Μεσα & εγω!![]()
Μεσα & εγω!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
αρε manalishi ποσο ωραία τα λες...Παιδιά δεν θα μου βγει για αύριο, sorry!!!
ρε γαμώτο μαλακια θα έρθει και ο Φίλιππας με το τέρας, πλάκα θα έχει.....
Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τα ξημερώματα σας εύχομαι καλα όμορφα χιλιομετρα!!!!!![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Here I am,on the road again.......
Εμ πριν πας και τ' ακουμπησεις συνεργειο το λες, σκαμε με εργαλειοθηκη και ροποκλειδα και λαδακια με κοστος μονο το λαδακι... Και πας και εκδρομη.
θα στο πω εγώ Γιάννη τότε σύντομα....μην άγχεσαι..................
Βmw k1300s '15 -
καλημερα, όλοι ειμαστε πίσω καλά.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Καλημερα.Πολυ ωραια βολτα σε ομορφα κομματια της Πελοππονησου που εγω δεν ειχα παει (Ακρωτηριο Ταιναρος).Ευχαριστω ολους για καλη παρεα.
ΥΓ1:Γιαννη ελπιζω να μη σου κοστισε πολυ που φαγαμε σουβλακια κ οχι καμμια γουρουνοπουλα.Το Πασχα ειναι κοντα για τετοια εδεσματα!
ΥΓ2:Δημητρη ηρωα με τα κ@@λ@ν πως σου πανε τα βολαν!
ΥΓ3:Τη γλυτωσες κ σε αυτη τη βολτα παικτη μου,κ μη ρωτησεις τι,ξερεις εσυ!
ΥΓ4:Αλεξανδρε εισαι ημιθεος εσυ κ το KLE!!!!
πόσα χλμ γράψατε ρε σεις???
Βmw k1300s '15 -
700
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η βόλτα ήταν πολύ καλή, όπως αναμενόταν. Το μόνο δύσκολο κομμάτι ήταν το περπάτημα ως το φάρο. Εμ είπαμε σιδερόκωλη όχι λαπαδόκοιλη, το περιπατητικό κομμάτι δεν ήταν υπολογισμένο και το ανθρώπινο μέλος του πακέτου "μοτοβόλτα" κλάταρε με μόλις 75 λεπτά περπάτημα σύνολο (σε ιδιαίτερα κακοτράχαλο έδαφος, λέμε τώρα καμμιά μλκια για να νιώσουμε καλύτερα). Το περπάτημα με κούρασε περισσότερο από μιά ΠΣΚ ολόκληρη, this is halva. Πέραν αυτού οδηγικά άλλα κομμάτια όμορφα, άλλα αδιάφορα (αλλά έδωσαν τροφή για φαντασιώσεις θερινής επίσκεψης σε παραλίες) πάντως το μάτι χόρτασε, το χέρι χόρτασε, ντάξει ρε δεν φάγαμε γουρνοπούλα αλλά δεν πειράζει, μετά το φάρο σκέφτομαι να το ράψω το στόμα, το στομάχι, κάτι τέλος πάντων. Ο pektis θεά λέμε με το tshirtάκι, το τζινάκι (αλλά με φοβεροτιτανοτεράστιες "προστασίες" επιγονατίδες από μέσα) και τα Nike Shox ειδικά ψωνισμένα για μοτοβόλτες σε γκρι χρώμα να μην φαίνεται η βρώμα του δρόμου, λυτά κορδόνια για άνεση και αερισμό, με το που έπεσε ο ήλιος έτρεμε σαν το ψάρι αλλά ΔΕΝ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ λέμε. "Α εσείς φέρατε και ζακετάκια" εεεε γλυκό μου ακόμα και Αύγουστο να περάσεις από Ταϋγετο/Τρίπολη κλπ κρύο κάνει. Ο φαροφύλακας τρελό παλικάρι, δείγμα μιάς Ελλάδας με τα καλά της και με τα κακά της όλα σε ένα πακέτο. Ο μαναλίσις και ο ζιζού σε καλά κέφια, το Αλεκάκι KLE πεινασμένο για χιλιόμετρα, ο Άλεξ14 μαχητικότατος και κρίμας που δεν τον βλέπουμε πιο συχνά, "δικό μας παιδί". Σπύρο όντως οι banditαίοι είναι πειραγμένοι τελικά. Το 50% της παρέας σαν φυσική παρουσία, παραπάνω αν μετρήσεις και την παρκαρισμένη ιδιοκτησία
Συνολικά χιλιόμετρα με βάση το gps του κινητού περίπου 670 από σπίτι σε σπίτι. Και νομίζω κάτω από 80 ευρώ ή εκεί περίπου συνολικά έξοδα βενζίνες-φαγητό-διόδια-καφέ.
686 χλμ εγραψα, καταπληκτικη παρεα, χορτασαμε οδηγηση.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!