Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Καλοκαιρινό μπουφανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Koίτα, εγώ με το Airtek δεν είδα ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή τη βδομάδα που χτύπησα και 38ρια-40ρια στο δρόμο.
    Απλά πάνω από τους 35 φόραγα το μπουφάν κατ'ευθείαν στη μηχανή κι όχι από πριν, γιατί πιο πολύ ίδρωνα να το φοράω και να κατεβαίνω τις σκάλες παρά στη κίνηση που δεν χαμπαριάζει. Ακόμα κι αν ένα φανάρι τρενάρει πολύ κι αρχίσεις να ιδρώνεις μετά από λίγα δευτερόλεπτα που κινείσαι στρώνει.
    Λογικά στο Sunrise πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα τα πραγματα. Προσωπικά προτίμησα το Airtek λόγω κοψίματος πάνω μου και του ότι με την ιστορία που έχει πίσω στην πλάτη είναι υποτυπωδώς αδιάβροχο και δε χρειάζεται να κουβαλάς κατι παραπάνω μαζί σου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σημερα πηγα και ειδα το body armor της Spidi.

Οκ κορυφαια προστατευτικα, εφαρμογη αψογη, αλλα δεν πειθει για το οτι θα μεινουν ολα στην θεση τους αν γινει το κακο...

εκανα μια βολτουλα στην Καλιρροης και τσεκαρα και αλλα καλοκαιρινα jackets.
    Μεχρι στιγμης επικρατεστερο για αγορα ειναι το Air της Revit και ειδαι και αλλο ενα καλο της IXS.

Ιδωμεν...

εγώ τελικά κατέληξα στο Bering Sunrise το οποίο το βρήκα 100? στη DAINESE στην Καλλιρρόης .Δροσερότατο πάντως .το δοκίμασα το σκ πηγαίνοντας παραλία..

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    αυτό που μου πρότεινες όντως δείχνει πιο αποτελεσματικό.

ενα κολπάκι που μπορείτε να κάνετε για να μην ιδρώνετε στην πλάτη απο της προστασίες είναι να τις κάνετε με ένα 6άρι-8άρι τρυπανάκι αρκετές τρύπες για να μπορεί να περνάει ο αέρας. και φαντάζομαι δεν μειώνουν την αποτελεσματικότητα της προστασίας.
    Υποτίθεται οτι οι προστασίες είναι μελετημένες έτσι ωστε για να λειτουργούν στο μέγιστο βαθμό όπως βγαίνουν απ'το εργοστάσιο...
    Οποιαδήποτε παραποίηση μπορεί ν'αποβεί μοιραία για το προιόν... Κάνοντας μία τρύπα οποιουδήποτε μεγέθους οι δυνάμεις που αναπτύσσονται και κατανέμονται είναι διαφορετικές και υπάρχει περίπτωση να οδηγήσουν σε ρωγμές...
    Καλύτερα να πάρεις μία ήδη διάτρητη προστασία πλάτης ή ν'αφήσεις τη μη-διάτρητη ως έχει...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από derd
    εγώ τελικά κατέληξα στο Bering Sunrise το οποίο το βρήκα 100? στη DAINESE στην Καλλιρρόης .Δροσερότατο πάντως .το δοκίμασα το σκ πηγαίνοντας παραλία..
    Το πήρα κι εγώ την Παρασκευή, 110? από Θεσσαλονίκη - σιμπιζάκι

την παρασκευή πήρα το air της ρεβιτ, στα 150 Ε

σε σχεση με το μπερινγκ, η τιμή του είναι τσιμπημένη... το ξέρω.
    αλλά φορώντας το, η αίσθηση της ποιότητας του υφάσματος, των προστατευτικών, και γενικότερα το πως κάθεται το τζάκετ, καμία σχέση...

εξάλλου το καταλαβαίνεις και απο το βάρος (το ρεβιτ πιο βαρυ) και απο την πλέξη του διάτρητου τμήματος (πιο πυκνή στο ρεβιτ, και τουλάχιστον στο μάτι, πείθει περισσότερο οτι θα αντέξει)

στο λειτουργικό κομμάτι, όσο η μοτό κινείται η ροή του άερα μέσα απο το διάτρητο είναι αισθητή και δροσίζει αρκετά (δοκιμή τη παρασκευή απόγευμα με 34 εξω)
    αν όμως μείνεις για λίγο σταματημένος σε φανάρι ή σε κάνα φρακαρισμένο σημείο απο αυτοκίνητα, εκεί η κατάσταση αρχίζει να ζορίζει.

εκτός πόλης, χτες ολη μέρα στην ετήσια εκδρομή, ήταν ανετότατο, δεν ζεστάθηκα ουτε μια στιγμή, η εφαρμογή του άψογη ακόμα και σε ταχύτητες 150 +

η πρώτη εντύπωση λοιπόν είναι θετικότατη. Μένει να δούμε αντοχή στο χρόνο

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Παιδες μολις τσιμπησα το Bering Sunrise 119E σε χακι για να διαφερω ειναι οντως δροσερο σαν να μην το φορας αλλα με τα νουμερα κατι δεν παει καλα.

Το medium που μου εφαρμοζε ηταν κοντο μου ερχοταν στα μεσα της κοιλιας μου σαν τα σεξυ
    μπλουζακια που φορανε τα κοριτσακια τωρα το καλοκαιρι ενα πραμα
    :rotflmao: Μακάρι να κάνω λάθος αλλά το συγκεκριμένο νομίζω ότι είναι γυναικείο! :rotflmao:
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    :rotflmao: Μακάρι να κάνω λάθος αλλά το συγκεκριμένο νομίζω ότι είναι γυναικείο! :rotflmao:
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Για να τα συγκρίνεις, τo ανδρικό έχει λουράκια κάτω από την μασχάλη, ενώ το γυναικείο όχι.

Ανδρικό: http://www.moto-accessories.gr/FtpIm...ISE%20GREY.JPG
    Γυναικείο: http://www.moto-accessories.gr/FtpIm...NRISE%20WH.JPG

Παλαιό μέλος
    Γεια σας .
    Εγω πηρα το διατρητο της bering 100 Ε.
    Απο προστασια δεν ξερω τι κανει τα εχει ολα επανω απο αερα κρυο νερα δεν κραταει τιποτα.
    Παντα πρεπει να εχεις αδιαβροχο μαζι.
    Εχει καλη εφαρμογη αν δεν εχεις καποια ιδιομορφια στο σωμα

Νέο μέλος
    χθες μου ηρθε καλοκαιρινο μπουφανακι απο μαγαζί στην αμερικη.
    ειναι καταπληκτικό σε εφαρμογη. καμια σχεση με ότι δοκιμασα στην ελλάδα(bering, spidi) kai μου φανηκε ποιοτικότερο και απο το dainese . Eπισης εχει αφαιρουμενη αδιαβροχη επενδυση για ξαφνικές μεταβολες στον καιρό. Το πηρα με τα μεταφορικά 160?
    http://img444.imageshack.us/img444/2...6390fs2.th.jpg

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Η αλήθεια είναι πως ένα καλοκαιρινό μπουφάν είναι 100% απαραίτητο γιατί με τα άλλα απλά βράζεις κατά την αποψή μου. Ειδικά αν μπλέξεις με ντάλα ήλιο..!

Γι αυτό λοιπόν πήγα και αγόρασα το REV-IT! AIR σε γκρι - ανθρακί χρώμα, του έβαλα και τη πλαστική προστασία πλάτης της SPIDI απ' το δερμάτινό μου (έχει 'ηδη σφουγγαρένια την οποία έβγαλα μιας και είχα καλύτερη...), και έγινε super! Απ' το Riders Market 150 ευρώ (πείτε ότι έχετε ξαναψωνίσει και έχετε -10% = 152 - 2 επιπλέον έκπτωση ). Ολόκληρο το στήθος και η πλάτη είναι δίχτυ, όπως επίσης και τα μανίκια απ τη μέσα μεριά. Και έτσι ακριβώς πρέπει να είναι ένα καλοκαιρινό μπουφάν, δε τη γλιτώνετε με ένα 4 εποχών, να είστε σίγουροι!..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	revit_air_grey.jpg 
Προβολές:	444 
Μέγεθος:	47,2 KB 
ID:	135374
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Νέο μέλος Το avatar του/της Nommos
    Καλησπέρα και απο μένα !!!

Τις τελευταίες 3-4 μέρες ψαχνόμουνα και εγώ για καλοκαιρινό μπουφανάκι. Κοιτόντας το συγκεκριμένο θέμα και ρωτόντας κάποιους φίλους είμουν μεταξύ bering sunrise και revirt air. Πήγα τα δοκιμασα και τα δύο. Το bering δε μου καθησε καλά το revit ομως με το που το έβαλα λέω ''αυτο είναι''. Φεύγω και λέω να περασω αυριο να το πάρω. Τελικα να μην τα πολυλογω πηγα την επομενη μέρα με το ''αίσθημα'' σε αλλο μαγαζι που το ειχε σε καλυτερη τιμη να το παρω..οπως είμασταν εκει μ λεει ο πωλητης δε βαζεις και αυτο (dainese zentex)? το μπουφανακι το φοραω κ ηταν τελειο αλλα λεω δεν είναι για την τσεπι μ αυτη τη στιγμη. Τελικα η αγορα εγινε σαν δωρο !!!!
    Και θέλω να ρωτήσω το εξής : για το συγκεκριμενο μπουφανακι δεν ειδα να ασχολειται κανεις τοσο πολυ..ο λογος ειναι η τιμη η κατι αλλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nommos
    Καλησπέρα και απο μένα !!!

Τις τελευταίες 3-4 μέρες ψαχνόμουνα και εγώ για καλοκαιρινό μπουφανάκι. Κοιτόντας το συγκεκριμένο θέμα και ρωτόντας κάποιους φίλους είμουν μεταξύ bering sunrise και revirt air. Πήγα τα δοκιμασα και τα δύο. Το bering δε μου καθησε καλά το revit ομως με το που το έβαλα λέω ''αυτο είναι''. Φεύγω και λέω να περασω αυριο να το πάρω. Τελικα να μην τα πολυλογω πηγα την επομενη μέρα με το ''αίσθημα'' σε αλλο μαγαζι που το ειχε σε καλυτερη τιμη να το παρω..οπως είμασταν εκει μ λεει ο πωλητης δε βαζεις και αυτο (dainese zentex)? το μπουφανακι το φοραω κ ηταν τελειο αλλα λεω δεν είναι για την τσεπι μ αυτη τη στιγμη. Τελικα η αγορα εγινε σαν δωρο !!!!
    Και θέλω να ρωτήσω το εξής : για το συγκεκριμενο μπουφανακι δεν ειδα να ασχολειται κανεις τοσο πολυ..ο λογος ειναι η τιμη η κατι αλλο?

το zentex νομιζω πως ειναι αδικαιολογητα ακριβο γιαυτο και δεν το πολυαγοραζουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Η αλήθεια είναι πως ένα καλοκαιρινό μπουφάν είναι 100% απαραίτητο γιατί με τα άλλα απλά βράζεις κατά την αποψή μου. Ειδικά αν μπλέξεις με ντάλα ήλιο..!

Γι αυτό λοιπόν πήγα και αγόρασα το REV-IT! AIR σε γκρι - ανθρακί χρώμα, του έβαλα και τη πλαστική προστασία πλάτης της SPIDI απ' το δερμάτινό μου (έχει 'ηδη σφουγγαρένια την οποία έβγαλα μιας και είχα καλύτερη...), και έγινε super! Απ' το Riders Market 150 ευρώ (πείτε ότι έχετε ξαναψωνίσει και έχετε -10% = 152 - 2 επιπλέον έκπτωση ). Ολόκληρο το στήθος και η πλάτη είναι δίχτυ, όπως επίσης και τα μανίκια απ τη μέσα μεριά. Και έτσι ακριβώς πρέπει να είναι ένα καλοκαιρινό μπουφάν, δε τη γλιτώνετε με ένα 4 εποχών, να είστε σίγουροι!..

σε ασπρο τα σπαει αλλα με την ιπταμενη πανιδα που κυκλοφορει......καθε μερα θα θελει πλυσιμο

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ
    από Horhito στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2006, 12:18
  2. Καλοκαιρινό μπουφανάκι.
    από Nrgman στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 08:04
  3. Παρέα για καλοκαιρινό ταξίδι
    από panosram στο forum Συναντήσεις & βόλτες