Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: Mικρές γρατζουνιές και θαμπούρες τέλος!

Λοιπόν:για μπαμπάκι και αλοιφή πλήρωσα περίπου 34.50 euro. Τώρα όσον αφορά τη μακροχρόνια χρήση..καλή ερώτηση και θα ψάξω για την απάντηση αν και δε βλέπω από την άλλη το λόγω που θα έπρεπε κάποιος να το χρησιμοποιεί τακτικά. Το μπαμπάκι είναι αυτό στη foto και είναι χρώματος κίτρινου. Δε μου φάνηκε να έχει διαφορά από το φαρμακευτικό όμως για παν ενδεχόμενο δε θέλησα να ρισκάρω.Εξάλλου σιγά τα λεφτά που αξίζει..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Το μπαμπάκι που λέγαμε..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	06-07-23_16-26.jpg 
Προβολές:	1834 
Μέγεθος:	95,3 KB 
ID:	56185

Το μπαμπάκι είναι αυτό στη foto και είναι χρώματος κίτρινου. Δε μου φάνηκε να έχει διαφορά από το φαρμακευτικό όμως για παν ενδεχώμενο δε θέλησα να ρισκάρω.
    to βαμβακι αυτο ειναι καλο η διαφορα του με το φαρμακευτικο ειναι οτι δεν αφηνει
    χνουδι απο το στατικο το χρησιμοποιουν οσοι βαφουν αυτοκινητα κατα βαση

το χρησιμοποιω για να επισκευαζω μηχανισμους και φακους δεν αφηνει γραμμες και χνουδια mini dv στο service
    στην αρχη και εγω για γρατζουνια το ειχα παρει και ηταν απο καταστημα που ειναι σε στενακι δεξια αχαρνων απεναντι απο την καλαρη διπλα στο μακντοναλτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ναι ειχε ξανασυζητηθει παλιοτερα το ιδιο προιον.
    Καλο ειναι να χρησιμοποιειται πολυ σπανια, και μονο οταν υπαρχει αναγκη, γιατι η συχνη χρηση ενδεχεται να προξενησει ανεπανορθωτη ζημια στο χρωμα.
    +1000

Φανταστικο προιον αλλα με μετρο.......
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Κάνει και για μεταλλικές επιφάνειες?Για το ντεπόζιτο άς πούμε?Αν ναι έφυγα αύριο κιόλας να το πάρω.
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
    to βαμβακι αυτο ειναι καλο η διαφορα του με το φαρμακευτικο ειναι οτι δεν αφηνει
    χνουδι απο το στατικο το χρησιμοποιουν οσοι βαφουν αυτοκινητα κατα βαση

το χρησιμοποιω για να επισκευαζω μηχανισμους και φακους δεν αφηνει γραμμες και χνουδια mini dv στο service
    στην αρχη και εγω για γρατζουνια το ειχα παρει και ηταν απο καταστημα που ειναι σε στενακι δεξια αχαρνων απεναντι απο την καλαρη διπλα στο μακντοναλτ

Για διευκρινησε ρε Μιλτο εκει εχει και το προιον ή μονο το μπαμπακι? Και που ακριβως διπλα στα ΜακΝτοναλτ γιατι μενω κοντα... επανω στο στενακι που κατεβενει προς αχαρνων ή μεσα στο παραδρομο της Ιωνιας που παει πανω απο τις γραμμες?

κατεβαινεις για να βγεις αχαρνων μπροστα σου απεναντι ειναι τα goodys
    αν περασεις την αχαρνων γινετε καλαρη που ειναι και η tre ,,,πριν βγεις αχαρνων στο δεξι σου χερι χρωματα η αν δε βρεις εκει επι τις καλαρη
    αριστερα το βαμβακι το ηξερα το 3M
    το ειδα απο εδω και μου αρεσει απο οτι διαβασα στο νετ,,,,στο στενακι λοιπον συνηθισμενο ειναι !!!

αν αποκρυπτογραφώ σωστά το παραπάνω μήνυμα, το μαγαζί με το βαμβάκι βρίσκεται επί της Ευγενίου Καραβία που κατεβαίνει από την Πατησίων (μπροστά στη Φοιτητική Εστία) προς την Αχαρνών

Ναι, κάνει και για μεταλλικές επιφάνειες.. Εμένα, πέραν του μαγαζάτορα που μου το πούλησε, μου το σύστησε φανοποιός γνωστής εταιρείας ι.χ. και μάλιστα μου είπε πως με την ευκαιρία ίσως ήρθε η ώρα να κάνω και το αυτοκίνητο.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Φαίνεται καλό! Πάω αύριο το πρωί να το ζητήσω.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Μέλος
    Πολύ ωραία δουλειά.
    Προσοχή όμως παιδιά είναι και θέμα χεριού!!

μόλις μίλησα με 3Μ Ελλάς

κατάστημα με προϊόντα 3Μ

Λ. Ηρακλείου 74-76
    210-2910512
    κ. Σκάλκος

Kι εγώ για Θεσσαλονίκη.Μόλις σχολάσω πάω να το πάρω απο Αφροδίτης 24 στον Βαρδάρη οπου βρίσκεται dealer.Τα τηλέφωνα που δώσαν παραπάνω είναι η αντιπροσωπεία και δεν έχει προιόντα εκεί.Μόνο απο dealer
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Λοιπόν...

Η κρέμα είναι της 3Μ finishing και έιναι ιδανική για "τελειώματα" σε φρεσκοβαμένες και μή επιφάνειες (σβήνει τις μικρογρατζουνιές και δίνει γυαλάδα). Είναι ιδανική για μικρές γρατζουνιές και το φαινόμενο της "αράχνης".

ΔΕΝ δημιουργεί πρόβλημα στο χρώμα, αρκεί να χρησιμοποιήτε με σύνεση (μην το κάνεις και κάθε βδομάδα!!!) και κάνει για ΟΛΕΣ τις επιφάνειες και όταν λέω ολες εννοώ όλες, μέχρι και CD-DVD "καθάρισα" απο γρατζουνιές (δοκιμαστε το... )

Πολύ καλή για πλαστικά αλλά και για βαμμένες επιφάνειες.

Θέλει λίγο επιμονή (όχι δύναμη) με κυκλικές κινήσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ΙΔΑΝΙΚΟ!!!!

Προσωπικά για βαθιές γρατζουνιές χρησιμοποιώ μία πιό "χοντρή" και το "τελειώνω" με την finishing... για μικρές μόνο την finishing.

Την βρίσκεις σε όλα τα καταστήματα που έχουν χρώματα για αυτοκίνητα. Λές απλά ότι θές μία κρέμα γυαλισματος για τελείωμα της 3Μ. Για την πιό "χοντρή" που ανέφερα ζητάς την "ΜΕΣΑΙΑ" της 3Μ..

Είναι λίγο ακριβές (30-40 ευρώ η κάθε μία) αλλά ΑΞΙΖΕΙ... και κρατάνε για πολύ καιρό (εγώ τις έχω 4 χρόνια)..

Το βαμβάκι ΔΕΝ παίζει ρόλο.. εγώ χρησιμοποιώ το απλό φαρμακευτικό και "καθαρίζω" με βαμβακερό ύφασμα...

Τις χρησιμοποιώ όπως είπα εδώ και 4 χρονια σε μοτο, αυτοκίνητο, CD(!!!) κ.α. και ΔΕΝ έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα... (Το TDM ειδικά που το προσέχω γυαλίζει σαν καινούργιο!!!!)

Το μυστικό είναι πολλές-πολλές κυκλικές απαλές κινήσεις...

Αυτά...

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

Το μυστικό είναι πολλές-πολλές κυκλικές απαλές κινήσεις...
    τρίβεις μόνο στο σημείο της γρατζουνιάς ή πιάνεις και γύρω-γύρω για να "φέρεις" χρώμα;

βάζεις μια-δυό σταγόνες ή περισσότερο για μια γρατζουνιά π.χ. 3 εκατοστά;

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αρχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας... και τώρα το τέλος της;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2007, 13:11
  2. Νεο Bandit και τελος ....
    από alex14 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 21:55
  3. θα ακριβύνει και θα βάζουμε νερό στο Τέλος