Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:wacko:
ε ναι, με ραβδωσεις ο καπ10! τι αλλο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A εμείς στην Κρήτη δεν παίζουμε με όπλα..!:oΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ερασιτέχνες ρπμ....
Εγω ένα φιλαράκι, αλλά με το παρακάτω. :a31:
ΣΙΓΟΥΡΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ρε συ τι λές τώρα....!!
Πιστεύω οτι έχουμε συναντηθεί εμείς οι δύο και δεν το ξέρουμε...
Κυψέλη IE class of 84....![]()
Αν σου λεει κατι το 19ο, 41ο, 8ο, εκπαιδευτηρια Τυχοπουλου, και 65ο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πώ ρε φίλε δάκρυσαΑρχικά δημιουργήθηκε από george72
τα νειατα μας!![]()
Atari. Το έχω ακόμα και δουλεύει μία χαρά. Όχι σαν τα καινούργια που με μία φαπίτσα χαλάνε![]()
Βάζω το Pitfall και παίζω καμία φορά.
Ωραίες εποχές, τέλειο Thread![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Πώ ρε φίλε δάκρυσα![]()
Atari. Το έχω ακόμα και δουλεύει μία χαρά. Όχι σαν τα καινούργια που με μία φαπίτσα χαλάνε![]()
Ενα Commodore prin to Commodore 64 ειχα τότες ρε παιδιά ............θυμάται κανένας πώς λεγόταν ?
Το επόμενο ηταν το Commodore 64 k μετά ενα SPECTRUM μαύρο ..............Εποχές τρελές κ κατάθεση στα μπλιμπλίκια καθημερινά κ σύνδεση στις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις με τσίτα μεγάφωνα ............τιουιυοκλινκλονκπιγκ....................
αυτο ηταν του Sir clive sinclairΑρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
Εεεεεπ, μόνο κάτι Ατάρια 2600 και UFΟ με τάληρα και δεκάρικα είδα, άντε και κάνα PIXEL της εποχής, τούτο εδώ δεν το θυμήθηκε κανείς...
εμεις ημασταν με τον Alan Sugar που ειχε και 3'' δισκετα double face :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://mo5.com/musee-machines-cpc6128.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Πώ ρε φίλε δάκρυσα![]()
Ενα Commodore prin to Commodore 64 ειχα τότες ρε παιδιά ............θυμάται κανένας πώς λεγόταν ?
Το επόμενο ηταν το Commodore 64 k μετά ενα SPECTRUM μαύρο ..............Εποχές τρελές κ κατάθεση στα μπλιμπλίκια καθημερινά κ σύνδεση στις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις με τσίτα μεγάφωνα ............τιουιυοκλινκλονκπιγκ.