καλη η ιδεα σου αν βρεις τιποτα πεσ μου κι εμενα... κι εγω mazda εχω και απο ωρα σε ωρα απ' οτι βλεπω θα χρειαστω...![]()
καλη η ιδεα σου αν βρεις τιποτα πεσ μου κι εμενα... κι εγω mazda εχω και απο ωρα σε ωρα απ' οτι βλεπω θα χρειαστω...![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Στο ‘’προφίλ’’ μπορούμε να βάλουμε την προσωπική μας σελίδα η’ της εταιρίας μας , όπως και γίνετε , χωρίς πρόβλημα νομίζω .
RANTEBOY STOYS DROMOYS
πολυ καλο σαν ιδεα. αν γινει απλα και ομορφα οπως ειπε ο srx ο καθενας μας ειναι νοημων ανθρωπος αν δει οτι τον συμφερει καποιος απο εδωμεσα εχει καλος, αν οχι no hard feelings. Αν τον συμφερει γιατι να τα περνουν ξενοι ομως? Καλυτερα δικοι μας.![]()
Οι μοντ υπαρχουν για να ελεχγουν τα σπαμ οποτε ολα καλα.
Δεν θυμαμαι καθολου το θεμα του elle αλλιως δεν θα το εβαζα ξανα.Προσωπικα δεν εχω να κερδισω και πολλα αφου μαγαζι δεν εχω.Εχω ψαξει και πιο παληα για καποια πραγματα που χρειαζομουν(μετακομιση και καποιους τεχνικους για το σπιτι) και πηρα αρκετη βοηθεια μεσα απο το φορουμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
Το θέμα μπορεί να μείνει, αρκεί να περιοριστεί στον τίτλο του θέματος και να μην γίνει χώρος διαφήμισης της επιχείρησης που έχει ο καθένας, και να μην πάει στο διάλο απ΄το spam όπως είχε γίνει στο παλιό θέμα του elle (και δείχνει ότι θα ακολουθήσει και το παρόν).
Αν δεν έχει σκιστεί μέχρι αύριο, θα καθαρίσω το παλιό και θα το ενώσω με αυτό. Spammers και λοιποί χαβαλετζήδες μην ποστάρετε τσάμπα γιατί θα τα φάει το μαύρο σκοτάδι.![]()
Σε καμμια περιπτωση δεν μιλαμε για διαφημιστικο χωρο,μιλαμε ΜΟΝΟ για το επαγγελμα του καθενος χωρις τηλ και διευθυνσεις.Απο κει και περα μπορουμε με πμ να μαθουμε οτι μας ενδιαφερει.
Αν εχεις το κουραγιο να κανεις το καθαρισμα Βυρωνα νομιζω πως μπορει να προχωρησει.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
To παλιό θέμα του elle με τα ελάχιστα ποστ που ήταν σχετικά με τον τίτλο, διαχωρίστηκαν και συγχωνεύτηκαν με το νέο.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αν εχεις το κουραγιο να κανεις το καθαρισμα Βυρωνα νομιζω πως μπορει να προχωρησει.![]()
Αυστηρό moderation ΔΕΝ θα υπάρξει. Αν ξεφύγει και αυτό το thread θα πάει σε άλλη γη και άλλα μέρη.![]()
γιατρος που περιμενει να βγαλουν προκηρυξη τα ελτα να γινει ταχυδρομος...
Τελειόφοιτος λέμε τώρα Προγραμματιστής που μαζεύει χρήματα να γίνει πιλότος..![]()
Εικονοληπτης (οπερατερ η καμεραμαν στα ελληνικα) συμβασιουχος στην ΕΡΤ.Κανω και γαμους βαφτισεις γιατι αλλιως δεν βγαινει με τιποτα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. προς το παρόν σε τεχνική εταιρεία![]()
Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
Σωκράτης
πρωην βουλακανιζατερας auto-moto(το ασκω βεβαια στον ελευθερο χρονο μου μιας που ειναι του πατηρ η επιχειρηση) και παγωτατζης-καφετζης-ζαχαροπλαστης πια!ανσας βγαλει ο δρομος στα
Τρικαλα Θεσσαλιας(για να μην μπερδευομεθα βεβαιως βεβαιως)κερναω παγωτο-καφε-γλυκο και σλικ ελαστικα για τους μερακληδες![]()
![]()
![]()
Πρωην Ηχοληπτης (για 12 χρονια)
Νυν φοιτητης Γεωπονιας στην Σλοβακια![]()
Τεχνικός -προγραμματιστής σε διαφημιστική![]()
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
τα τελευταια χρονια Ζιγκολο
συναντηση γινεται μετα την αποστολη φωτο και προκαταβολης, αν εγκρινει το πρακτοριο
![]()