Μπράβο Σπύρο!!!![]()
Αν θέλεις όμως ψάξε μήπως βρεις κανά ανάποδο μπροστινό με κόντρα όπως σου λέει και κάποιος παραπάνω.Αυτά πρέπει να ήταν "εισαγωγής" και δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο το ψάξιμο! κεεπ ριστορινγκ
![]()
Μπράβο Σπύρο!!!![]()
Αν θέλεις όμως ψάξε μήπως βρεις κανά ανάποδο μπροστινό με κόντρα όπως σου λέει και κάποιος παραπάνω.Αυτά πρέπει να ήταν "εισαγωγής" και δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο το ψάξιμο! κεεπ ριστορινγκ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
Μπράβο Σπύρο!!!![]()
![]()
OXI! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!
![]()
![]()
ΜΕΓΑΛΕ, χαλάρωσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
OXI! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!
![]()
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
ΜΕΓΑΛΕ, χαλάρωσε...![]()
Ωραίος...!!!...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
και μια γενικη με ολα τα κοματια.
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
αυριο αγοραζω τα χρωματα.το μαμα βυσινι μπριλαντι...
πεμπτη παραλαμβανω τα νικελ...
παρασκευη-σαββατο μονταρω μοτερ...
σαββατο παμε φουρνο με τον γιαννη...
δευτερα συγκεντρωνω τα παντα σπιτι πανω στο γνωστο χαλι και ξεκιναει το διασκεδαστικο μερος της ανακατασκευης,το μονταρισμα.
keep watching guys...
![]()
Ωραιος Σπυρο!!!![]()
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
εάν δεν είναι ήδη έτοιμο κι απλώς μας βάζει τις φωτό ετσι για το σασπενς...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ωραιος Σπυρο!!!![]()
Εσυ δεν πιανεσαι σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
...keep watching guys...
Αυτό εννοείται...![]()
Πάει κι αυτό το ριστόρινγκ..... Καθόλου δεν κράτησε....Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
σε καμια δεκαρια μερες σε βλεπω να κυκλοφορας με το GLX![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ...... ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ !!!!! ΑΡΙΣΤΟΣ !!!! ΕΥΓΕ...............![]()
R 51/3 .........
ΑΓΡΙΝΙΟ