μετά απο αυτό...
μήπως να πηγαίναμε μια επίσκεψη στην αττική οδό,
μπας και σε συνεργασία φτιάχναμε ένα φυλλάδιο να μοιράζεται στα διόδια εικά τα ΣΚ που κυκλοφορούν οι οδηγοί του διήμερου?
ή κάτι παρόμοιο που θα πρέπει να συζητήσουμε και με αυτούς που η Αττική οδός συνεργάζεται, ενημερώνεται?
τα ίδια μπορούμε να κάνουμε και με Εγνατία και με το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας και λοιπούς τέτοιυς φορείς...
ΛΑΤΡΕΥΩ την επιστημονική φαντασία αλλά ΔΕΝ την πιστεύωο Έλληνας την έχει την μ******α στο αίμα του ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε, δεν πρόκειται ν αλλάξει... Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι σίγουρος είναι πως μπορώ να ελέγξω την δική μου οδική συμπεριφορά. Πόσο θα συμβάλλει??? ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Θα συμβάλλει? ΝΑΙ.
το κανεις πιο λιανα?Αρχικά δημιουργήθηκε από philoctetes
ΛΑΤΡΕΥΩ την επιστημονική φαντασία αλλά ΔΕΝ την πιστεύωο Έλληνας την έχει την μ******α στο αίμα του ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε, δεν πρόκειται ν αλλάξει... Το μόνο για το οποίο μπορώ να είμαι σίγουρος είναι πως μπορώ να ελέγξω την δική μου οδική συμπεριφορά. Πόσο θα συμβάλλει??? ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Θα συμβάλλει? ΝΑΙ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από philoctetes
Μέσα από 'δω, αλλά και από το αδελφό site www.pitstop.gr και από όποιες άλλες πρωτοβουλίες, γίνεται μια προσπάθεια ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!
Και τι να αλλάξει; Να μπορούν οι περισσότεροι να έχουν σωστή οδική συμπεριφορά.
Ενας μπορεί να κάνει ελάχιστα. Ναι.
Δύο μπορούν να κάνουν ελάχιστα επί 2
Τρείς μπορούν να κάνουν ελάχιστα 3 και ούτω καθ'εξής.
Το παρών thread έχει γίνει για όλους εμάς που θέλουμε να προσπαθήσουμε να αλλάξει κάτι.
Σκέψου το και στην επόμενη συνάντησή μας, σε περιμένουμε.![]()
LIBYKOS
Παιδιά........
Έχετε παρατηρήσει ότι μπορεί στον Έλληνα να βάλεις διακόσιες ταμπέλες για να πάει κάπου και τελικά αυτός εκτός από το ότι θα χαθεί, θα πάει ρωτόντας?????
Καλά τα φυλλάδια, καλά τα λόγια, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς) ο Έλληνας δεν κάθεται να ασχοληθεί με γραφές και γράμματα!!! Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει με πράξεις!!!
Είναι Κάτι που λέγαμε από την αρχή! κι ακόμα δεν βλέπω κάτι! Το φυλλάδιο θα το πετάξει, θα του ρίξει μια ματιά και μετά θα το τσαλακώσει, και κάποιοι (ελάχιστοι0 θα το κρατήσουν. Με τους πεζούς τι γίνεται ???? με τους Αθηναίους που δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να σχοληθούν τι κάνουμε????
Που είναι αυτά που λέγαμε στην αρχή???? Και μήπως αλλάξαμε δρόμο πλεύσης?????
Να σας πω κάτι???? Στην πρώτη συνάντηση είχαμε πει : "όχι πολλά λόγια! το πράγμα θέλει πράξεις!!!"
και ποιές ήταν αυτές οι πράξεις???? Τα φυλλάδια??? καλά κι αυτά, αλλά δεν φτάνουν!!!! Δεν ταρακουνιέται ο Έλληνας με τέτοια! και τι να το κάνω το φυλλάδιο για κράνος, όταν κάθε μέρα μαθαίνω κι από ένα τρακάρισμα από κάποιος ασυνείδητο οδηγό που θεωρεί ότι είναι μόνος του στο δρόμο????
ΠΡΑΞΕΙΣ έχουμε σε συζήτηση????
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Ιωαννα καλημερα
θυμασαι τις ιδεες που ειχαμε πει ?
μετα στο φορουμ ειχαν πει κ αλλοι διαφορες καλες..
τι λες να ξεκινησουμε απο καπου εκει ???
τοσες ιδεες εχουν ειπωθει
δεν τις εχουμε καν επεξεργασθει...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
τσεκαρε εδω
ποια σου φαινεται πραγματοποιησιμη (?) για την ωρα...?
μηπως να καναμε ενα ακομη brainstorming ???
o trooper ειχε πει για βολτα με μοτο..
ακομα για τους πεζους...σε διασταυρωσεις..
επικοινωνια με πιτσιρικαδες σε καφε-μοτο...
θα πρεπει να βρουμε τροπο επικοινωνιας-δηλαδη τροπο προσεγγισης, χωρις να "μαλωνουμε"
απλα να δειχνουμε τον σωστο τροπο για την ασφαλεια του..
να φοραμε διακριτικα , μπλουζακια/φωσφοριζε γιλεκα ισως...
θα μπορουσε να γινεικ βραδυ ισως...
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,
Τελικά έχουμε κάνει πιο πολλές συζητήσει από όσες φανταζόμουνα!!!!!!!
κάτι άλλο εκτός από φυλλάδια υπάρχει??????
Ας πούμε αυτό που είχαμε πει για τις διαβάσεις των πεζών?????
![]()
Ναι αλλά αυτό με τους πεζούς δεν θέλει συζήτηση!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
o trooper ειχε πει για βολτα με μοτο..
ακομα για τους πεζους...σε διασταυρωσεις..
επικοινωνια με πιτσιρικαδες σε καφε-μοτο...
θα πρεπει να βρουμε τροπο επικοινωνιας-δηλαδη τροπο προσεγγισης, χωρις να "μαλωνουμε"
απλα να δειχνουμε τον σωστο τροπο για την ασφαλεια του..
να φοραμε διακριτικα , μπλουζακια/φωσφοριζε γιλεκα ισως...
θα μπορουσε να γινεικ βραδυ ισως...
απλά να θέσουμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία!!!!
Απλά τα πράγματα!!!!
οκ
ερωτηση
Σε ποιες διασταυρωσεις ( οδικους αξωνες ) εχετε παρατηρησει το φαινομενο ( οχι του θερμοκηπιου ) των πεζων να πεταγονται απο τα πεζοδρομια κ να μην περνανε απο τις διαβασεις...??
θα χρειαστουμε επαφη/οκ απο τον εκαστοτε δημο/ααστυνομια ???![]()
μπορουμε να το κανουμε αυτο ??
θα ρωτησω το απογευμα γνωστο μου ...
απαντηση..
Βουλιαγμενης και κυριως σε σημεια που ειναι αρκετα εμπορικος ο δρομος οπως δαφνη εχει και πολλα φαναρια ανα τακτα διαστηματα..μπορουμε να σκορπιστουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οκ
ερωτηση
Σε ποιες διασταυρωσεις ( οδικους αξωνες ) εχετε παρατηρησει το φαινομενο ( οχι του θερμοκηπιου ) των πεζων να πεταγονται απο τα πεζοδρομια κ να μην περνανε απο τις διαβασεις...??
θα χρειαστουμε επαφη/οκ απο τον εκαστοτε δημο/ααστυνομια ???![]()
μπορουμε να το κανουμε αυτο ??
θα ρωτησω το απογευμα γνωστο μου ( πολισμαν)
Επίσεις Κηφισίας σε σημεία που έχει διαβάσεις χωρίς φανάρια!
αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε και με κάτι λιγότερο δύσκολο!!!!
πατησίων που όλοι περνάνε τσάτρα πάτρα απέναντι!!!!
έχετε χάσει τη μπάλα...
![]()
![]()
Πηγαίνετε μια Ομόνοια, Κουμουνδούρου, Αθηνάς, Ζήνωνος κλπ που κατοικούν μετανάστες μεσανατολικών και περα χωρών και θα δειτε τι θα πει διάβαση πεζών απο ΟΠΟΥ να 'ναι
Και αφήστε την Κηφισίας και τη Βουλιαγμένης
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+10000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχετε χάσει τη μπάλα...
![]()
![]()
Πηγαίνετε μια Ομόνοια, Κουμουνδούρου, Αθηνάς, Ζήνωνος κλπ που κατοικούν μετανάστες μεσανατολικών και περα χωρών και θα δειτε τι θα πει διάβαση πεζών απο ΟΠΟΥ να 'ναι
Και αφήστε την Κηφισίας και τη Βουλιαγμένης
Γυρνάω από τη δουλειά καθημερινά από Ομόνοια.
Από εκεί και μέχρι και την πλατεία Καραισκάκη, είναι όπως τα λέει ο Καπταιν : δεν ξέρεις πότε θα σου βγουν μπροστά στη ρόδα σου. Συν τα τρόλει, τα τουριστικά λεωφορεία......
LIBYKOS