στη συνεχεια κεντραρουμε το αυτοκολλητο και με τη σπατουλα απο το κεντρο προς τα εξω βγαζουμε τη σαπουναδα...
σε αυτο το σημειο βλεπουμε οτι η ποιοτητα των αυτοκολητων ειναι για το μπεος.γυρω γυρω ειχαν διαφανο πλαισιο που κιτρινιζε![]()
βγαλσιμο παλι και παραγγελια τα γνησια.(οποτε σε αυτη την ανακατασκευη τσιγκουνευτηκα το πληρωσα διπλα)
![]()
Σπυρέτο, επειδήΣ πάς να αποκλίνεις σου θυμίζω: ΜΑΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ και ΜΑΜΑ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ.
κατά όλα τα άλλα η δουλειά σου γ@μεί...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
εδω ηταν το σημειο που θα ηθελα διπλα μου τον παλιογερο.ξεκινησα να μονταρω τα ρευματα στην τιμονοπλακα.εβαλα τα μπροστινα φλας και τα συνδεσα,τον προβολεα και προχειρα τα ρευματα των οργανων και του κεντρικου διακοπτη...ουφ:hypnotize
Τετοια λες και με σκλαβωνεις!!![]()
![]()
αναψανε???:smilea:
Φλαντζα εβαλες?
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ασε μην μου τον θυμιζεις αυτονΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Τετοια λες και με σκλαβωνεις!!![]()
![]()
αναψανε???:smilea:
Φλαντζα εβαλες?
![]()
![]()
οχι δεν αναψανε,αυτο ειναι αλλο επεισοδιο αναποδιας αλλα θε περιμενετε για να το δειτε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ασε μην μου τον θυμιζεις αυτον![]()
οχι δεν αναψανε,αυτο ειναι αλλο επεισοδιο αναποδιας αλλα θε περιμενετε για να το δειτε![]()
Αναποδια ??
Που να δεις εγω αναποδιες χτες![]()
Αλλα θα δεις που σε λιγο που θα ανεβασω φωτο
Βρε λες ???![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Φλαντζα εβαλες?
:rotflmao::rotflmao:
Εντυπωσιακο Σπυρο....![]()
![]()
![]()
Αλλα τελειωνει γρηγορα...![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Σπυρο τωρα εκατσα και το διαβασα...ολο μαζι...
Αν και δεν γουσταρω τα παπια, μπραβο σου για αλλη μια φορα...
Αυτο το γκαραζ με τα εργαλεια...αμαν ρε παιδακι μου....πολυ σπασιμο...
![]()
![]()
![]()
κυριοι μην στεναχωριεστε εχει δουλεια ακομα το παπακι,ρευματα-σελα-ποδια-πισω φλας-κωλοφαναρο-αυτοκολητα-προστατευτικο αλυσιδας-δεσιμο τιμονοπλακας φαναριου και κυριως να παρει μπροστα.εκει θα δειξουμε τη διαδικασια εκκινησης μοτερ απο επισκευη (εξαερωση συστηματος λιπανσης)...
αλλωστε περιμενουν 2 projects στην ουρα.το μονο που μπορω να αποκαλυψω ειναι οτι το ενα ειναι οικολογικο![]()
:hypnotize