Μέχρι να απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος:
Εγώ σταματάω πάντα στην άκρη του δρόμου, είτε αριστερά είτε δεξιά και ειδικά το βράδυ έχω το νου μου στους καθρέπτες...
Εγώ σταματάω πάντα στην άκρη του δρόμου, είτε αριστερά είτε δεξιά και ειδικά το βράδυ έχω το νου μου στους καθρέπτες...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Επειδη μου ετυχε προσφατα, μετα απο καποιο ψιλοβροχο στην κατα τα αλλα ηλιολουστη Ηλιουπολη, σταματαω σε ενα φαναρι για πεζους (ετυχε να ημουν στην αριστερη λωριδα και εμεινα εκει γιατι ειχα τουτου στα δεξια) (στον Σκλαβενιτη για οποιον ξερει κοντα στην Πλατεια στα Καναρια), και σχεδον αμεσως ακουω το χαρακτηριστικο γλυστριμα που κανουν τα λαστιχα στον ελαχιστα βρεγμενο δρομο κοιταω πισω και βλεπω ενα golfακι να ερχεται πατιναζ με 30-40 χλμ πανω μου με τις ροδες κοκκαλο. Ευτυχως σταματησε 10-20 ποντους απο το ΧΤ μου, αλλα μετα τα εβαλα με την βλακεια μου που ενω για μερικα δευτερα τον εβλεπα να ερχεται δε κουνηθηκα να βαλω πρωτη να φυγω απο την μεση.![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΥΧΤΑ 'Η ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Aν μπορούμε άκρη δεξία του δρόμου η μπροστά απο αλλο όχημα αφήνοντας όμως
κάποια απόσταση απο το όχημα ώστε αν ερθει κανένας μ@λ@κ@ς να έχουμε
περισσότερες πιθανότητες να μην μας χτυπήσει.![]()
:rotflmao:
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Βρε παιδες εχω να ρωτησω κατι,αφου ειστε αρχαριοι τι τις θελετε τις κοντρες?Εγω οταν ειχα ξεκινησει με τις μοτο εκανα χαλαρα ταξιδακια και με ασφαλεις ταχυτητες και σε δρομους που ηδη γνωριζα και ειχα τον ελεγχο εκανα δοκιμες
Never say...never
Λοιπόν παιδιά… Σαν καινούργιος στον κόσμο της μοτοσικλέτας εχω να κάνω μια απλή για σας ερώτηση. Πριν δύο μέρες αγόρασα μια CBF 250 και μου είπαν το εξής από το κατάστημα, ότι πρέπει κάθε χίλια χιλιόμετρα να αλλάζω φίλτρο και λάδια. Είναι όντος έτσι οι μλκ μου λένε?
Δες και το άλλο σου post...Αρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
Λοιπόν παιδιά… Σαν καινούργιος στον κόσμο της μοτοσικλέτας εχω να κάνω μια απλή για σας ερώτηση. Πριν δύο μέρες αγόρασα μια CBF 250 και μου είπαν το εξής από το κατάστημα, ότι πρέπει κάθε χίλια χιλιόμετρα να αλλάζω φίλτρο και λάδια. Είναι όντος έτσι οι μλκ μου λένε?
![]()
Και κάνε και μια προσπάθεια να postάρεις στις σωστές κατηγορίες...
Η ερώτησή σου ταιριάζει καλύτερα στα τεχνικά...
Δεν πειράζει, νέος είσαι, θα μάθεις!
![]()
Υπάρχει πολύ υλικό στα θέματα για cbf. To γενικό λινκ είναι
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...5&pagenumber=1
και το λινκ για τα σέρβις είναι
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9374
Για ό,τι θες να μάθεις, κατά 90% έχει ξανασυζητηθεί εκεί, οπότε να κοιτάς τους τίτλους των θεμάτων για να γράφεις στο σωστό thread.
Καλορίζικο και πάντα όρθιος
μου την εκατσαν και μενα σταματημενο αλλα ημουν με καρ,αλλα φιλος με την μηχανη επαθε χοντρη ζημια μολις την ειχε αγορασει ....1500 +σπασμενο χεριΑρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
ΠΙΑΣΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ