Σελίδα 3 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Εκανα πολυ ωρα να τα διαβασω ολα με προσοχη και εφαγα και ωρα διαβαζοντας τα λινκ,αλλα αξιζε
    λοιπον εγω λεω τα εξεις(τα πιο πολα τα εχουν πει αλλοι πιο πανω απλα τα γραφω για να κανω μια ολοκληρωμενη προταση):
    1)Να ψαχτουμε για να εκδοσουμε κατι με δικα μας εξοδα η με κανεναν χορηγο-ους για την ασφαλη οδηγηση
    2)..για να γινει αυτο πρεπει ομως να κανουμε κατι σε καταστατικο για να φαινετε στους αλλους(γιατι εμεις ξερουμε θελω να πιστευω ολοι οτι κανουμε και συμετεχουμε υπευθηνα)οτι κανουμε κατι οργανομενο,υπαρχει περιπτωση ναφτιαξουμε καταστατικο χωρις προεδρους και τετοια αλλα με συντονιστες κατα πολη?και μαλιστα να μην εκλεγετε καποιος συντονιστης απο ψηφους αλλα απο τις παρουσιες στις συναντησεις(αν ξερει κανενας ας απαντησει παρακαλω)
    3)Προτεινω να βρουμε μια ακρη για να συναντηθουμε καπου οσο το δυνατον περισοτεροι απο διαφορες περιοχες της Ελλαδος για να μιλησουμε και απο κοντα(οριστε μια κυριακη που να βολευει τους πιο πολλους)γιατι με το νετ τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα τουλαχιστον ακομα

νομιζω οτι τα παραπανω βηματα πρεπει να γινουν με την σειρα 3,2,1,

επισεις νομιζω οτι εμεις απο θεσσαλονικη καλο θα ηταν να βρθουμε καποια στηγμη για να πιουμε ενα καφεδακι να τα πουμε και εμεις απο κοντα,αμα θελετε στειλτε μου πμ να κανονισουμε κατι για το σαββατοκυριακο
    Ο πυργος της Βαβελ

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    η ύπαρξη του site www.copacampagnia.gr με έβαλε σε σκέψεις και έστειλα στον διαχειριστή του το εξής e-mail :

Κύριοι, κυρίες και λοιποί....
    Μπήκα στο site σας και σε κάποια φωτό μιας συνάντησής σας είδα πως κάποιοι γνωρίζετε το forum moto.gr και μάλιστα συναντιέστε και στο Δέλεαρ...

Σε αυτό το φόρουμ συμμετέχω με το username Nostra

Μαζί με κάποια άλλα μέλη έχουμε ξεκινήσει να συζητάμε κάποια πράγματα που φαίνεται πως ενδιαφέρουν κι εσάς...

Πίνακας ενεργειών
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=34356

Αρχίσαμε και ασχολούμαστε
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=32709

Ανοιχτή συζήτηση
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=34144

Στα παραπάνω Links μπορείτε να δείτε τις συζητήσεις που έχουν γίνει...

Θα θέλαμε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και σε περίπτωση ταύτισης (που υποψιάζομαι πως υπάρχει) γιατί όχι και να ενώσουμε τις ιδέες μας και τις δυνάμεις μας...

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε στο κινητό μου XXXXX είτε αν όντως έχουμε κοινoύς γνωστούς στο moto.gr με ΠΜ στο username μου...
    Μια πρώτη επαφή θα μπορούσε να γίνει αυτή την Τετάρτη στο Δέλεαρ....

Φιλικά

η απάντηση που πήρα είναι η εξής:

Αγαπητέ φίλε Τάσο,
    Με το παρόν θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε την ηλεκτρονική επιστολή που μας απέστειλες την 30/01/07.

Ειλικρινά, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξες να πλοηγηθείς στην πρόσφατα δημιουργημένη ιστοσελίδα μας, όπως και για την επιθυμία σου να κανονίσουμε μια συνάντηση προκειμένου να γνωριστούμε από κοντά.

Δυστυχώς, η πλειοψηφία της ομάδας μας δεν μπορεί να συμμετάσχει στη συνάντηση που προτείνεις για σήμερα Τετάρτη 31/01/07. Μπορούμε να αντιπροτείνουμε να συναντηθούμε αύριο Πέμπτη 01/02/07, κατά τις 20.00 στο Δέλεαρ. Σε περίπτωση όμως που η προαναφερόμενη (αντί) προτεινόμενη ημερομηνία συνάντησης δεν βολεύει, τότε μπορούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα περί του καθορισμού μιας ημερομηνίας συνάντησης, δηλώνουμε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί καθώς διακρίνουμε ότι υπάρχει η σχετική διάθεση.

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Παλασσόπουλος Ιωάννης
    Copa Campagnia
    Διαδυκτιακό προσωνύμιο: Λυγκέας
    Μέλος του PitStop.gr

οπότε .... να το κανονίσουμε για αύριο Πέμπτη?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    μετά από διαθεσιμότητα ημών... αποστάλθηκε το εξής :
    Λοιπόν... είμαστε οκ για αύριο αλλά κάποιοι από εμάς θα μπορούν γύρω στις 21:00’
    Οπότε λέμε από τις 8:00’-8:30’ και μετά...
    Εγώ προσωπικά θα είμαι εκεί στις 20:30’ πάντως...
    Λοιπόν...
    Ες αύριον?
    και απαντήθηκε αυτό...
    Ενταξει Τασο θα τα πουμε αυριο απο κοντα
    Γιαννης
    Οπότε ραντεβού αύριο με τα παιδιά από το www.copacampagnia.gr, όσοι μπορείτε και επιθυμείτε ελάτε να τους γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν...

Εγώ επειδή κάποιος ρώτησε, έχω τοποθετηθεί για το θέμα, περίληψις:

1 Μαζεύουμε υλικό γύρω από την ασφαλή οδήγηση (πχ έχει πολύ πράμα στο ανάλογο φόρουμ "Οδήγηση -Tips & Tricks", καί σε γειτονικά σάιτ).

2 Βάζουμε στο παιχνίδι επιστήμονες συγκοινωνιολόγους, και ρωτάμε τη γνώμη τους, αλλά θέλουμε και τη συμβολή τους, και τις "άκρες" τους (εννοώ να έχουν ενεργή συμμετοχή με το αντικείμενο και κύρος, ο ξάδερφός μου ο Μήτσος που σπούδασε μεν συγκοινωνιολόγος αλλά δουλεύει τώρα σε χαρμπουγκεράδικο -φανταστικό πρόσωπο-, δε πιάνεται).

3 Αρχίζουμε να "πιέζουμε" καταστάσεις, πολιτικά πρόσωπα, μέσα, ότι κουνιέται τελοσπάντων ώστε τα δεδομένα που οι πραγματικοί ειδικοί εξετάσουν και δουν τη πρακτική εφαρμογή τους να αρχίσουν να μπαίνουν πρώτα στα σχολεία (έχει ξαναγίνει πιλοτικά, νομίζω για οδήγηση αυτοκινήτου), και μετά παντού -παιδαγωγοί επίσης θα πρέπει να ανακατευτούν για να γίνει αυτή η γνώση όχι μόνο προσιτή αλλά και επιθυμητή από τους μπόμπιρες αλλιώς γαργάλα τα.

4 Συνεχίζουμε το ίδιο βιολί, μέχρι να ξυπνήσουν αρκετοί.

Καταστατικά, λέσχες κλπ δεν τα βλέπω με καλό μάτι, χρειάζεται εθελοντισμός και κούρδισμα των υπαρχόντων θεσμών πρώτα για να δούμε αυτοί τί θέλουν να κάνουν από αυτά που προτείνουμε (πχ επιστολές -και γνωστοποιήσεις αυτών στα μέσα- στο υπουργείο μεταφορών & επικοινωνιών), και από ένα σημείο και μετά ίσως ένα μή κερδοσκοπικό ίδρυμα (που θέλει φυσικά φράγκα, καταστατικό, και κανένας δεν εγγυάται ότι θα αντέξει για πολύ).

Ένα καλό παράδειγμα εκπαίδευσης αναβατών είναι το MSF, θέλει όμως ειδικούς εκπαιδευτές για το πρακτικό μέρος (πριν πεταχτεί κανένας πάλι, όχι δεν τα παίρνω από 'κει, όχι μόνο φράγκο για τη μετάφραση του 1ου level του δε ζήτησα, αλλά είναι και πολύ πιθανό κάποια στιγμή να μου τη πούνε και να εξαφανιστεί το κείμενο από το site μου).
    Θα έπρεπε να μπεί στα σχολεία, μαζί με ανάλογο level για αυτοκίνητα αλλά και πεζούς -μη γελάς.

Γι' αυτούς που δεν ξέρουν γιατί μιλάω όσο αφορά το MSF πατείστε εδώ.

Ως τώρα απείχα απο όλη τη συζήτηση γιατί είμαι μάλλον απαισιόδοξος ως προς την έκβαση της προσπάθειας.

Να τονίσω οτι τιμα όλους τους μετέχοντες αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Αν μΕ επιτρέπεται θα πω μια-δυο κουβέντες και θα (ξανα)αποσυρθώ στη σπηλιά μου.

Κατ' αρχήν (όπως προείπε και ο μαεθρατ) θεωρώ το όλο εγχειρημα της μετάβασης στις λέσχες καταδικασμένο εκ των προτέρων... θα σας πουνε το πολύ μερικα μπράβο και δε θα γίνει τίποτε.

Η μόνη για μένα διέξοδος με πιθανα αποτελέσματα είναι η μετατροπή του "μπούγιου" σε κάτι πιο "πιασάρικο".
    Δε θα ήθελα να πω λέσχη/σωματείο κλπ, αλλα κατι σαν αυτό που στο χωριό μου λέγεται think tank. Να είναι όμως επίσημο με βούλα, ένας "όμιλος προβληματισμού" ας πούμε (για να είμαστε και στα λημέρια του nostra ). Δε νομίζω οτι έχει νόημα μια τέτοια προσπάθεια αν δεν υπάρχει απο πίσω μια "επισημοποίηση".

Οι μετέπειτα δράσεις ενός τέτοιου ομίλου θα είναι να πλησιάσει προσωπικότητες όπως οι Καβαθας, Ιαβέρης, Σταθάκης, Χούντρας και άλλους που δε γνωρίζω ίσως και να τονίσει την προσπάθεια και να ζητήσει την υποστήριξη τόσο σε ηθικό όσο - κυρίως- σε υλικό/πρακτικό επίπεδο, ακόμα και σε επίπεδο επαφών και δημοσίων σχέσεων. Να ζητήσει χώρο στα περιοδικά, χρόνο στον "Εν Λευκώ" κλπ.

Εξυπακούεται οτι παράλληλα θα έχει συσταθεί ένα task force που θα αναλάβει να συντάξει τα κείμενα της παρέμβασης, δε θα γράφετε όλοι μαζί γιατί απλα δε θα τελειώσετε ποτέ.

Ο όμιλος κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει προς τα έξω στα ΜΜΕ με συνεντεύξεις και παρουσίες στις πρωινές εκπομπές (πριν τις Μενεγάκιδες εννοείται).

εν κατακλείδι: αφήστε τις λέσχες ήσυχες και κάντε ότι θέτε μόνοι σας, "if you want a job done, do it yourself"

Αλλιώς το εγχείρημα θα θυμίζει τη σκηνή απο το "Life of Bryan" των Monty Pythons όπου για ώρα συζητάνε όλοι λέγοντας οτι πρέπει να αφήσουν τα λόγια και να περάσουν στις πραξεις (και όλοι συμφωνουν αλλα κανένας δεν κανει κάτι).

Καλή επιτυχια, όποιο τρόπο και να ακολουθήσετε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εν κατακλείδι: αφήστε τις λέσχες ήσυχες και κάντε ότι θέτε μόνοι σας, "if you want a job done, do it yourself"

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ.. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφει ο Καπτεν και θα ηθελα να τον ρωτησω την μονη απορια που εχω και εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα
    Πως μπορουμε να συντονισουμε τις προσπαθειες μας ολοι μαζι ακομα και αυτοι που δεν ειναι απο Αθηνα για να κανουμε κατι ενιαιο?
    Αν εχει και κανεις αλλος καμια ιδεα σε σχεση με το παραπανω ας απαντησει απλα ρωταω τον καπτεν γιατι απο ολους που ακουσα στο θεμα δρασης ειναι η αποψη που πλησιαζει πιο πολυ σε αυτο που σκευτομαι εγω

Τι εγινε με την συναντιση?
    Ο πυργος της Βαβελ

γιατι μια ιδεα ανθρωπων θα πρεπει να γινει ντε κ καλα μαγαζι???

γιατι εαν γινει "επισημο" με καταστατικο κ μπλα μπλα μπλα (χωρις να ειμαι κ πολυ σιγουρος) χρειαζονται αδειες λειτουργιας, στεγαση, εφοιρες κ χιλιες δυο παραριτσες.......οι οποιες εκτος απο διαθεση (που για την ωρα μονο αυτο υπαρχει!) χρειαζονται κ χρηματα.......

ποιος θα ανοιξει λοιπον αυτο το μαγαζι?

ειναι διατεθειμενος κανεις να τα "ακουμπησει" για το κοινο καλο???

ας πατησουμε λιγο κατω, κατεβαστε καμια ιδεα της προκοτπης μπας κ γινει μια αρχη κ αν δουμε οτι υπαρχει κινηση κ ορεξη (γιατι στα λογια ολοι ειμαστε τσακαλια) κ βλεπουμε.....καλα καλα δε αρχισαμε στη τιβι θελουμε να βγουμε!

"Ναι Ναι απο το μοτο.γρ ειμαστε κ θελουμε να σας ευχαριστησουμε που μας βγαλατε στο γυαλι κ επι τις ευκαιριας να στειλω τα φιλια μου στη σουλα :a07:... Α! κ μη ξεχνατε ε, ΟΛΟΙ ΚΡΑΝΟΣ....εχουμε κ κατι ωραια μπλουζακια αμα θελετε....!!!"

τεσπα.....καποιος καλος ανθρωπας εαν θελει εας ενημερωσει το κοινο για τη σημερινη συναντηση!
    εχω μεγαλη περιεργια να δω τι ειπανε (εκτος απο το σεβαστες ποσοτητες αλκοολ που πολυ πιθανων καταναλωθηκαν!)
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

μη με βάζετε να απαντάω ρε, αφού δε θα μεθέξω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    γιατι μια ιδεα ανθρωπων θα πρεπει να γινει ντε κ καλα μαγαζι???
    Γιατί μόνο έτσι - κατα τη γνώμη μου - θα προχωρήσει απο ιδέα σε πράξη

Τι τύχη έχει ρε φαινόμενο η παρέμβαση μιας τυχαίας ομάδας ανθρώπων χωρίς μια "ταμπέλα" ?

είπε ο και αποσύρθηκε στη σπηλια του για να βγάλει το χειμώνα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφει ο Καπτεν και θα ηθελα να τον ρωτησω την μονη απορια που εχω και εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα
    Πως μπορουμε να συντονισουμε τις προσπαθειες μας ολοι μαζι ακομα και αυτοι που δεν ειναι απο Αθηνα για να κανουμε κατι ενιαιο?
    Αν εχει και κανεις αλλος καμια ιδεα σε σχεση με το παραπανω ας απαντησει απλα ρωταω τον καπτεν γιατι απο ολους που ακουσα στο θεμα δρασης ειναι η αποψη που πλησιαζει πιο πολυ σε αυτο που σκευτομαι εγω
    Αφου με ρωτάτε θα απαντήσω...

όχι οτι με χαλάει δηλαδήΣ

Συνεχίζοντας λίγο τον προβληματισμό-πρόταση που εξέθεσα σε προηγούμενο ποστ μου, φρονώ οτι (και εδώ είναι που έρχεται η οργάνωση του ομίλου ή όπως θέτε πέστε το) μαζεύεστε μεν πολλοί ενθουσιώδεις συμμετέχοντες ή "εν δυναμει" συμμετέχοντες αλλα αν δεν οργανωθείτε κάπως (στα πρότυπα του γνωστού ανεκδότου ) αποτέλεσμα δε θα δείτε.

Το να προσπαθείτε καθε φορά να βρείτε μια μέρα (και ένα μέρος) που να βολεύει ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν να πουν/κανουν κάτι είναι απλά ουτοπικο.

Ποτε θα λείπει ο ένας, πότε ο άλλος, πότε θα συζητάτε περι ανέμων και υδάτων... και φυσικά θα ισχύει το αξίωμα : αριθμός ανθρώπων = αριθμός γνωμών

(όπως είχε πει κι ο Dirty Harry, "opinions are like assholes, everybody 's got one")

Όπως προείπα, καθορίστε μια κεντρική και ολιγομελή ομάδα η οποία θα αναλάβει την επεξεργασία των ιδεών, των κειμένων, των δράσεων.

Οι υπόλοιποι θα στέλνετε τις προτάσεις σας ηλεκτρονικα (ανταλλάξτε email) σε αυτή την κεντρική ομάδα, με cc (κοινοποίηση) αν θέλετε τους υπόλοιπους.

Κάποιες προτάσεις που θα είναι πιο άξιες λόγου μπορούν να μπουν προς συζητηση στο φόρουμ για να πούμε κι εμείς απο εδώ το μακρύ μας και το κοντό μας...

Καλή ακούγεται η ισότητα στην ομάδα αλλα κάποιοι θα πρέπει να είναι πιο ίσοι απο τους άλλους (primus inter pares...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εννοείται...

Αφου είναι εκ προοιμίου σωστή :a24:

:rotflmao:

που 'σαι... χτυποκεφαλε [:a24:], αυτο θεωρητικα εχει γινει.

Εχουν μαζευτει καποια ατομα, αυτα που μπορουν να μαζευονται πιο ευκολα κ ισως εχουν κ τα "κονε", κ οι υπολοιποι πεταμε τα δικα μας μπας κ καποιο πιαστει στο διχτυ.

Απο εκει κ περα, αυτο που με απασχολει εμενα, δεν ειναι το ποιος θα βγει προς τα εξω, αλλα το τι θελουμε να κανουμε.

Αν βρεθει αυτο, θα βρεθει κ ο τροπος να γινει.

Θελουμε να προστατευσουμε εμας τους ιδιους; Θελουμε να εκπαιδευσουμε καποιους αλλους; ποιους;
    τους οδηγους αυτοκινητων που δεν εχουν μαθει τα βασικα για αυτους που βρισκονται μαζι τους στους δρομους;
    τους νεους οδηγους μοτοσυκλετας που πρεπει να μαθουν να φορανε κρανος;

τι θελουμε να κανουμε; γιατι φοβαμαι οτι αρχισαμε να μιλαμε για τον τροπο που πρεπει να γινει κατι [κ μαζι κ εγω] κ οχι για το τι θελουμε να κανουμε.

εισαι σιγουρος οτι δεν θελεις να εισαι μεσα;

για ξανασκεψου το

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    που 'σαι... χτυποκεφαλε [:a24:], αυτο θεωρητικα εχει γινει.
    δεν το ήξερα και χαίρομαι... :smilea:

Αλλα το πρακτικό είναι πιο ουσιαστικο του θεωρητικου

Απο εκει κ περα, αυτο που με απασχολει εμενα, δεν ειναι το ποιος θα βγει προς τα εξω, αλλα το τι θελουμε να κανουμε.
    Αν βρεθει αυτο, θα βρεθει κ ο τροπος να γινει.
    Νομίζω οτι ο τρόπος πρέπει να προηγηθεί

εισαι σιγουρος οτι δεν θελεις να εισαι μεσα;
    Απολύτως σίγουρος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στο ίδιο φόρουμ υπάρχουνε δύο σχετικά threads... το ένα είναι αυτό και το άλλο λέγεται:
    Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Πίνακας Κινήσεων/Πληροφοριών/Συμμετοχών

Σε τούτο δω που λέγεται "Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες", υποτίθεται ότι ποστάρουμε πράγματα σχετικά με το θέμα... άμα αρχίσω να σπαμάρω χεστήκατε που κλάνατε...

Εγώ δε ξαναγράφω αυτά που θεωρώ σημαντικά, τα είπα παραπάνω και είμουν αρκετά σαφής, το άν μπορεί να έχει αποτέλεσμα μια συνεχής απόπειρα ενημέρωσης δεν το ξέρεις μέχρι να γίνει πράξη και να αρχίσει να δίνει καρπούς. Το να γίνει μια πρόταση ακόμα και μέσα από ένα απρόσωπο φόρουμ δε σημαίνει ότι δεν έχει ουσία -το κύρος θα το δώσουν οι ειδικοί όμως, και μαζί με τους συγκοινωνιολόγους είναι καί συνήθεις ύποπτοι όπως ο Ιαβέρης, ο Σταθάκης και άλλοι.

Όσο για το αν είναι πολλές οι απόψεις, και θα γίνει μπάχαλο, και χρειαζόμαστε λέει ομάδα συγκρότησης και εξέτασης δεδομένων:

Χλωμό το βλέπω να ενδιαφερθούν αρκετοί ώστε να χρειαστεί ξεσκαρτάρισμα, emails κλπ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ως τώρα απείχα απο όλη τη συζήτηση γιατί είμαι μάλλον απαισιόδοξος ως προς την έκβαση της προσπάθειας.

...........................................

Καλή επιτυχια, όποιο τρόπο και να ακολουθήσετε

φιλτατε κ.καπετανιε

εάν κ ιστέ σίγουρος ότι δεν έχει μέλλον αυτή η προσπάθεια κ ουσιαστικά απέχετε, παρόλα αυτά έχετε πολλές ιδέες που θα μπορούσαμε να κάνουμε!!

κ εύλογα σχηματίζεται η απορία:

μας δείχνετε το δρόμο αποτυχίας?
    προσπαθείτε να μας βάλετε στο σωστό δρόμο?
    ή απλά περνάτε την ώρα σας ποστάροντας (κοινώς σπαμ)?

ανοίγετε καθημερινά τόσα θρεντ προβληματισμού δείχνοντας σκεπτόμενο άτομο κ ανήσυχο πνεύμα,
    να μια ευκαιρία να βγείτε από την επανάσταση της πολυθρόνας (αγαπητό σπορ των ελλήνων) κ να δραστηριοποιηθείτε!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Είχαμε συνενοηθεί και θα είναι κόσμος απο ΛΕΜΟΤ αύριο Δευτέρα 20.00 και μετά στην έδρα της στην Λαγουμτζή για να ρωτήσουμε, μιλήσουμε, κάνουμε τις πρώτες επαφές και ενημερωθούμε και ενημερώσουμε και εμείς τι θέλουμε να κάνουμε!

Ελπίζω η αρχική παρέα που είμασταν (και όλοι οι άλλοι έξτρα ευπρόσδεκτοι) που θα πηγαίναμε έτσι και αλλιώς Δέλεαρ να είμαστε αύριο εκεί...

Σελίδα 3 από 19 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF