Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 211

Θέμα: Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

όλα τα πραγματα εχουν τοξικες ουσιες ψάξε σε παρακαλώ πόσες έχει το τσιγάρο , πόσο το ψωμί και πόση η κάναβη και πες μας τα αποτελεσματα, όσο για ψυχολογικό απόηχο ε δεν νομίζω με φυσιολογική χρήση να παθεις τίποτα απο την άλλη αμα βαλεις το στόμα σου κατω απο την βρυση και πινεις νερο 100% θα προελθει ο θανατος .

υ.π κανενας γιατρος δε θα σου πει καπνισε η πιες , ομως πολυ και πιστεψε με μερικοι και καπνιζουν και πινουν και χορτο αλλα δε στο λένε και αυτο .
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κι ο άλλος πέρασε τη γέφυρα του Ρίο με 300 πρέπει να το κάνεις κι εσύ?

που ξερεις αν το εχω κάνει ειδη και για να το προασπίζομαι τουλάχιστων εγώ είμαι ενημερωμενος ενω εσύ φαινετε το αντίθετο φίλε μου , άσχετα άτομα μιλανε για κάτι που δεν γνωριζουν οι δεν εχουν κάτσει να το ψαξουν και βασίζονται μόνο στην προπαγάνδα που τους σερβίρουν εδώ και 80 χρόνια , δυστηχώς δεν μπορω να σου αλλάξω τρόπο σκέψης άλλα θα σου προτείνω καποια βιβλία να διαβάσεις αν θες Κλεάνθης Γρίβας - Κάνναβη, μαριχουάνα, χασίς μπορεις να το βρεις και σε pdf ισως

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    τα νευρικά κύτταρα που είναι αναντικατάστατα
    Ήταν.
    Εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία έχουμε πρακτικές αποδείξεις ότι οι νευρώνες έχουν την ικανότητα της αναγέννησης.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    που ξερεις αν το εχω κάνει ειδη και για να το προασπίζομαι τουλάχιστων εγώ είμαι ενημερωμενος ενω εσύ φαινετε το αντίθετο φίλε μου , άσχετα άτομα μιλανε για κάτι που δεν γνωριζουν οι δεν εχουν κάτσει να το ψαξουν και βασίζονται μόνο στην προπαγάνδα που τους σερβίρουν εδώ και 80 χρόνια , δυστηχώς δεν μπορω να σου αλλάξω τρόπο σκέψης άλλα θα σου προτείνω καποια βιβλία να διαβάσεις αν θες Κλεάνθης Γρίβας - Κάνναβη, μαριχουάνα, χασίς μπορεις να το βρεις και σε pdf ισως
    O Γριβας ε? Φοβερος επιστημονας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

το εχεις διαβάσει το βιβλιο και έχει καπου άδικο σε αυτά που γράφει ή οτι είναι αναληθής , ή μηπως εσύ είσαι ο επιστήμονας που θα μας κρίνεις ολους εμάς που έχουμε μια άποψη?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    το εχεις διαβάσει το βιβλιο και έχει καπου άδικο σε αυτά που γράφει ή οτι είναι αναληθής , ή μηπως εσύ είσαι ο επιστήμονας που θα μας κρίνεις ολους εμάς που έχουμε μια άποψη?
    Οχι επιστημονας δεν ειμαι.Το βιβλιο το εχω διαβασει μαζι με καμμια 20αρια ακομη σχετικα με το θεμα.Δεν μου εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη ο Γριβας,ουτε αυτος ουτε τα γραφομενα του.Εχω κι εγω αποψη μονο που ειναι δικια μου κι οχι καποιου που εγραψε ενα βιβλιο(η και περισσοτερα).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ήταν.
    Εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία έχουμε πρακτικές αποδείξεις ότι οι νευρώνες έχουν την ικανότητα της αναγέννησης.

Θα περιοριστώ μόνο να σου πω ότι μετά την αποτοξίνωση κανένας δεν έγινε όπως πριν.
    Ούτε σε 10 ούτε σε 20 χρόνια.

Εγώ φίλε μου ένας απλός φαρμακοποιός είμαι που κάποτε στο πανεπιστήμιο έκανα κάποιες απλές εργασίες (σχετικές) και πέρασα λίγο από τον επαγγελματικό μου χρόνο
    σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης.
    Σήμερα ασκώ το επάγγελμα μου στη περιοχή της Ομόνοιας.
    Από κει και πέρα πίστεψε όποιον θες.
    Δική σου είναι η ζωή και δυστυχώς η εμπειρία δε μεταδίδεται.

Γενικως οι αποψεις του Γριβα ειναι ηλιθιες, σε παρα πολλα θεματα διαφωνει με κορυφαιους επιστημονες κ συχνα δεν καταλαβαινω το γιατι, ισως βγαζει χαρτζιλικακι ετσι.
    Εξαλλου οποιος θελει να βγαλει λεφτα, πεταει ετσι μια καινουργια μ@λακια κ ολοι ασχολουνται μαζι του. Αλλος βγαζει βιβλιο - διαιτα με την ομαδα αιματος κ παει λεγοντας.

Θυμαμαι δε, σε μια εκπομπη στον Μακη, υποστηριζε οτι αν εχεις πονοκεφαλο καλυτερα να μην παρεις depon πχ γιατι η παρακεταμολη μπορει να προκαλεσει παρενεργεια 1/10.000.000.
    Οτι να ναι...

Ναι, ακομα κ μετα την αποτοξινωση εισαι απλως "χρηστης που απεχει", μεχρι τον αλλο κοσμο.

Ήταν.
    Τα καμμενα-κατεστραμενα εγκεφαλικα κυτταρα ομως, οταν αναγεννουνται,τα καινουργια που "βγαινουν" στη θεση τους, δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια.Κι ο λογος ειναι οτι οι (χρησιμες για τη μνημη)υποδοχες που εχει ενα εγκεφαλικο κυτταρο απουσιαζουν, οταν αυτο "καει" και ξαναγεννηθει.Οποτε, ειναι κυτταρα τα οποια δεν εχουν τη δυνατοτητα να αποθηκευουν πληροφοριες για τη μνημη.Γι αυτο αλλωστε και οι χασικληδες ξεχνανε πολυ!

Θα περιοριστώ μόνο να σου πω ότι μετά την αποτοξίνωση κανένας δεν έγινε όπως πριν.
    Ούτε σε 10 ούτε σε 20 χρόνια.
    Άσχετο με την επιστημονική διαπίστωση ότι οι νευρώνες διαθέτουν (ή αποκτούν μέσω γειτνίασης ή μάθησης ως απόκριση σε ενδογενώς ή εξωγενώς επιδρόντες ουσίες) την ικανότητα της αναγέννησης.
    Και μπορώ να ονομάσω τουλάχιστον ένα πρώην χρήστη βαριών ναρκωτικών που επανήλθε κανονικά στη ζωή και μάλιστα διαρκώς μας εκπλήσει με τις πνευματικές του διεργασίες και αναζητήσεις.
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε δογματικοί.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dim_rac
    Τα καμμενα-κατεστραμενα εγκεφαλικα κυτταρα ομως, οταν αναγεννουνται,τα καινουργια που "βγαινουν" στη θεση τους, δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια.Κι ο λογος ειναι οτι οι (χρησιμες για τη μνημη)υποδοχες που εχει ενα εγκεφαλικο κυτταρο απουσιαζουν, οταν αυτο "καει" και ξαναγεννηθει.Οποτε, ειναι κυτταρα τα οποια δεν εχουν τη δυνατοτητα να αποθηκευουν πληροφοριες για τη μνημη.
    Ούτε αυτό ισχύει.
    Η παρατήρησή σου αυτή ενδεχομένως να βασίζεται σε άρθρα ή δημοσιεύσεις (παρακαλώ αν μπορείς παρέθεσέ τις) που πήγαν την έρευνα μέχρι ενός σημείου χρονικά. Και για ποιούς νευρώνες ομιλούμε και υπό ποιές συνθήκες; Με πόσους παράγοντες να υποβοηθούν ή να αναιρούν την ανάπτυξη;
    Οι νευρώνες επανέρχονται, κύριοι, και επανέρχονται 100% αν τους δοθεί χρόνος. Ομολογουμένως πολύς χρόνος, χρόνια και χρόνια για την ακρίβεια και με πολλά stimuli, αλλά είναι κάτι που γίνεται.
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτο, ειδικά στην έρευνα και επιστήμη.

Ούτε αυτό ισχύει.
    Η παρατήρησή σου αυτή ενδεχομένως να βασίζεται σε άρθρα ή δημοσιεύσεις (παρακαλώ αν μπορείς παρέθεσέ τις) που πήγαν την έρευνα μέχρι ενός σημείου χρονικά. Και για ποιούς νευρώνες ομιλούμε και υπό ποιές συνθήκες; Με πόσους παράγοντες να υποβοηθούν ή να αναιρούν την ανάπτυξη;
    Οι νευρώνες επανέρχονται, κύριοι, και επανέρχονται 100% αν τους δοθεί χρόνος. Ομολογουμένως πολύς χρόνος, χρόνια και χρόνια για την ακρίβεια και με πολλά stimuli, αλλά είναι κάτι που γίνεται.
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτο, ειδικά στην έρευνα και επιστήμη.

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος πέσει στη χρήση στα είκοσι και ας πούμε μπει σε πρόγραμμα στα 23 και ο Μπαμπάς έχει πολλά πολλά λεφτά και μπορεί να τον στείλει στο Χάρβαρντ να του χορηγηθούν οι αναστολείς αναπαραγωγής των νευρικών κυττάρων
    Σε πόσα χρόνια λένε οι πυγές σου ότι θα γίνει όπως πριν?
    Όπως ήταν δηλαδή στα είκοσι.

Από περιέργεια

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος πέσει στη χρήση στα είκοσι και ας πούμε μπει σε πρόγραμμα στα 23 και ο Μπαμπάς έχει πολλά πολλά λεφτά και μπορεί να τον στείλει στο Χάρβαρντ να του χορηγηθούν οι αναστολείς αναπαραγωγής των νευρικών κυττάρων
    Σε πόσα χρόνια λένε οι πυγές σου ότι θα γίνει όπως πριν?
    Όπως ήταν δηλαδή στα είκοσι.

Από περιέργεια
    Χάρβαρντ! Καλό!
    Άστο...δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι.
    Και σε ότι αφορά στις πΗγές μπορείς να κάνεις ένα απλό search και να το μάθεις.
    Από εμένα τέλος.

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....!
    από dbandit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 07:30
  2. Χρήση αμόλυβδης βενζίνης
    από kaps στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 22:36
  3. χρήση ορυκτέλαιων για μοτο σε ΧΤ600Ε
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks