ευγε ρε συ Σπυρο!!!
πολυ ωραια δουλεια, φοβερη λεπτομερεια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε και στα επομενα!!
![]()
![]()
![]()
ευγε ρε συ Σπυρο!!!
πολυ ωραια δουλεια, φοβερη λεπτομερεια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε και στα επομενα!!
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
σημερα εφτασαν και τα ανταλλακτικα που περιμενα για να ολοκληρωθει η ανακατασκευη.δυστηχως ενα προβλημα υγειας συγγενικου προσωπου με θελει πολλες ωρες σε νοσοκομειο και ετσι δεν μπορω να προχωρησω![]()
μεσα στο σαββατοκυριακο θα μπουν τα γνησια αυτοκολλητα,το γνησιο φαναρι και πολλες μικρολεπτομερειες.φυσικα η καθιερωμενη τελευταια φωτο με την καραφλα μου αυτη τη φορα χαμογελαστη,μιας και αυτο το project δεν θα μου το παρει κανεις...![]()
Περαστικά εύχομαι για το συγγενή σου Σπύρο, και αγύριστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ευχαριστω για τα καλα σας λογια...
σημερα εφτασαν και τα ανταλλακτικα που περιμενα για να ολοκληρωθει η ανακατασκευη.δυστηχως ενα προβλημα υγειας συγγενικου προσωπου με θελει πολλες ωρες σε νοσοκομειο και ετσι δεν μπορω να προχωρησω![]()
μεσα στο σαββατοκυριακο θα μπουν τα γνησια αυτοκολλητα,το γνησιο φαναρι και πολλες μικρολεπτομερειες.φυσικα η καθιερωμενη τελευταια φωτο με την καραφλα μου αυτη τη φορα χαμογελαστη,μιας και αυτο το project δεν θα μου το παρει κανεις...![]()
Όσο για την ολοκλήρωση....
...Περιμένουμε να δούμε καράφλα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Στο ΤΑ ακόμα έτσι είναι γαμώ το φελέκι τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ετσι, με ανταπτορες ηταν κανονικα!
![]()
Μπράβο ρε Σπυράκο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ καλή δουλειά, και το δικό μου σαπίζει στο υπόγειο αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ, ίσα ίσα να τσουλάει. Εσύ το έκανες του κουτιού
Σπυρο....
γιου ροκ ρε συ...
Να το χαιρεσαι το εργαλειο
Δε με λες....εκεινο το GS...ακυρο τελικα?
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλη δουλεια ,μπραβο σου. Να το χαιρεσαι το εργαλειο φιλος.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
συνεχεια με τα αυτοκολλητα των πλαινων καπακιων.ολα τα ανταλλακτικα γνησια honda...
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2