Mεγαλωσαμε εμεις φλωρεψανε και τα μηχανακια, αστα να πανε![]()
![]()
![]()
Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz για πουρόγερους του 80 !Ποιός ηταν ο σούπερ μπόϊ με 37 άρι οπλο στις οθόνες του ποιοτικού σινεμά !Δώρο από μένα η συμμετοχή του στο Αττικό κύπελλο σκράμπλ στις 19 Οκτωβρίου δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας .Ειναι μακαρίτης αλλά πέθανε ευτυχισμένος εδώ κ εικοσι χρόνια.Ειχε μαλί κ μουστάκι .
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz για πουρόγερους του 80 !Ποιός ηταν ο σούπερ μπόϊ με 37 άρι οπλο στις οθόνες του ποιοτικού σινεμά .
37άρι ??Έλληνας ή ξένος?
Πάρε ένα αντρίκιο μηχανάκι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Mεγαλωσαμε εμεις φλωρεψανε και τα μηχανακια, αστα να πανε![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονολογία δεν θυμάμαι, 87-88 κάπου εκεί. Ηταν κάποιου φίλου και το είχα κάνει αρκετές βολτίτσες. ;Oταν έπιανε την καλή του περιοχή, η αίσθηση ήταν κάτι σαν warp speed.:rotflmao:
YΓ: Η ένδυση είναι η ενδεδειγμένη, προκειμένου να πλενόμαστε γρήγορα μετά τη βόλτα (τσίσα, κακά κλπ)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Charls Bronson?![]()
Λεει "πεθανε πριν απο 20 χρονια" ...;
Τζον Γουειν;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Quizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz για πουρόγερους του 80 !Ποιός ηταν ο σούπερ μπόϊ με 37 άρι οπλο στις οθόνες του ποιοτικού σινεμά !Δώρο από μένα η συμμετοχή του στο Αττικό κύπελλο σκράμπλ στις 19 Οκτωβρίου δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης κ Φιλίας .Ειναι μακαρίτης αλλά πέθανε ευτυχισμένος εδώ κ εικοσι χρόνια.Ειχε μαλί κ μουστάκι .
Τζον Χόλμς
:a19:
Καλα ρε θειο μου ξεφυγε....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Nai ρε.... γαμώ τα μουστάκια είχε ο Τ.Γουέιν![]()
![]()
Ειπε "ποιοτικο" σινεμα και δεν επιασα το υποννοουμενο.
μου.Παω τωρα να παιξω σε θρεντ της γενια μου...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
10.000 διαφορετικές ερωτικές εμπειρίες ειχε ο παίκτης !J .H ..................
Mέτρησες !Η προσφορά μου ισχύει !John Holmes foreverever !Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Τζον Χόλμς
:a19:
RGV Γ 500. Τι λες τωρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να χεσω τα περιβαλοντα και τις οικολογιες. Να γυρισουν πισω τα εργαλεια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βύρωνα...
Τα ίδια mail παίρνουμε, άσε που υποψιάζομαι ποιος σας το προώθησε εκεί μέσα![]()
Γιατί στεβαχωριέσαι για τη δραχμή; Σου έλειψε το overnight στα 20% και το trading σε 30 νομίσματα;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Από αλλού ηρθε το mail και το εμπλούτισα λίγο όπως είδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βύρωνα...
Τα ίδια mail παίρνουμε, άσε που υποψιάζομαι ποιος σας το προώθησε εκεί μέσα![]()
Γιατί στεβαχωριέσαι για τη δραχμή; Σου έλειψε το overnight στα 20% και το trading σε 30 νομίσματα;![]()
![]()
Η δραχμούλα και η αξία της ναι μου έχει λείψει. Μου έχει λείψει η ντροπή που ένιωθα όταν έδινα 5.000 δρχ για ένα πακέτο τσιγάρα και με κοίταγε στραβά ο περιπτερας και για να δω το ίδιο βλέμμα τώρα πρέπει να του δώσω 500άρικο![]()
Πήγε ο πεθερός μου το ποδήλατο του γιού μου στον ποδηλατά να φουσκώσει το λαστιχο και του πήρε 1? ρε !!! 340,75 δραχμές για να βάλει αέρα !!
To trading δεν γινόταν σε 30 νομίσματα ρε Ηλία. Σε 2-3 γινόταν και τα άλλα έκλειναν πατ-κιούτ στο fixing.
@vestroma RG500Γ είναι το σωστό. RGV λεγόταν το αγωνιστικό του Schwantz αργότερα![]()