Metzeler LAZERTEC M45Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τι λαστιχάκια έβαλες? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?
165?
CBF250 έχω έτσι![]()
Metzeler LAZERTEC M45Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τι λαστιχάκια έβαλες? Και σε τι τιμή αν επιτρέπεται?
165?
CBF250 έχω έτσι![]()
Μου γινατε ''στριφτεροι'' και οι δυο τωρα ,ετσι????Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Χθες άλλαξα στο Δημήτρη λάστιχα
χαλάλι τα 10? παραπάνω απ' αυτά που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Nrgman για τα ίδια ακριβώς![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
τι spammer είναι αυτός ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Μου γινατε ''στριφτεροι'' και οι δυο τωρα ,ετσι????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
εσένα σε έχω και στην ευθεία![]()
![]()
![]()
![]()
Α οκ, άλλες εντελώς διαστάσεις οπότε........οκ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Metzeler LAZERTEC M45
165?
CBF250 έχω έτσι![]()
![]()
Επαληθεύω και Επαυξάνω, οτι έχει αναφερθεί για τον κο Μπούκη Δημήτρη και το επίπεδο εργασίας/εξυπηρέτησης πελάτη.
Γύρισα πριν από λίγο με ένα ζευγάρι καινούργια ΑΝΑΚΕΕ και με τις καλλίτερες των εντυπώσεων.
Τάσος.
Ωραια τα λετε γιατι εχω καποιο κοσκινισμα κ θα παω αυριο σε αυτον........για να δουμε ......... εντωμεταξυ τα λαστιχα τα εβαλα προ 5 μηνες............. ειχα παρατηρησει οτι κατι δε παει καλα αλλα ο λαστιχας κ πολυ γνωστο ονομα που μου τα εβαλε δε παραδεχεται τιποτα...... για να δουμε τι θα πει ο Μπουκ............
Οταν το πηγα στο λαστιχα μου , απλα το σηκωσε κ το γυρναγε.........κ μου ειπε οκ ειναι..........
κ εδω ο αλλος μονο ερωτα δεν εκανε στο λαστιχο για να το τσεκαρει , αντε να δουμε......
love will save the planet,hate is a good start.