H απόλυτη παράνοια. Τοίχος του Βερολίνου.
A defecting East German soldier, Conrad Schuman, leaps over a barbed wire barricade into West Berlin on August 15, 1961. Schuman made his break for freedom to join his family, which had fled earlier to West Berlin. The barbed wire barricade would soon evolve into a concrete wall, and eventually an elaborate series of walls and fences.
![]()
Συγγνώμη που σας στη σπάω αλλά θέλω να το πωΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Σολωμός Σολωμού
.........., ήταν και ο Kενάν Aκίν, έποικος, πρώην αξιωματικός του τουρκικού στρατού και πράκτορας των Tουρκικών Mυστικών Δυνάμεων[εκκρεμεί παραπομπή]. Ομάδα ανακριτών του Αρχηγείου Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, μετά από συντονισμένες εξετάσεις, εντόπισαν τους δράστες εναντίον των οποίων εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης. Το υλικό που εξασφαλίσθηκε χρησιμοποιήθηκε για προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Τουρκίας. Κανένας από τους δράστες δεν συνελήφθη.
Ο παπαχελας τον εντόπισε σε τούρκικο θέρετρο πολυτελείας και του πήρε συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε . παρ’ όλα αυτά η επίσημη Τουρκία υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκετε και ότι σέβεται τα διεθνή εντάλματα σύλληψης. Για να μην ξεχνάμε
ΥΓ. το σχόλιο μου δεν αφόρα τον τούρκικο λαό που δεν ασπάζεται αυτές της πρακτικές όμως είναι αλήθεια ότι μεγάλη μερίδα τον θεώρει ήρωα![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Kαλεσιν...μιλαμε για διε8νως αναγνωρισμενες φοτο ...σεβομαι τη στεναχωρια σου αλλα αμα ειναι να ποσταρουμε ''οποιεσδηποτε'' φοτο καταστροφων (χωρις ιχνος αρνητισμου αυτο...) 8α γινει πανικος...μην το παμε συνεχεια εκει το 8εμα..
Τεσπα...για να μην το παιζω συντονιστρια και ψωναρα ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ και καν'τε οτι 8ελετε ... εγω τη γνωμη μου ειπα...
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Kαλεσιν...μιλαμε για διε8νως αναγνωρισμενες φοτο ...σεβομαι τη στεναχωρια σου αλλα αμα ειναι να ποσταρουμε ''οποιεσδηποτε'' φοτο καταστροφων (χωρις ιχνος αρνητισμου αυτο...) 8α γινει πανικος...μην το παμε συνεχεια εκει το 8εμα..
Τεσπα...για να μην το παιζω συντονιστρια και ψωναρα ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ και καν'τε οτι 8ελετε ... εγω τη γνωμη μου ειπα...
![]()
δυστυχως η χωρα μας ''εφτιαξε'' τις επομενες παγκοσμια αναγνωρισμενες φωτο...
αλλα ας γυρισουμε στο αρχικο μας θεμα
![]()
Εκεινη με τον τυπα στον πυγο του Α'ι'φελ??
Νιιιικο!!!help!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
μπορει οι φωτος να μην εγραψαν ιστορια αλλα με σημαδεψαν για παντα
4 μηνες πριν το τσουναμι περασα απο τις ομορφοτερες στιγμες της ζωης μου(γαμηλιο ταξιδι) σε αυτο το μαγευτικο μερος
δεν πιστευα στα ματια μου οταν το εβλεπα στην τv εκεινη την μερα
ισως καποιοι με τους οποιους μιλησα ,γελασα,εφαγα μαζι τους να μην υπαρχουν πια
![]()