Ασε με Andy, άσε με γιατί έχω αναστατωθεί. Κρέμομαι απ΄τα χείλη του SpeakeasyBluesΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε Βύρωνα μαζί γράφαμε Πανελλαδικές......![]()
Τους πήρε και μια ώρα για την επεξήγηση γμτ το φελέκι τους...![]()
![]()
Ασε με Andy, άσε με γιατί έχω αναστατωθεί. Κρέμομαι απ΄τα χείλη του SpeakeasyBluesΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ρε Βύρωνα μαζί γράφαμε Πανελλαδικές......![]()
Τους πήρε και μια ώρα για την επεξήγηση γμτ το φελέκι τους...![]()
![]()
δεν έπρεπε να σου γραψω αυτό για τον οδηγητή... σε βλέπω να πηγαίνεις για έμφραγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ασε με Andy, άσε με γιατί έχω αναστατωθεί. Κρέμομαι απ΄τα χείλη του SpeakeasyBlues![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κερασμένο ρε μαν...ώρα που είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ασε με Andy, άσε με γιατί έχω αναστατωθεί. Κρέμομαι απ΄τα χείλη του SpeakeasyBlues![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
....Αυτο λοιπον το εχει καποιος που ειναι φιλος με εναν πελατη μου, ο οποιος βλεποντας ολα τα αρχαια μηχανακια που μαζευω, δεν δουλευουν και ολο ΘΑ τα φτιαξω, μου ανεφερε για τον τυπο με το XR οπου το να παρω το μηχανακι απο την αποθηκη του ηταν θειο δωρο γιατι του αδειαζα την γωνια!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Mη μου λες τέτοια..... που θα βρω φαρμακείο για τη πίεση τέτοια ώρα??![]()
Οταν πηγα να το δω και να το παρω [meanwhile] τους ηρθε superb idea να μου πουν ποσα δινω, το μηχανακι ειχε σπασμενη κασα στο σημειο που η αλυσιδα ειχε βγει απο το γραναζι και ηταν η αφορμη να τους πω οτι δεν δινω τιποτα.
Αυριο θα παρω τηλ να μαθω την τυχη του και θα σου δωσω με π.μ. τα τηλ. με λιγη τυχη θα το εχεις συντομα και χωρις λεφτα :wacko:
Thanks ρε φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Αυριο θα παρω τηλ να μαθω την τυχη του και θα σου δωσω με π.μ. τα τηλ. με λιγη τυχη θα το εχεις συντομα και χωρις λεφτα :wacko:Μου ΄χει μείνει μαράζι με το συγκεκριμένο μιας και μου το φάγανε μόλις μετά από 4 ευτυχισμένους μήνες....
Για τους 40ήδες ένα κέρασμα και μια καληνύχτα.
![]()
![]()
Καληνύχτα κι από εδώ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=FLR9yyI9CHg
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
πως λεγόταν η καφετέρια ρε μάγκες στο Μπουρνάζι ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΠΟΥΧΕ τελέφωνα σε κάθε τραπεζάκι κ εκανες κοκοκονέξιον υποτίθεται με κυρίες που ηταν σε παράπλευρα τραπέζα ;
αν θυμαμαι καλα.... η καφετερια λεγοταν ΚΑΡΑΜΕΛΑ η καπως ετσι. κ νομιζω δεν ηταν στην πλατεια, αλλα σε ενα στενακι λιγο πιο διπλα
-ΕΝΤΙΤ-
Καρμέλα; Καρμελιτα;
![]()
![]()
Ναι........Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εδώ ξεσαλώνουν τα πουρά?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
αλλά λένε: μαλί βαμβάκι , ψ@λή φαρμάκι...
........ασεβή νεανία ..εε..ασεβή νεανία![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι........
αλλά λένε: μαλί βαμβάκι , ψ@λή φαρμάκι...
........ασεβή νεανία ..εε..ασεβή νεανία![]()
Αληθεύει όντως ότι οι 40ρηδες είναι βαρβάτοι;![]()
Γιατί οι συμμαθητές μου (τάξη 90φεύγα), είναι φλωράκια ργμ....![]()
Παίζεις ύπουλα.....πολύ ύπουλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είπες τίποτα ρε πρόσκοπα;![]()
Έτσι ξηγιούνται οι 40άρηδες....?
Κάνοντας edit μηνύματα....?![]()
Άσε ........... θα το συμμαζέψω εγώ την Δευτέρα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είπες τίποτα ρε πρόσκοπα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βγάζει και γλώσσα ............
Σου είπε κανείς ότι εδώ ποστάρουν τα μέλη του Στρατού Σωτηρίας και θέλεις fair play ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Παίζεις ύπουλα.....πολύ ύπουλα.....
Έτσι ξηγιούνται οι 40άρηδες....?
Κάνοντας edit μηνύματα....?![]()
![]()
και εγώ θέλω ένα μαυρο νταβραντισμένο να με σενιάρει![]()
![]()
edit: ο βύρωνας το εγραψε όχι εγώ:rotflmao: :rotflmao: