Πω πω! Τι κοπλιμέντα είναι αυτά!!!![]()
Φτού σας!
(Μη σας ματιάσουνε...!)
![]()
![]()
![]()
![]()
Πω πω! Τι κοπλιμέντα είναι αυτά!!!![]()
Φτού σας!
(Μη σας ματιάσουνε...!)
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
λιγο ασχετο με την ανακατασκευη αλλα θα χαιρομουν πολυ καποιος απο δω μεσα να ειναι ο καινουργιος ιδιοκτητης του πιστου μου crypton.οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να εχω δυο παπακια ετσι σκεφτηκα να αποχωριστω το yamahaki http://www.moto.gr/forums/showthread...readid=110269.
παρακαλω μην ποσταρετε εδω για την αγγελεια,οποιος ενδιαφερεται πμ.
απο αυριο σας εχω καινουργιο φωτορομαντζο.
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ FORUM ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Κύριοι lspiros, sv9cvk και λοιποί ανακατασκευασάκηδες, μας έχετε γ@μήσει την ψυχολογία λέμε, νοιώθω σαν το αντίστοιχο του πεινασμένου χοντρού που βλέπει Μαμαλάκη να ετοιμάζει, μαγειρεύει και μετά να χλαπάκιάζει στην τηλεόραση.... ΚΙ ΑΛΛΟ, ΚΙ ΑΛΛΟ!!!
Εγω ειμαι χοντρος... Ανοιγω τηλετυφλωση, φαγητα...
Ανοιγω Μοτο, ανακατασκευες....![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωντας απ τους καινούριους του φόρουμ και αδαής από μοτοσυκλέτες ακόμα,διαβάζοντας σήμερα το πρωί τα πόστ της ανακατασκευής φίλε οφείλω να ομολογήσω ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ!! μπραβο εκπληκτικό σε παρακολουθω μέχρι να βγείς στους δρόμους με αγωνία..Ενα ίδιο είχε ο πατέρας μου όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και μ έκανε βόλτες σε παιδικές χαρές και πάρκα.τι μου θύμισες πολύ το αγαπούσα σαν πιτσιρίκος αυτό το παπάκι κι ας το παίρνανε ξόφαλτσες μπαλιές καμιά φορα στον κήπο που το παρκαρε....πολύ θα θελα να το ξαναδώ στημένο σωστά να βολτάρει..ίδιο παπί μόνο που το δικό μ πια δε το χει φάει τόσο η σκουριά όσο το παρέλαβες εσύ,but still δε δουλευει σωστά και δεν εχω ιδέα να το διορθωσω..Anyway! go on είσαι φοβερός!
Eλειπα τοσο καιρο,και εσυ ξεσαλωσες!
Μερακλης οπως παντα!
![]()
The only easy day was yesterday.