Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 211

Θέμα: Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Άσχετο με την επιστημονική διαπίστωση ότι οι νευρώνες διαθέτουν (ή αποκτούν μέσω γειτνίασης ή μάθησης ως απόκριση σε ενδογενώς ή εξωγενώς επιδρόντες ουσίες) την ικανότητα της αναγέννησης.
    Και μπορώ να ονομάσω τουλάχιστον ένα πρώην χρήστη βαριών ναρκωτικών που επανήλθε κανονικά στη ζωή και μάλιστα διαρκώς μας εκπλήσει με τις πνευματικές του διεργασίες και αναζητήσεις.
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε δογματικοί.
    Αμα θελεις Στελιο μπορω να ονοματισω κι εγω εναν πρωην που μας τα πρηζει καθημερινα εδω μεσα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Χάρβαρντ! Καλό!
    Άστο...δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι.
    Και σε ότι αφορά στις πΗγές μπορείς να κάνεις ένα απλό search και να το μάθεις.
    Από εμένα τέλος.

:rotflmao:

Πιο καλό !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Αν υποθέσουμε ότι κάποιος πέσει στη χρήση στα είκοσι και ας πούμε μπει σε πρόγραμμα στα 23 και ο Μπαμπάς έχει πολλά πολλά λεφτά και μπορεί να τον στείλει στο Χάρβαρντ να του χορηγηθούν οι αναστολείς αναπαραγωγής των νευρικών κυττάρων
    Σε πόσα χρόνια λένε οι πυγές σου ότι θα γίνει όπως πριν?
    Όπως ήταν δηλαδή στα είκοσι.

Από περιέργεια

Απαντώ μόνος μου λοιπόν

ΠΟΤΕ

Τα χαμένα 20 δεν θα γυρίσουν ποτέ.
    Ακόμα κι αν μια μέρα όλα γίνουν όπως πριν ούτε θα μορφωθείς όπως ένας 20άρης, ούτε θα δουλέψεις όπως ένας 20ρης, ούτε θα γ… όπως ένα 20άρης.
    Γιατί απλά θα είσαι 35αρης ή σαραντάρης πια.
    Τα 20 θα έχουν καεί για πάντα.

Για αυτό λέμε πάντα καλλίτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις…

Και κάπου εδώ να σε χαιρετίσω κι εγώ

Ω ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕ !

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αμαν πια με αυτην την διαμαχη αν ειναι καλο το χορτο η οχι!!!20 χρονια τουλαχιστον λεω και ακουω τα ιδια!"Οχι το χορτο ειναι κακο" "οχι σου νεκρώνει τα κυταρα" "θα πας στα πιο βαρια"και οτι αλλο να'ναι!Για μενα χειροτερη ζημια σου κανει το αλκοολ παρα το χορτο και εχουμε τοσα παραδειγματα γυρω μας να δουμε. Εδω που μενω ξερω τουλάχιστον 7 ατομα που εχουν προβλημα αλκοολισμου. εχουν καταστρεψει την ζωη τους, και την οικογενεια τους.Δεν ξερω κανενα "χασικλή" να εχει προβλημα με την υγεια του η να εχει καταστρεψει την οικογενεια του να φταιει το τσιγαρο. Και πιστεψτε με ξερω πολλους "χασικληδες" με την εννοια του περιστασιακου του επι καθημερηνης βασης, του "μονο το βραδυ για να χαλαρωσω" και παει λεγοντας.
    Ναι στο χορτο και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σε ολα τα αλλα πραγματικα ναρκωτικα ειναι η αποψη μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Αμαν πια με αυτην την διαμαχη αν ειναι καλο το χορτο η οχι!!!20 χρονια τουλαχιστον λεω και ακουω τα ιδια!"Οχι το χορτο ειναι κακο" "οχι σου νεκρώνει τα κυταρα" "θα πας στα πιο βαρια"και οτι αλλο να'ναι!Για μενα χειροτερη ζημια σου κανει το αλκοολ παρα το χορτο και εχουμε τοσα παραδειγματα γυρω μας να δουμε. Εδω που μενω ξερω τουλάχιστον 7 ατομα που εχουν προβλημα αλκοολισμου. εχουν καταστρεψει την ζωη τους, και την οικογενεια τους.Δεν ξερω κανενα "χασικλή" να εχει προβλημα με την υγεια του η να εχει καταστρεψει την οικογενεια του να φταιει το τσιγαρο. Και πιστεψτε με ξερω πολλους "χασικληδες" με την εννοια του περιστασιακου του επι καθημερηνης βασης, του "μονο το βραδυ για να χαλαρωσω" και παει λεγοντας.
    Ναι στο χορτο και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σε ολα τα αλλα πραγματικα ναρκωτικα ειναι η αποψη μου.
    Well said!!

DON'T DRINK AND DRIVE
    JUST SMOKE AND FLY!!! :a44:
    money cant buy me love !!!

Ξέρεις πόσα παιδιά είδα, 20 χρόνια επαγγελματίας φαρμακοποιός, τόσο βέβαια για τις απόψεις τους όσο εσύ?
    Και δε στο λέω ούτε για να σε ειρωνευτώ, ούτε για να σου τη σπάσω.
    Δεν έχω καν λόγο.
    Ξέρεις πόσες φορές άκουσα την ίδια ιστορία?
    Εγώ εκεί που δουλεύω (Ομόνοια) δε βλέπω τους περιστασιακούς, βλέπω τους άλλους.
    Αυτούς που ξεκίνησαν για περιστασιακοί και στο δρόμο χάθηκαν.
    Και ξέρεις τι άλλο βλέπω?
    Ότι κανένας στην Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ένα χέρι σ αυτά τα παιδιά.
    ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ
    Κάποιοι είναι δυνατοί και μένουν περιστασιακοί όπως λες, κάποιοι άλλοι όχι.
    Μπορείς όμως απ την αρχή να ξέρεις σε ποιους ανήκεις ?

Παλαιό μέλος
    Νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί το νόημα της κουβέντας....
    Το θέμα είναι η αποποινικοποίηση του χόρτου και όχι οτιδήποτε άλλο, ούτε αν οδηγεί στην πρέζα που σαφώς και οδηγεί σε πολλές περιπτώσεις ούτε αν είναι βλαβερό η όχι.
    Πρέπει η χρήση χασίς να είναι ποινικό αδίκημα με την παρούσα μορφή ή όχι???
    Εγώ νομίζω πως δε πρέπει.... γιατί κατά τη γνώμη μου πολύ απλά δεν έχει νόημα.
    8 στους 10 νέους έχουν κάνει σε κάποια φάση της ζωής τους χασίσι....

Ούτε αυτό ισχύει.
    Η παρατήρησή σου αυτή ενδεχομένως να βασίζεται σε άρθρα ή δημοσιεύσεις (παρακαλώ αν μπορείς παρέθεσέ τις) που πήγαν την έρευνα μέχρι ενός σημείου χρονικά. Και για ποιούς νευρώνες ομιλούμε και υπό ποιές συνθήκες; Με πόσους παράγοντες να υποβοηθούν ή να αναιρούν την ανάπτυξη;
    Οι νευρώνες επανέρχονται, κύριοι, και επανέρχονται 100% αν τους δοθεί χρόνος. Ομολογουμένως πολύς χρόνος, χρόνια και χρόνια για την ακρίβεια και με πολλά stimuli, αλλά είναι κάτι που γίνεται.
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτο, ειδικά στην έρευνα και επιστήμη.

Αυτα που εγραψα τα περιεγραφε αναλυτικα ενα ντοκυμαντερ που ειχε προβληθει απ τον σκαι(πριν κανα χρονο περιπου) και τα εχω διασταυρωσει κατα καιρους με διαφορα επιστημονικα αρθρα τα οποια βρηκα στο νετ.Δυστυχως παει καιρος και δεν θυμαμαι τις πηγες.

Ελπιζω να εισαι σιγουρος γι αυτο που υποστηριζεις(και μακαρι να ειναι ετσι) γιατι η παραπληροφορηση στο συγκεκριμενο θεμα μπορει να εχει σοβαρες συνεπειες και σε πολλους!

Προσωπικα επετρεψε μου να αμφιβαλλω..

ας το παρουμε λιγο στη πλάκα , άραγε υπάρχει άνθρωπος που δεν κάνει καταχρήσεις μέσα στο moto ?
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Μενέλαε για μένα μετράει μόνο η ΖΩΗ των παιδιών.
    Τίποτε άλλο.
    Δεν ξέρω να σου πω αν είναι καλό ή κακό τα τάδε σύστημα.
    Αυτό που παρατηρώ είναι μια ατελείωτη παραπληροφόρηση και μια απίστευτη υποκρισία.
    Εγώ δε βλέπω, ούτε χασικλήδες, ούτε πρεζόνια.
    Εγώ βλέπω ανθρώπους.
    Ας κάνουν επιτέλους ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ αυτοί που πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε.
    Πράγμα που προϋποθέτει φυσικά να θέλεις να κάνεις κάτι.
    (που δεν το βλέπω)
    Σε γενικές γραμμές όλα τα συστήματα έχουν θετικά και αρνητικά είναι όμως προτιμότερα από το μη σύστημα.

dim_rac
    Και εμένα επέτρεψε μου να είμαι σίγουρος γιατί και από το εγκεφαλικό συνέρχεσαι, αλλά όπως ήσουν πριν γίνεσαι?
    Άσε που γερνάς.
    Είναι αλήθεια ότι υπάρχει κυτταρική αναγέννηση νευρώνων.
    Με ποιο ρυθμό όμως και ποιών νευρώνων?
    Όλων?
    Γιατί έχουμε καταστάσεις ψυχωτικές μετά από χρήσει LSD ή ecstasy?
    Πως προέκυψαν καταστάσεις άνοιας (alzheimer ) σε νέους 26 ετών μετά από χρήση συνθετικών παραισθησιογόνων ουσιών?
    Έγιναν καλά οι άνθρωποι αυτοί?
    Και δε μιλάμε για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα από πριν.
    Δυστυχώς δεν επισκευάζονται όλα.
    Μακάρι να γίνονταν ή να γίνουν μια μέρα.

fz6man
    Έριξα μια ματιά σ αυτά που λέει ο κύριος Κλεάνθης.
    Πολλά τα ήξερα, άλλα τα είχα ακούσει και από άλλους.
    Βασικά όμως ο κύριος Γρίβας λέει ότι η Ινδική κάνναβης είναι ένα φάρμακο κλπ κλπ
    Ερώτηση γιατί ένας υγιής να πάρει ένα φάρμακο ?
    Γιατί να υποστεί τις παρενέργειες ενός φαρμάκου που δε χρειάζεται?
    Ποιες παρενέργειες ?
    Στυτική δυσλειτουργία ας πούμε σου κάνει?
    (και δε μιλάμε για την επίδραση στο χαρακτήρα)
    Οκ μπορώ να καταλάβω ότι ένας καρκινοπαθής έχει άγχος και λίγη σημασία έχει αν είναι χάι όλη μέρα.
    Ένας υγιής όμως?
    Εγώ τις καταχρήσεις τις έχω κόψει προ πολλού.
    Ο βασικός λόγος όμως είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω μεγάλες αποστάσεις με τη μηχανή αν είμαι χάλια, δεν μπορώ να δουλέψω αποδοτικά και δε προλαβαίνω πια να τα βγάλω πέρα με όλες τις υποχρεώσεις της ζωής.
    Είμαι και μεγάλος οπότε πολλά πράγματα δεν είναι δεδομένα πια για μένα.
    Δε μιλάω από πουριτανισμό, ούτε κρίνω κανένα, ούτε κατακρίνω πολύ περισσότερο.
    Δεν είμαι πολιτικός, ούτε κοινωνιολόγος να τα πω αλλιώς.
    Βλέπω όμως μια τεράστια ελαφρότητα για ζητήματα σχετικά με τη ζωή κι αυτό σαν υγειονομικό και σαν άνθρωπο με προβληματίζει. (και σα γονιό αν θες)
    Ειδικά όταν μιλάμε για νέους.

Για την ιστορία το σύστημα υγείας την Ολλανδίας ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν το έχουμε δει.

Κι εδώ εξάντλησα ότι είχα να πω.

Συμφωνω σε αρκετα απο αυτά που έγραψες , άλλα πραγματικα ξεφυγαμε απο τον τίτλο του θέματος , εσυ σαν φαρμακοποιος και ειδικα στο κεντρο βλέπουν πολλα τα μάτια σου καθημερινά , θα ήθελα να μάθω αν συμφωνείς με τον τίτλο του τόπικ τελικά ή σου αρέσει το υπάρχων σύστημα που υπάρχει περί των ναρκωτικών πχ να περιμένει ενας τοξικομανης 7 χρόνια για να μπει σε πρόγραμμα μεθαδόνης όταν σε αλλες ευρωπαικες χώρες μπαίνει σε μια βδομάδα ή ότι οι φυλακές ανηλίκων να είναι γεμάτες απο φτωχά πιτσιρίκια για λίγο χόρτο , και αν πραγματικά πιστευεις οτι εναν νέο τον καταστρέφει το χασίσι ποιό πολύ απο το ίδιο το κράτος με τον υπάρχων νόμο και να τον στιγματίζει για την υπόλοιπη ζωή του συγνώμη αλλα τότε θεωρώ μικρόψυχο καθε εναν που πιστευει κάτι τέτοιο .

θεωρω οτι αν το δουλεψουν σωστά οι πολιτικοι σε συνεργασία με οκανα και αλλες ευρωπαικες χώρες τότε θα σωθουν πολλες ζωες , πχ γιατι να μην χορηγείται ηρωινη στους τοξικομανεις μεχρι να μπουνε σε ενα σταδιο αποθεραπειας και να πρεπει να εγκλιματίζεται ο καθε χρηστης για να βρει (την σκαρτη δόση του που σχεδών σίγουρα θα τον στίλει στον θανατο ) ? γιατί δεν προσπαθουν να δώσουν μια ελπίδα σε αυτά τα παιδιά ρε γαμώτο γιατί δεν έχει τα @@ ενας μεγάλος να πιασει 10 πρεζάκια και να τους ρωτήσει ποιό είναι τελικά το πρόβλημα που κολλάει το σύστημα και να προσπαθήσουν να το λύσουν ?

θα πω διαφορες σκέψεις γιατί κυνηγάνε τον χρήστη (πέρα γιατί το χρήμα πρέπει να γυρνάει ) δικηγόροι παράβολα κτλ θα σου φύγουν ενα κάρο λεφτά και θα πας στο δικαστή και θα πεις " χωρισα με την κοπέλα μου και είπα να δοκιμάσω " οκ ελευθερος !
    επισης κάτι το εντελως γελοιο είναι που βγάζουν ανακοινωθεν τα αστυνομικά τμήματα όταν πιάνουν κανενα πιτσιρικά με χορτο η κανενα πρεζάκι (δεν μου αρέσει αυτος ο ορος αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστές ) και καμαρώνουν και γράφουν συνεληφ8η να εχει στη κατοχή του "ακατέργαστη καναβη 30 γραμμαρια" που αμα αφαιρέσεις τα κλαδιά μαίνουν 10 αντί να πάνε να πιασουν κανέναν ντίλερ οι οποίοι οι περισσότεροι είναι ρουφιανοι (να προσέχουν όσοι εχουν συναλλαγες μαζί τους ) και το καλύτερο είναι ότι οι μπατσοι καπνιζουν τα καλύτερα , χόρτα παράνια και τώρα που δεν παίζει σάλιο γκαφρά (αποσυμφορηση φυλακων ) μας βάζουν ψυλλους στα αυτιά και όλα αυτα σημαινουν ψήφους αν αναλογιστης οτι οι 5/10 νεους πίνουν χόρτο γιατι έτσι οπως έχει καταντήσει η ζωή απο την μία η ανεργία η φτώχια η αποκοινωνικοποιηση με τα social network η κατάθλιψη θερίζει και όπως έλεγε και ο παυλάρας πρέζες υπαρχουν πολλες η ηρωινη σκοτωνει και όπως ελεγαν και οι αρχαιοι παν μετρον αριστον

με λίγα λόγια μας δουλευουν ψιλο γαζί μάγκες..
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man

επισης κάτι το εντελως γελοιο είναι που βγάζουν ανακοινωθεν τα αστυνομικά τμήματα όταν πιάνουν κανενα πιτσιρικά με χορτο η κανενα πρεζάκι (δεν μου αρέσει αυτος ο ορος αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστές ) και καμαρώνουν και γράφουν συνεληφ8η να εχει στη κατοχή του "ακατέργαστη καναβη 30 γραμμαρια" που αμα αφαιρέσεις τα κλαδιά μαίνουν 10
    Να ηταν 30g καλα θα ηταν, εδω σε πιανουν για 0,0001 ΜΕ την συσκευασία και καμαρώνουν!!!!!

Ενα παραδειγμα : http://www.cretalive.gr/new/14079/gr...katochi_chasis

Αλλα φταινε και τα media που ασχολουνται με κατι τετοια!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κουιζ

σε ποια χωρα χωρα με οικονομικη κριση (μεγαλυτερη απο τη δικια μας) αμεσως μετα τη φουσκα που εσκασε αποποινηκοποιηθηκε η χρηση?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
    αντί να πάνε να πιασουν κανέναν ντίλερ ......

"Είναι αλήθεια ρε γάτε, ότι εσείς την πουλάτε;"

Ζώρζ Πιλαλί
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κουιζ

σε ποια χωρα χωρα με οικονομικη κριση (μεγαλυτερη απο τη δικια μας) αμεσως μετα τη φουσκα που εσκασε αποποινηκοποιηθηκε η χρηση?

Για πες, ειμαι περιεργος.....Αργεντινη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    "Είναι αλήθεια ρε γάτε, ότι εσείς την πουλάτε;"

Ζώρζ Πιλαλί
    Γεια σου Ζωρζ τεραστειε!
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ....!
    από dbandit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 07:30