ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΛΕΑΡ 26-4-07
8:00
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΛΕΑΡ 26-4-07
8:00
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5-07 ΔΕΛΕΑΡ 8,30
Θα παρακαλουσα οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη/ορεξη/διαθεση/αρμοδιοτητα να καθαρισει τις τελευταιες σελιδες.
Τελικα εδεησε κ περασε κ αυτη η μερα, η οποια μπορει ανετα να συνοψιστει σε 2 κ μονο λεξεις...
Παταγωδης αδιαφορια
οχι τοσο απο τους μοτοσυκλετιστες, οσο απο τον συλλογο που προσεγγισα. Δεν ξερω αν οι αποψεις που ακουσα εκφραζουν τον συλλογο η το μελος που μιλησα κ "συννενοηθηκα" αλλα...
Λοιπον. Οπως ειχα γραψει κ πριν 3-4 μερες μιλησα με καποια παιδια που ειπαν οτι θα βοηθησυν να τυπωσουν το φυλλαδιο κτλ κτλ.
Να πω την αληθεια μου ελυσε τα χερια γιατι ο ελευθερος χρονος μου αυτη την περιοδο ειναι μηδαμινος. Ετσι προλαβα κ εφτιαξα μονο 70-80 φυλλαδια μονος μου.
Σημερα λοιπον στην εκδηλωση, φτανω, κ μετα την αποθεση πραγματων κ εξαρτησεων κ την παραγγελια καφε, βγαινω στη γυρα να μοιρασω τα δικα μου. Αποδοχη εξωγηινου αλλα σε γενικες γραμμες ενταξει. Το καλοφτιαγμενο φυλλαδιο εκανε αρκετους να το διαβασουν λιγακι παραπανω. Ουτε βρηκα πολλα πεταμενα. Ελπιζω να τα κρατησαν κ λιγακι μεσα στο κεφαλι τους
Κ φτανει η ωρα που ερχονται οι "δικοι" μου....
- Που ειναι ρε μαγκες τα φυλλαδια που ειχατε αναλαβει να βοηθησετε;
- Ελα μωρε, αφου δεν φοραει κανενας, δεν τους νοιαζει, με τετοια θα ασχολουμαστε;
Ευτυχως τουλαχιστον στην εκδηλωση υπηρχε κ ζωντανη ραδιοφωνικη μεταδοση, κατοπιν συννενοησης με τα παιδια, γινονταν συχνες αναφορες για την οδικη ασφαλεια κ τα κρανη
Αλλα...
Τετοια αντιμετωπιση πραγματικα δεν την περιμενα. Φοβομουνα κατι αντιστοιχο, αλλα οχι σε αυτο τον βαθμοΣκασιλα μου οι δικαιολογιες σας, σκασιλα μου η παρτη σας. Αν καποιος δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει για σας τοτε να μην μιλαει καθολου [για την περιπτωση που θεωρηθει οτι μιλησα με λαθος ατομα]
αει σιχτιρ πια... "συν αθηνα κ χειρα κινει" λεει μια σοφη ρηση
"Ο θεος μαζι σας" λεω εγω κ "μακρυα απο μενα κ τους δικους μου ανθρωπους η μ@λ@κια σας"
κ επειδη ολα τα ασχημα πανε μαζι...
δυστυχως αλλη μια συγκεντρωση δεν περασε αναιμακτη..
ενας μοτοσυκλετιστης εχασε τη ζωη του στον δρομο της επιστροφης απο την εκδηλωση.
Αιτια Δυστυχηματος συμφωνα με την αστυνομια: ΙΧ βγηκε χωρις να ελεγξει κ τον χτυπησε
Αιτια Θανατου συμφωνα με την αστυνομια: Ο μοτοσυκλετιστης δεν φορουσε κρανος
μονο λιγες ωρες μετα... σκεφτομαι οτι ισως θα μπορουσε καποιος να του σωσει τη ζωη
κ δεν το εκανε γιατι βαριοταν
κ με παιρνει πολυ απο κατω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Θα παρακαλουσα οποιον εχει την ευγενη καλοσυνη/ορεξη/διαθεση/αρμοδιοτητα να καθαρισει τις τελευταιες σελιδες.
Γιούπι!!!! Θα μπορέσω να έρθω!
Τελικά με το Σύνταγμα, Παρασκευή και Σάββατο τι έγινε???
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Γιούπι!!!! Θα μπορέσω να έρθω!
Τελικά με το Σύνταγμα, Παρασκευή και Σάββατο τι έγινε???
Το Σαββατοκύριακο που πήγαμε σαν CC στην έκθεση μοτοσικλέτας , σε συζήτηση που είχαμε με τον Θανάση Χούντρα, εκδότη του περιοδικού 0300, μας ανέφερε ότι η προσεχή εβδομάδα (23/4/2007 - 29/4/2007) ορίστηκε σαν Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, και πως θα ήταν καλό να συναντήσουμε κάποιους ανθρώπους του χώρου. Περίπτερα με θέμα την ασφάλεια στο δρόμο, θα στηνόντουσαν από την Παρασκευή 27/4/07 έως και την Κυριακή με μια σειρά εκδηλώσεων στο χώρο παρουσιάσεων και εκθέσεων του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα.
Μετά από την συνάντηση της Πέμπτης 26/4/07 αποφασίστηκε να πάρουμε μέρος και εμείς σαν ομάδα με σκοπό την διανομή φυλλαδίων , όχι στους περαστικούς αυτή την φορά , αλλά σε κάποιους δημοσιογράφους , η τέλος πάντων σε κάποιους που θα έχουμε κοινό τόπο αναφοράς...
Πρότεινα επίσης να κατέβω το μεσημέρι της Παρασκευής στο Σύνταγμα για να δω το γενικό κλίμα, να ενημερωθώ για τις εκδηλώσεις, και εν τάχει να μπορέσω να μιλήσω στα παιδιά της ομάδας μετά , ώστε να οργανώσουμε το πρόγραμμα συμμετοχής..
Δυστυχώς το όλο σκηνικό ήταν απογοητευτικό (προσωπική μου άποψη) αν αναλογιστούμε πως χορηγός ήταν μεγάλοι φορείς όπως η Αττικό Μετρό ΑΕ και το όλο θέμα συντονιζόταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών .. Λίγοι ήταν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονταν να δούν τι συμβαίνει , ο χώρος μικρός και ίσως λίγο "άκαιρος" (πιο πολύ νταβαντούρι γινόταν από πάνω στην πλατεία για τις ετοιμασίες της συναυλίας του Ρουβά...)
Στο περίπτερο του California Superbike School ήταν η Ιωάννα Αρβανιτάκη υπεύθυνη εκδηλώσεων του περιοδικού 0300, που με ενημέρωσε εν τάχει ότι δεν υπήρχε ούτε δελτίο τύπου μοιρασμένο, ούτε κάποια άλλη ενημέρωση περί εκδηλώσεων ... Με απλά λόγια δεν γνωρίζαμε ποιος θα έρθει , πότε θα έρθει και τι θα μας πει..
Άφησα λίγα φυλλάδια στο περίπτερο του Css , και ενημέρωσα κάποια παιδιά...
Αποφασίστηκε "στο πόδι" πως πραγματικά δεν υπήρχε λόγος να τρέχουν όλοι για το συμβάν και θα πήγαινα εγώ το Σάββατο μετά την δουλειά μου κατά τις τρεις να τσεκάρω και να μιλήσω και με κάποιους φορείς στα περίπτερα (αν έβρισκα κανέναν)...
Τελικά πήγα το Σάββατο και λίγο μετά ήρθε και ο Γιώργος (Trooper). Μείναμε για περίπου δύο ώρες αφού μιλήσαμε με κάποιο παλικάρι από το 0300 (ζητώ συγγνώμη δεν θυμάμαι το όνομα του) και με την κυρία Ελένη Ευαγγελίδου , Γραμματέα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ.) και ανταλλάξαμε πληροφορίες καθώς και τηλέφωνα για προσεχή επικοινωνία...
Ένα από τα θέματα που άξιζαν ιδιαίτερης μνείας ήταν το πόνημα των φοιτητών του δευτέρου έτους της Σχολής Σχεδίου Βακαλό, που πέτυχαν διάνα με την πρώτη...
Περισσότερα στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν και στο επόμενο ραντεβού της CC που θα ορίσουμε ...
Άκης (Catmaster)
Επειδή έχω από την αρχή συγκεκριμένα οριοθετήσει τη θεματολογία των thread που αφορούν στην κίνηση αυτή και επειδή προφανώς δεν έχεις δώσει σημασία, επιμένεις να ζητάς είτε με ΠΜ (και σε άλλους) είτε εδώ να καθαριστεί το thread...
Καθάρισα κάποια πράγματα απλά για να καταλάβεις ότι αυτά που καθαρίστηκαν αφορούν μόνο τις επιβεβαιώσεις των όσων θα έρθουν στα ραντεβού με αποτέλεσμα όποιος διαβάσει το thread να νομίζει ότι κανείς δε πάει στις συναντήσεις...![]()
![]()
![]()
Οπως σου έχω πει και με ΠΜ η παρούσα συζήτηση είναι ανοιχτό νήμα για οποιαδήποτε συζήτηση αφορά στην κυκλοφοριακή αγωγή... το λέει και ο τίτλος "Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες"
Μετά από κάθε συνάντηση ή σαν feedback για σύντομη αλλά περιεκτική ενημέρωση των τεκταινόμενων υπάρχει αυτό το Thread!!!! στο οποίο έχει γράψει μόνο ο catmaster !!!....
αν θέλεις λοιπόν να συνεχίσεις να είσαι ο επικοινωνιακός κόμβος μεταξύ των συμμετεχόντων του Μoto.gr και των ενεργειών της copa campagnia μπορείς να ενημερώνεις περιεκτικά και συμπτυγμένα αυτό το Thread και το παρόν να συνεχίσει να έχει τη λειτουργία για την οποία δημιουργήθηκε.... ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...
συνετίσου..
φιλικά
Τάσος
![]()
![]()
![]()
σε τι ? σε 2 πμ που δεν πηραν ποτε απαντηση ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
συνετίσου..
ο χρονος ειναι περιορισμενος σε ΟΛΟΥΣ κ το σεβομαι.
μια απαντηση πληρης και ξεκαθαρη δεν ειναι τοσο μεγαλο ζητημα...
τελοσπαντων...
για να ποσταρωκ στα δυο ( θρεντ )δεν ξερω αν θα εχω το χρονο κ τον τροπο , μια κ μπαινω απο την δουλεια...ακομα.
αν καποια ποστ πρεπει να μεταφερθουν στο αλλο θρεντ θα διευκολυνε αρκετα.
Δυστυχώς παιδιά δεν θα μπορέσω να είμαι.......Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5-07 ΔΕΛΕΑΡ 8,30![]()
LIBYKOS
για να ποσταρωκ στα δυο ( θρεντ )
![]()
![]()
![]()
![]()
είπα εγώ να ποστάρεις ΚΑΙ στα δύο thread?![]()
![]()
![]()
![]()
τα αποτελέσματα/συμπεράσματα/εξαγόμενα των ενεργειών εδώ
και η συζήτηση στο παρόν thread...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο... καβγάς ανάμεσα στους συναγωνιστές που;;;
Ρε άιντε από δω και οι δύο. Αφήστε τα μίση και... συνεχίστε τον αγώνα-προσπάθεια.
Θα το παλέψω να είμαι στο Δελέ αύριο. Τα λέμε και... χαμογελάτε. Κάνει καλό.![]()
Αμα έχω προλάβει να γυρίσω απο τα 530+χλμ επαρχιακού επιστροφής απο Καρδίτσα θα περάσω να μου κάνει κάποιος μασαζ και να προτείνω κάτι καινούρια πράματα και να ρίξω καινούριες ιδέες που μου ρθαν μετά τις εξοχές... και τον καθαρό αέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Καλησπέρα Σύντροφοι.
Το Σάββατο δεν εμφανίσθει (κυρίως προς Άκη, που ανέλαβε και την όλη ενέργεια) γιατί όπως τα είχαμε πει και στην τελευταία συνάντηση είχα υποχρεώσεις το απόγευμα και το άτυπο ραντεβού στις 15.00 ήταν αρκετά αγά για μένα...
Όσο για την συνάντηση αύριο, λυπάμαι που δεν θα έρθω μιας και θα είμαι εκτός....
Θα τα πούμε από εβδομάδα!
Καλά κουράγια!!!!
Μου ήρθαν μερικές ιδέες...
1. να φτιάξουμε γιλέκα φωσφοριζέ τα οποία και θα μπορούμε να φοράμε και να έχουν ένα σύνθημα που θα δηλώνουν την εθελοντική οδική ασφάλεια στυλ π.χ.
"ΕΓΩ είμαι η οδική ασφάλεια"
"Προσέχω,περπατώ,οδηγώ,ΖΩ!"
"Πρόσεξε όπως θες να σε προσέχουν"
"Μην χρησιμοποιείς το όχημά σου σαν όπλο"
"η αμέλεια των ενεργών παραγόντων ασφαλείας του οχήματός σου,
δεν κερδίζει την τσέπη σου, χάνει στις ζωές των συνανθρώπων σου"
και άλλα τέτοια...
2.Αυτά για να έχουν απήχηση παντού θα μπορούμε να τα φοράμε όποτε βγαίνουμε εκτός εδρας και να ενημερώνουμε όπου μας ρωτάνε μιας και λογικά θα κάνει εντύπωση γιατί το φοράμε αυτό...
3.όποτε πάμε κάπου ανα την Ελλάδα... μπορούμε έχοντας μερικά φυλλάδια μας ή ένα έντυπο που θα γράφει τα url που δείνουν τις πληροφορίες κίνησής μας και τι είμαστε κάνουμε, να βρίσκουμε το εκάστοτε σχολείο και αν δυνατόν κάποιον δάσκαλο(όσο πιο νέο και ανοιχτόμυαλο τόσο καλύτερο) και να του προωθούμε που μπορεί να βρει πληροφόρηση και να το παρακαλέσουμε αν μπορεί να κάνει μια μικρή αναφορά στα παιδάκια απο το Δημοτικό κιόλας για το πόσο καλό μπορεί να κάνει το κράνος, και πολλά απλά πράγματα που είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουμε αλλά πρέπει να τα ακούμε για να τα συνειδητοποιήσουμε και να τα υιοθετήσουμε συνειδητά...
ααα παρεπιπτώντος δείτε και ένα φυλλάδιο που μου μοιράστηκε σήμερα στην Αττική οδό:
![]()