντας να βγάλω άκρη αλλά κανένας είτε δεν δεσμεύεται για τίποτα, είτε δηλώνει αναρμόδιος...
    Απ' ότι κατάλαβα το πιθανότερο είναι από το πινάκιο να γίνουν μόνο 2 δίκες που είναι στα όρια της παραγραφής και όλες οι υπόλοιπες να αναβληθούν λόγω απεργίας ΚΑΙ του τοπικού δικηγορικού συλλόγου....Όπως έιπα και πριν όμως κανένας δεν δεσμεύεται και δεν βεβαιώνει για τίποτα, και δεν υπάρχει τρόπος εκ των υστέρων να φανεί κάπου ότι εγώ ήμουν πρόθυμος να πάω... και αν κάτι πάει στραβά μετά εγώ θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν ήμουν ελέφαντας.... Μπέρδεμα ρε φούστη μου...
    Τελειως στην τυχη :
    To να πας στο Αστυνομικο Τμημα της περιοχης σου και να παρεις καποια βεβαιωση οτι δεν απαντουν - δεν μπορεισ να επικοινωνησεις με το δικαστικο τμημα ???

Βασικα ρωτα καποιον δικηγορο.Συλλογο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Τελειως στην τυχη :
    To να πας στο Αστυνομικο Τμημα της περιοχης σου και να παρεις καποια βεβαιωση οτι δεν απαντουν - δεν μπορεισ να επικοινωνησεις με το δικαστικο τμημα ???

Βασικα ρωτα καποιον δικηγορο.Συλλογο ?
    Καμία σχέση.
    Dura lex, sed lex.

Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε σ'αυτό. Αν το ρισκάρεις, η πιθανότητα να γίνει η δίκη είναι πολύ μικρή, πράγματι. Από την άλλη, εάν απεργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς (δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις Ι.Χ.) είναι μία τέλεια δικαιολογία για να μην πας. Προσωπικά, ΔΕΝ θα πήγαινα, αλλά εσύ αποφασίζεις...
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Από την άλλη, εάν απεργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς (δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις Ι.Χ.) είναι μία τέλεια δικαιολογία για να μην πας.
    Σ' αγαπάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Την αγαπας ε?

Εγω παλι, επειδη δεν τις πιστευω τις γυναικες και ειδικα τις δικηγορους...

Θα το εβλεπα σαν ρεπο και ξεσκασμα απ τη ρουτινα και θα ξεκιναγα!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Την αγαπας ε?

Εγω παλι, επειδη δεν τις πιστευω τις γυναικες και ειδικα τις δικηγορους...

Θα το εβλεπα σαν ρεπο και ξεσκασμα απ τη ρουτινα και θα ξεκιναγα!

1000χλμ βενζίνη+διόδια.... πολύ λαρτζ είσαι ρε Τσίου
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1000χλμ βενζίνη+διόδια.... πολύ λαρτζ είσαι ρε Τσίου

Λεφτα υπάρχουν!

:o

ασε με ρε μλκ!

Λεφτα υπάρχουν!

Μηχανή όμως???
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Μηχανή όμως???

εξου και το "ασε με ρε μλκ"

πολυ μου χωνεσαι εσυ!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εξου και το "ασε με ρε μλκ"

πολυ μου χωνεσαι εσυ!
    με 2 μηχανές.... χαλαρά! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο πρόστιμο από ραδιοτηλεοπτικό
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:57
  2. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  3. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά