Το... κέρατό μου μέσα!!! ΔΕΝ είναι Πτέρη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
ΦΤΕΡΗ!!! Και η παροιμία λέει λαγός την Φτέρη κούναγε όχι την Πτέρη. Νέα ελληνικά μιλάμε![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αυτα απο εμένα!!!!!
Ας μου θυμίσει κάποιος την επόμενη φορα να μη σκεφτω το χέρι μου και να πάρω τη μηχανη γιατι το σκυλομετάνιωσα!!!!!!!
Πάντα τέτοια!!! (που θα λεγε κάποιος)
Και περιμένουμε την επόμενη!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Την επόμενη φορά μην σκεφτείς το χέρι σου και πάρε την μηχανή γιατί θα το σκυλομετανιώσεις.. :rotflmao: :rotflmao:
I consume therefore I exist
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Αυτα απο εμένα!!!!!
Ας μου θυμίσει κάποιος την επόμενη φορα να μη σκεφτω το χέρι μου και να πάρω τη μηχανη γιατι το σκυλομετάνιωσα!!!!!!!
Πάντα τέτοια!!! (που θα λεγε κάποιος)
Και περιμένουμε την επόμενη!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί κάτι μου λέει πως έχει κι άλλες;;;; Ρε απατεώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τόσες φορές σταματήσαμε πάνω στον Ταύγετο που είναι αυτές;;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
γιατί κάτι μου λέει πως έχει κι άλλες;;;; Ρε απατεώνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τόσες φορές σταματήσαμε πάνω στον Ταύγετο που είναι αυτές;;;;![]()
Τις πήρε το ποτάμι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Τις πήρε το ποτάμι!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεμπελόσκυλο!!!!!![]()
![]()
![]()
Πφφφ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Τα 'χω ξαναδεί γραμμένα αυτά...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτό τώρα το είδα
τον κακό σου το φλάρο ρε χαμένε, που να σου γίνει το μηχανάκι SV με κινητήρα boxerΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Χρήσιμα συμπεράσματα, part 2
[...]- Ένας μεσήλικας μεσοαστός (ιδρυτικό στέλεχος της ΠΣΚ) που πέφτει θύμα νυχτερινού ρεσιτάλ της επαναστατικής φράξιας (γιατί είπαμε: το ροχαλητό είναι ταξική υπόθεση).[...]:a015:
:a45:
:a37:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μπράβο ρε παιδες ......![]()
..... ζηλεύω οσο δεν παει άλλο.
απο οτι ειδα τελικά ο Τεο τα κατάφερε. Εγω για άλλη μια φορά ημουν άτυχος αλλά δεν γινόταν με τίποτα.
στην επόμενη
![]()
Τώρα το μεσήλικας σε πείραξε περισσότερο ή το μεσοαστός?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
τον κακό σου το φλάρο ρε χαμένε,
![]()
![]()