Σελίδα 8 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    και που του το λες, πιστευεις οτι θα το καταλαβει?
    ρε συ κοιτα...εχω πει 5 πραματα εδω μεσα.οποιος θελει να καταλαβει εχει καλως.οποιος δεν θελει...δε μπορω να του τα βαλω με συριγγα στον εγγεφαλο.εγω το μονο που μπορω και θελω να κανω ειναι να συνεχισω αυτη τη προσπαθεια και οπου βγει.ισως, ΙΣΩΣ λεω σωθει 1 ανθρωπος....και αυτο κερδος το θεωρω.τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο να κατανοησει ο καθενας οτι ΔΕΝ υπαρχουν αρμοδιοι τοσο εδω μεσα οσο και απο εκει και περα...ε σορυ ρε γιωργη δεν μπορω να κανω κατι αλλο...λυπαμαι...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε συ κοιτα...εχω πει 5 πραματα εδω μεσα.οποιος θελει να καταλαβει εχει καλως.οποιος δεν θελει...δε μπορω να του τα βαλω με συριγγα στον εγγεφαλο.εγω το μονο που μπορω και θελω να κανω ειναι να συνεχισω αυτη τη προσπαθεια και οπου βγει.ισως, ΙΣΩΣ λεω σωθει 1 ανθρωπος....και αυτο κερδος το θεωρω.τωρα αν ειναι τοσο δυσκολο να κατανοησει ο καθενας οτι ΔΕΝ υπαρχουν αρμοδιοι τοσο εδω μεσα οσο και απο εκει και περα...ε σορυ ρε γιωργη δεν μπορω να κανω κατι αλλο...λυπαμαι...

Τελικά είσαι για... μπάτσες! Το ξέρω πως δεν υπάρχουν αρμόδιοι κλπ. Περίμενα τόσο καιρό να έχεις καταλάβει πως μιλάω κι ότι γράφω ακριβώς σαν να κάνω διάλογο.
    Το... αρμόδιοι πάει σε αυτούς που μπορούν να περιγράψουν καλύτερα τι ειπώθηκε. Σε εκείνους όποιοι κι αν είναι αυτοί που δίνουν στον άλλον να καταλάβει καθότι εγώ γνωστό χυμάδι και τα κάνω... σαλάτα!
    Το "αρμόδιοι" δεν υποννοεί κάποιους με "θέση".
    Ρε Γιώργαρε νόμιζα ότι θα το καταλάβαινες!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Trooper, θέλω πολύ να συμμετάσχω στην πρωτοβουλία που πήρατε. Δυστυχώς διάφορες καταστάσεις με κράτησαν έξω από το φόρουμ για λίγο καιρό. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ήθελα να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση. Αν γίνεται, σε παρακαλώ να με υπολογίσεις.

Ευχαριστώ.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Trooper, θέλω πολύ να συμμετάσχω στην πρωτοβουλία που πήρατε. Δυστυχώς διάφορες καταστάσεις με κράτησαν έξω από το φόρουμ για λίγο καιρό. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ήθελα να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση. Αν γίνεται, σε παρακαλώ να με υπολογίσεις.

Ευχαριστώ.
    θα ενημερωθεις...και εφ οσον θελεις, εισαι ευπροσδεκτος

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ :

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3-07 ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΣΤΙΣ 21:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΦΥΛΑΔΙΩΝ,ΦΛΑΙΕΡ ΚΑΙ ΠΑΝΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ 3-3-07 ΣΤΙΣ 11.30 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 114) ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. (εταιρια υποστηριξης θυματων τροχαιων ατυχηματων) στο οποιο ειμαστε καλεσμενοι σαν ατομα που ενδιαφερονται για την βελτιωση της κυκλοφοριακης αγωγης και οδικης συμπεριφορας.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΣΟΙ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.

Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω οτι η ΕΥΘΥΤΑ έχει τη νομική μορφή εταιρίας.

Για όσους αναρωτιουνται, διαβάστε μερικά ποστ μου στο παρόν θρεντ.

Εκτός εαν πιστεύετε οτι η διανομή φυλλαδίων τις μέρες του πάσχα σε αυτοκίνητα με σουβλες και κοστούμια για τη λαμπρή θα έχει αποτέλεσμα

(παραμένων) αμέτοχος, καιτοι επικριτής, με την άδειά σας

Ηλίας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ηλίας

Ηλία και το ΙΝΚΑ έχει νομική μορφή εταιρίας και ο συνήγορος του πολίτη και το παιδικό χωριό SOS

αμέτοχος ΔΕ γίνεσαι με το να πετάς μια ατάκα και γεια σας...

επίσης ίσως θα πρέπει να εξηγήσεις τί εννοείς με την παραπάνω πρότασή σου γιατί μπορεί να ερμηνευτεί ως κίνδυνος για την όποια προσπάθεια γίνεται...

εκτός κι αν έχεις απ'ευθείας εμπειρία/επαφή με το τί είναι η ΕΥΘΥΤΑ... επέτρεψε στον trooper να ξέρει καλύτερα και να είσαι σίγουρος κι εσύ και οι υπόλοιποι ότι ο trooper είναι ίσως ο άνθρωπος που το έχει πάρει πιο ζεστά από όλους μας το θέμα....

Εκτός εαν πιστεύετε οτι η διανομή φυλλαδίων τις μέρες του πάσχα σε αυτοκίνητα με σουβλες και κοστούμια για τη λαμπρή θα έχει αποτέλεσμα

Ηλίας

Για το αμέτοχος σου απάντησαν πολύ σωστά παραπάνω.
    Τώρα πως... συνδέεις την ΕΥΘΥΤΑ και τη νομικής μορφής εταιρεία με το μοίρασμα των φυλλαδίων;
    Δεν καταλαβαίνω να συνδέεται κάπου αλλά επίσης δεν αντιλαμβάνομαι τι πειράζει ΑΝ εννοείς κάτι τέτοιο που έχει τη μορφή εταιρείας; Και λοιπόν; Αυτό ακυρώνει κάποια προσπάθεια που κάνουν;
    Όσο για το μοίρασμα φυλλαδίων εννοείται πως ένα ξερό από μόνο του μοίρασμα δεν λέει απολύτως τίποτα. Σωστό αυτό. Αλλά να μην ξεκινήσουμε από κάπου; Κάπως δεν πρέπει να γίνει μια αρχή;
    Στην τελική προσπάθεια είναι δεν εγγυήθηκε κανείς την απόλυτη επιτυχία.

ΥΓ1 Ποιος σου είπε ρε Ηλία για μοίρασμα φυλλαδίων το πάσχα;;;;;;
    ΥΓ2 Γιώργαρε θα προσπαθήσω για σήμερα να έρθω. Γύρω στις 21.30 και μετά. Τα λέμε.

Ηλίας
    1.so what?

2.και με τη λεμοτ υπηρξε επαφη αν λεει κατι αυτο.

3.πως μενεις αμετοχος δεν εχω καταλαβει...

4.δεν υποχρεωνεται κανενας για τιποτα.εγω απλα ενημερωσα.

5.ποιος μιλησε για μερες του πασχα???

6.no offense.

7.

Δε με απασχολεί τι ξέρει ο καθένας και πόσο ζεστά το έχει πάρει.

Επειδή είχα θέσει παλιότερα έναν προβληματισμό (και είχα κάνει και αντίστοιχη πρόταση) για το ποια "νομική" υπόσταση θα έχει αυτή η κίνησή σας - την οποία εκτιμώ ως πράξη - βλέποντας το αντίστοιχο της ΕΥΘΥΤΑ, επαναφέρω αυτή την πρόταση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την προσπάθειά σας... άλλος απο το να εκφυλιστεί σε διανομή φυλλαδίων για να πούμε οτι κάτι έγινε (έχεις ιδέα τι κάνουν οι οδηγοί τα δεκάδες φυλλάδια που τους δίνουν στα διόδια στις μεγάλες εξόδους; )

Με στεναχωρεί όμως που βλέπω μια στρεβλή αντιμετώπιση όσων για όποιους λόγους έκριναν οτι δε θέλουν να είναι μέτοχοι στην - επαναλαμβάνω αξιέπαινη - πρόσπάθεια.

Παίρνοντας αφορμή απο το παρακάτω απόσπασμα από ποστ του Γιώργου στο παρών θρεντ:

δεν χρειαζεται καμια ενημερωση απο τη στιγμη που δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον.οποιος ενδιαφερεται το δειχνει εμπρακτα.ξεκινωντας εδω μεσα να μιλαω για κυκλοφοριακη αγωγη και οδικη παιδεια, καποιοι δηλωσαν ενδιαφερον να βοηθησουν και να συνεισφερουν με διαφορους τροπους.στη πορεια ολοι τηρουνε μια σταση αναμονης και σε πολλες περιπτωσεις επικρινουν η κατακρινουν κινησεις χωρις να εμφανιζονται πουθενα!
    αν σας ενδιαφερει να ενημερωθητε μπορειτε απλα να το δειξετε!!!
    Απο τη στιγμή που η προσπάθειά σας είναι ανοιχτή σε δημόσιο βήμα, θα πρέπει να είναι ανοιχτή και σε κριτική είτε απο τους μετέχοντες είτε απο τους "απ' έξω".

Αν δεν τη θέλετε, δηλώστε το, αλλα η προϋπόθεση "να μετέχεις για να πεις τη γνώμη σου" με βρίσκει αντίθετο.

Ηλίας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δε με απασχολεί τι ξέρει ο καθένας και πόσο ζεστά το έχει πάρει.

Επειδή είχα θέσει παλιότερα έναν προβληματισμό (και είχα κάνει και αντίστοιχη πρόταση) για το ποια "νομική" υπόσταση θα έχει αυτή η κίνησή σας - την οποία εκτιμώ ως πράξη - βλέποντας το αντίστοιχο της ΕΥΘΥΤΑ, επαναφέρω αυτή την πρόταση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κίνδυνος για την προσπάθειά σας... άλλος απο το να εκφυλιστεί σε διανομή φυλλαδίων για να πούμε οτι κάτι έγινε (έχεις ιδέα τι κάνουν οι οδηγοί τα δεκάδες φυλλάδια που τους δίνουν στα διόδια στις μεγάλες εξόδους; )

Με στεναχωρεί όμως που βλέπω μια στρεβλή αντιμετώπιση όσων για όποιους λόγους έκριναν οτι δε θέλουν να είναι μέτοχοι στην - επαναλαμβάνω αξιέπαινη - πρόσπάθεια.

Παίρνοντας αφορμή απο το παρακάτω απόσπασμα από ποστ του Γιώργου στο παρών θρεντ:

Απο τη στιγμή που η προσπάθειά σας είναι ανοιχτή σε δημόσιο βήμα, θα πρέπει να είναι ανοιχτή και σε κριτική είτε απο τους μετέχοντες είτε απο τους "απ' έξω".

Αν δεν τη θέλετε, δηλώστε το, αλλα η προϋπόθεση "να μετέχεις για να πεις τη γνώμη σου" με βρίσκει αντίθετο.

Ηλίας

ΕΜΕΝΑ προσωπικά ΔΕΝ με βρίσκει καθόλου αντίθετο όχι μόνο η δική σου η οποιαδήποτε κριτική.
    Αλλά όπως κριτικάρεις εσύ έτσι πρέπει να ακούς και τον αντίλογο. Δεν είδα καμία στρεβλή αντιμετώπιση των όσοων είπες, ούτε από τον Τάσο, ούτε από το Γιώργο ούτε από μένα. Ρωτήσαμε τι εννούσες κι εγώ είπα ΑΝ σε πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ έχει υπόσταση εταιρείας τι σε ενοχλεί σε αυτό; Δεν βλέπω κάτι το στρεβλό.
    Επίσης, αναφέραμε (εγώ κι ο Γιώργος) για το μοίρασμα των φυλλαδίων. Διότι εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο ως πρόταση ούτε περιοριζόμαστε σε τέτοιες κινήσεις και το επιβεβαίωγσε και ο trooper.
    καλό λοιπόν θα είναι να δέχεσαι και τον αντίλογο ο οποίος είναι ανάλογος από μας τουλάχιστον αυτών που λες.

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Ηλίας

Καλή μου...

δεν είπε κανείς σε κανέναν να μην πει τη γνώμη του αλλά εξήγησε στον λαουτζίκο τί εννόΑες με την έμφαση της νομικής μορφής της ΕΥΘΥΤΑ!!!

και στη τελική αν το θες και αλλιώς είπαμε πρώτα να εξαντλήσουμε τις ήδη όποιες υπάρχουσες δομές και κινήσεις ως μέσο επικοινωνίας και ενεργειών και αν σε καμιά από αυτές δεν υπάρξει κοινή συνισταμένη (που εν μέρει υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις) τότε θα συνεχιστεί το θέμα σε ίσως πιο τυπικές συστάσεις μορφών και διαδικασιών... μέχρι τότε όμως βολιδοσκοπούνται προθέσεις και ενέργειες των λεσχών ή μη, εταιριών ή μη, σωματείων ή μη, παρεών ή μη ώστε να υπάρχει εν μέρει η εφαρμογή της ρήσης ... "η ισχύς εν τη ενώση... "

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΕΜΕΝΑ προσωπικά ΔΕΝ με βρίσκει καθόλου αντίθετο όχι μόνο η δική σου η οποιαδήποτε κριτική.
    Αλλά όπως κριτικάρεις εσύ έτσι πρέπει να ακούς και τον αντίλογο. Δεν είδα καμία στρεβλή αντιμετώπιση των όσοων είπες, ούτε από τον Τάσο, ούτε από το Γιώργο ούτε από μένα. Ρωτήσαμε τι εννούσες κι εγώ είπα ΑΝ σε πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ έχει υπόσταση εταιρείας τι σε ενοχλεί σε αυτό; Δεν βλέπω κάτι το στρεβλό.
    Επίσης, αναφέραμε (εγώ κι ο Γιώργος) για το μοίρασμα των φυλλαδίων. Διότι εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο ως πρόταση ούτε περιοριζόμαστε σε τέτοιες κινήσεις και το επιβεβαίωγσε και ο trooper.
    καλό λοιπόν θα είναι να δέχεσαι και τον αντίλογο ο οποίος είναι ανάλογος από μας τουλάχιστον αυτών που λες.
    Ρε χαμένε άντρα

εγώ τον δέχομαι τον αντίλογο αλλα σε εμένα τι θα ωφελήσει ρε;

Κι επειδή βιάζεσαι και δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω , εγώ ΔΕΝ ειπα οτι πειράζει που η ΕΥΘΥΤΑ είναι εταιρία αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο, οτι πρέπει και η δικιά σας κίνησηνα είναι κάτι ανάλογο.

(δεν έχεις φάει για μεσημέρι ε; )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ηλίας
    ηλια για να κρινεις πρεπει να γνωριζεις και ξερω οτι εισαι θιασωτης αυτης της λογικης.το να ερθεις σε καποια συναντηση και να ενημερωθεις αυτοματα θα σου δωσει το πλεονεκτημα της σωστης κριτικης και δεν εισαι υποχρεωμενος να συμμετεχεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!
    απο κει και περα το να κριτικαρεις αυτα που μαθαινεις απο εδω μεσα ειναι λαθος (κατα τη γνωμη μου) μια και δεν εισαι καθ ολα ενημερωμενος αλλα αποσπασματικα.

ηλια για να κρινεις πρεπει να γνωριζεις και ξερω οτι εισαι θιασωτης αυτης της λογικης.το να ερθεις σε καποια συναντηση και να ενημερωθεις αυτοματα θα σου δωσει το πλεονεκτημα της σωστης κριτικης και δεν εισαι υποχρεωμενος να συμμετεχεις ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!
    απο κει και περα το να κριτικαρεις αυτα που μαθαινεις απο εδω μεσα ειναι λαθος (κατα τη γνωμη μου) μια και δεν εισαι καθ ολα ενημερωμενος αλλα αποσπασματικα.
    Μα κρίνω μόνο εξ' όσων διαβάζω εδω (btw το πάσχα εδω μέσα αναφέρθηκε - ψάξτο).

Άρα:

α) Δεν είναι πλήρη αυτά που διαβάζω - κακώς

ή

β) Κακώς υπάρχει το θρεντ

simple as that

anyway, χάνουμε την ουσία, εγω βλέποντας τη νομική μορφή της ΕΥΘΥΤΑ απλά επανέφερα την παλιά μου πρόταση..

Βάλτε την όπου θέλετε

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 8 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF