Σελίδα 12 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 321

Θέμα: Δευτερα ΑντιΔελεαρ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αναψαν τα αιματα Γιώργο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Mα ρε μλκ απο την ωρα που ηρθα εβλεπα ενα στυλακι "γ@μ@ω" και δε καταλαβαινω τπτ! Τα ξερω ολα κτλ! Χωρια απο τις φωνες!
    Τεσπα, ασ το οπως λες! Αλλωστε ειχα πει οτι δε θα ξαναμιλησω για εξοπλισμο κτλ σε κανενα! Ας κανουν ο,τι νομιζουν! Στα παπαρια μου!

3:30!?

:hypnotize

Εβλεπες!Καλα το λες...δε σου απευθυνθηκα καθολου-εσυ πεταχτηκες μες στη συζητηση που ειχαμε πριν ακομα ερθεις.Αν δε σου αρεσει το στυλακι μου, μη μου μιλας ....ειναι τοσο απλο!Δηλαδη αν δε σου αρεσε το στυλακι καποιου απο το διπλανο μαγαζι θα πεταγοσουνα να του τη πεις???Ωστοσο just for the record εμεις λεγαμε για τα 300? του CSS και οχι για βερμουδες και μποξερακια-αμφιβαλω
    αν μεχρι και σημερα το χεις καταλαβει αυτο.Τι φοραω στο καφε η οπουδηποτε αλλου ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ουτε ειναι κριτηριο για το αν θα εκφραζω την αποψη μου ,οποια κι αν ειναι αυτη
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdudetool
    Εβλεπες!Καλα το λες...δε σου απευθυνθηκα καθολου-εσυ πεταχτηκες μες στη συζητηση που ειχαμε πριν ακομα ερθεις.Αν δε σου αρεσει το στυλακι μου, μη μου μιλας ....ειναι τοσο απλο!Δηλαδη αν δε σου αρεσε το στυλακι καποιου απο το διπλανο μαγαζι θα πεταγοσουνα να του τη πεις???Ωστοσο just for the record εμεις λεγαμε για τα 300? του CSS και οχι για βερμουδες και μποξερακια-αμφιβαλω
    αν μεχρι και σημερα το χεις καταλαβει αυτο.Τι φοραω στο καφε η οπουδηποτε αλλου ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ουτε ειναι κριτηριο για το αν θα εκφραζω την αποψη μου ,οποια κι αν ειναι αυτη
    apo kalh διαθεση σου εκανε την "παρατηρηση" διοτη εχει πονεσει πολυ ο ιδιος και θελει να σωσει κοσμο, απλά παρα ήταν οικείος μαζι σου (πραγμα που ισως θ αμπορουσε να σε τιμα κιολας οποτε μη στραβωνεις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εισαι και συ....την επεσες με εκεινο το υφος που του ρχεται του αλλουνου να σου ριξει σφαλιαρα...
    τελος παντων...η υπομονη η δικια μου εξαντληθηκε κατα τις 3.30.δεν θα ασχοληθω αλλο.τελειωσα.οποιος θελει ακουει.οποιος δε θελει να πα να αγαπηθει.και ας το κοψουμε εδω μητσο γιατι δε θελει πολυ να ξεχειλωσει...

Γιωργο υπομονη κανουμε ολοι κατα διαστηματα...Οσο γι αυτο που εγραψες πιο ενδοιαφερον μου ακουγεται για καποιον να παει να αγαπηθει παρα να θελει να ακουει...
    Παρεπιπτοντως τι παει να πει οποιος θελει ακουει?
    οποιος θελει ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!
    Υπηρχε κανενας δασκαλος στη παρεα και δε το καταλαβα?
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    apo kalh διαθεση σου εκανε την "παρατηρηση" διοτη εχει πονεσει πολυ ο ιδιος και θελει να σωσει κοσμο, απλά παρα ήταν οικείος μαζι σου (πραγμα που ισως θ αμπορουσε να σε τιμα κιολας οποτε μη στραβωνεις)

δε στραβωνω γενικα...εκεινη την ωρα μονο στραβωσα .Δεν εχω τιποτα με το παιδι
    Το ύφος του ήταν άκρως επιθετικο, που δεν αντιλέγω ότι το έκανε για καλό ίσως.
    ...

θα με τιμουσε αν το ελεγε με καλυτερο τροπο.εχεις καταλαβει οτι εγω αυτο τον ανθρωπο δε τον εχω ξανασυναντησει ποτε στη ζωη μου και χωρις να συστηθει η να κανει οτιδηποτε για να κρατησει τα προσχηματα γυρναει και μου λεει οτι δε θα πρεπε να μιλαω επειδη φοραω βερμουδα?
    Και να σου πω και κατι αλλο ριξε ενα βλαφαρο στη πιο πανω συζητηση που αναφερει οτι εγω ειχα ενα υφος γαμαω και δερνω και τα ξερω ολα και γι αυτο μου μιλησε...εσυ απ αυτο συμπεραινεις οτι μου μιλησε για να με βοηθησει και οτι ισως να με τιμαει αυτο???
    Τεσπα, αν θυμαμαι καλα σε εσενα μιλησα λιγο αγριεμενα πραγμα το οποιο δε σου αξιζε και σε ηταν της στιγμης.Πραγματικα δεν αισθανομαι καλα με αυτο
    ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    θα με τιμουσε αν το ελεγε με καλυτερο τροπο............

να θυμασαι οτι η δραση φερνει αντιδραση.αυτο μονο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιωργο υπομονη κανουμε ολοι κατα διαστηματα...Οσο γι αυτο που εγραψες πιο ενδοιαφερον μου ακουγεται για καποιον να παει να αγαπηθει παρα να θελει να ακουει...
    Παρεπιπτοντως τι παει να πει οποιος θελει ακουει?
    οποιος θελει ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!
    Υπηρχε κανενας δασκαλος στη παρεα και δε το καταλαβα?
    no comment .&-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    πραγματικα ο,τι να ναι!
    Βιαζομαι ομως, φευγω ταξιδι και επιπλεον δηλωσα και ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ και σε καποιον οτι δε θα το συνεχισω!

Καλο καλοκαιρι σε ολους!

Με βερμουδες και χωρις!

ΥΓ Μη μου απαντησετε! Μεχρι το Σεπτεμβρη θα το εχω ξεχασει! Θα χω κατασπαραξει απειρα λουκουμια Συριανα και θα χω "γλυκανει"!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Γεια σου ρε Χιο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	o kaygatzhs.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	167738
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Τεσπα, αν θυμαμαι καλα σε εσενα μιλησα λιγο αγριεμενα πραγμα το οποιο δε σου αξιζε και σε ηταν της στιγμης.Πραγματικα δεν αισθανομαι καλα με αυτο

εγω δεν θυμαμαι τιποτα τετοιο! :wacko:

και ας σοβαρεψουμε λιγο την κουβεντα, μπας και βγει και τιποτα...

συνεχιζοντας απο εκει που αφησαμε τη συζητηση τη Δευτερα να σου πω πως ουτε εγω εχω κανει κανενα μαθημα, οσα ξερω ειναι απο εκεινα που εχω ακουσει απο τον γιαγια αρκουδα και εχω διαβασει δεξια και αριστερα τα οποια με την καθημερινη χρηση σου γινονται βιωμα και σιγα σιγα ανεβαινεις επιπεδο, διαβαζεις αλλιως καισκεφτεσαι αλλιως οταν οδηγεις.

Έχω υποσχεθει στον εαυτο αν ποτε ξανασχοληθω με το δρομο (πιστα λογικα) να κανω καποια μαθηματα για να διορθωσω λαθη που σιγουρα κανω και δε το γνωριζω.

προσεξε με... δεν θα τα διορθωσω απλα επειδη ετσι θα μου πουν, αλλα επειδη ισως θα ακουσω καποια πραγματα που δεν ειχα σκεφτει σε τεχνικη και σε οτι αφορα την δυναμικη της μοτο οποτε και δουλευοντας με την ασκηση και την εξοικειωση στο μυαλο των δυναμεων να μπορεσω να αντιδρω πιο σωστα.

Γυρνωντας σε εκεινο που μου ειπες " δεν ενδιαφερομαι να γινω καλυτερος οδηγος" θελω να πιστευω πως ηταν η αντιδραση ή αμυνα ενος νεου ανθρωπου και όχι το μοτο του.

μοιαζει με τη διαφορα που εχουν οι ραλλιστες ή φορμουλαδες με τους ταξιτζηδες, απειρες ωρες οδηγησης αμφωτεροι, οι διαφορετικοι στοχοι οδηγουν σε διαφορετικα επιπεδα

οταν γνωριζεις θεωρια γινεσαι σιγουρα πιο ασφαλης, αυτο αρκει για να ασχοληθεις...

και αν δεν γουσταρεις να δωσεις τα "κερατιατικα" (που κι εγω δεν εχω δωσει μεχρι τωρα) ψαξε διαβασε θεωρια... απο εδω εμσα, απο βιβλια, απο γιαγια αρκουδα αν ξανακανει κανα σεμιναριακι, μονο κερδισμενος βγαινεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    εγω δεν θυμαμαι τιποτα τετοιο! :wacko:

και ας σοβαρεψουμε λιγο την κουβεντα, μπας και βγει και τιποτα...

συνεχιζοντας απο εκει που αφησαμε τη συζητηση τη Δευτερα να σου πω πως ουτε εγω εχω κανει κανενα μαθημα, οσα ξερω ειναι απο εκεινα που εχω ακουσει απο τον γιαγια αρκουδα και εχω διαβασει δεξια και αριστερα τα οποια με την καθημερινη χρηση σου γινονται βιωμα και σιγα σιγα ανεβαινεις επιπεδο, διαβαζεις αλλιως καισκεφτεσαι αλλιως οταν οδηγεις.

Έχω υποσχεθει στον εαυτο αν ποτε ξανασχοληθω με το δρομο (πιστα λογικα) να κανω καποια μαθηματα για να διορθωσω λαθη που σιγουρα κανω και δε το γνωριζω.

προσεξε με... δεν θα τα διορθωσω απλα επειδη ετσι θα μου πουν, αλλα επειδη ισως θα ακουσω καποια πραγματα που δεν ειχα σκεφτει σε τεχνικη και σε οτι αφορα την δυναμικη της μοτο οποτε και δουλευοντας με την ασκηση και την εξοικειωση στο μυαλο των δυναμεων να μπορεσω να αντιδρω πιο σωστα.

Γυρνωντας σε εκεινο που μου ειπες " δεν ενδιαφερομαι να γινω καλυτερος οδηγος" θελω να πιστευω πως ηταν η αντιδραση ή αμυνα ενος νεου ανθρωπου και όχι το μοτο του.

μοιαζει με τη διαφορα που εχουν οι ραλλιστες ή φορμουλαδες με τους ταξιτζηδες, απειρες ωρες οδηγησης αμφωτεροι, οι διαφορετικοι στοχοι οδηγουν σε διαφορετικα επιπεδα

οταν γνωριζεις θεωρια γινεσαι σιγουρα πιο ασφαλης, αυτο αρκει για να ασχοληθεις...

και αν δεν γουσταρεις να δωσεις τα "κερατιατικα" (που κι εγω δεν εχω δωσει μεχρι τωρα) ψαξε διαβασε θεωρια... απο εδω εμσα, απο βιβλια, απο γιαγια αρκουδα αν ξανακανει κανα σεμιναριακι, μονο κερδισμενος βγαινεις

Σιγουρα Σταυρο το να διαβασει καποιος αυτα τα πραγματα που λες καθως και αλλα σχετικα με την θεωρια του CSS (πχ τα βιβλια του Keith Code) ειναι μια πολυ καλη αρχη.

Αμφιβαλλω κατα ποσο αυτα μπορουν απο μονα τους να βοηθησουν,μιας και ενα καλο CSS η η επαφη με το RS ξεκαθαριζουν επιτοπου και τις τελευταιες αμφιβολιες,η καποια πραγματα που τα διαβασαμε και τα εμπεδωσαμε μεν, αλλα δεν τους δινουμε την πρεπουσα σημασια δε.Ειναι και μια ιεραρχια που πρεπει να βαλεις σε ολα αυτα τα πραγματα που διαβαζεις.

Εγω το ειδα με τον εαυτο μου,και πιστευω οτι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που το πιστευουν.Η επαφη με ενα σχολειο ακομα και στους "διαβασμενους" καθαριζει και τα τελευταια "παρασιτα" στην επικοινωνια του αναβατη με την μοτοσυκλετα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Καπνίζεις???

Αργά, μάλλον...

θα τσακωθεί κανείς σήμερα ρε, ή θα ρθω τσάμπα???
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 12 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτερα 09/08 9:00 μμ delear gia coca-cola
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:53
  2. Δευτέρα 3-5-04
    από almalibera στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 14:14
  3. Black Humor (οτι πρέπει για Δευτέρα!)
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 17:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF