Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μόνο απ' έξω πέρασα.....
Unlike some other people......![]()
Σε κόβω να έχεις φάει τρελλή πόρτα στη barbarella![]()
:rotflmao:
Μην νομιζεις..... Ακομα και σημερα με κατι λιγο νεωτερο "τσουλαει"....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σωστό και εκεί κάπου το 87, είχε ένα παρόμοιο πριόνι ο Ε.Καρρέρ. Το έβλεπα στο σπίτι του αδελφού του που μου έφτιαχνε το XR
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε κόβω να έχεις φάει τρελλή πόρτα στη barbarella![]()
:rotflmao:
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ήμανε στας Αθήνας τότε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρίξε μας καμμιά φωτό σου απ΄τα 80s ρε φιλαράκι. Κάτι μου λέει ότι κυκλοφορούσες με οξυζεναρισμένη φράτζα στυλ Kajakookoo..![]()
3 χρόνια περίπου έμεινα εδώ πριν ξενιτευτώ.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πω,πω.....
ρε'σεις, πρεπει να περναγατε ωραια εκεινα τα χρονια..!!!![]()
ωραια η ιδεα σας!!
να μαθαινουμε και μεις τιποτα για σας.
οσο να'ναι,καλυτερα θα καταλαβουμε μια γενια οταν βλεπουμε σε ποιες συνθηκες μεγαλωσε και ωριμασε...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Τη δική σας τη θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη σε κάθε επέτειο του ΠολυτεχνείουΑρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
οσο να'ναι,καλυτερα θα καταλαβουμε μια γενια οταν βλεπουμε σε ποιες συνθηκες μεγαλωσε και ωριμασε...![]()
![]()
εδω ρε θαναση δεν μας κατάλαβες σαν γενιά οταν μας έβλεπες μικρά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
πω,πω.....
ρε'σεις, πρεπει να περναγατε ωραια εκεινα τα χρονια..!!!![]()
ωραια η ιδεα σας!!
Τωρα που ωριμάσαμε θα μας καταλάβεις??
τσ τσ τσ
Χάσμα γενεών .....
τι να πείς ?
ειναι και μεγάλος ανθρωπος ...
![]()
σιγά "παιδιά" σε λίγο θ' αρχίσετε τις αψιμαχίες με τα Π :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και να πεις οτι δεν το σκεφτηκα ο μαλάκας αυτο το ενδεχομενο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επρεπε να το κλεισω αλλοιως..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
http://www.youtube.com/watch?v=3P6I4...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρίξε μας καμμιά φωτό σου απ΄τα 80s ρε φιλαράκι. Κάτι μου λέει ότι κυκλοφορούσες με οξυζεναρισμένη φράτζα στυλ Kajakookoo..![]()
![]()
![]()
![]()
Ακομα φτιαχνει αμα λαχειΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aμα σου πω ότι δεν πήγε το μυαλό μου στο σωστό WR των Husqvarna, αλλά στα μεταγενέστερα WR της Yamaha;![]()
Σωστό και εκεί κάπου το 87, είχε ένα παρόμοιο πριόνι ο Ε.Καρρέρ. Το έβλεπα στο σπίτι του αδελφού του που μου έφτιαχνε το XR
edit: vestroma κοίτα παραπάνω