μαζί σουΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και γιατι να μην ξεσκίσουν στην φορολογία τα μεγάλα αυτοκίνητα??
γιατι αυτοί που τα πήραν έχουν και να τα ταίσουν.....
εμεις οι μαλάκες ζοριζόμαστε
μαζί σουΑρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και γιατι να μην ξεσκίσουν στην φορολογία τα μεγάλα αυτοκίνητα??
γιατι αυτοί που τα πήραν έχουν και να τα ταίσουν.....
εμεις οι μαλάκες ζοριζόμαστε
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
αυτό λέω παιδιά που λέτε όλοι...
Θα μειωθεί η κατανάλωση και θα πάρουν τα 3 μου. Ο μοναδικός τρόπος για να ανακάμψει μια οικονομία είναι πρώτα να φτιάξεις δομές και επιβολή τιμωρίας ( να ξεκινήσει μάλιστα απο τους πολιτικούς) και στο καπάκι ή και παράλληλα να δώσει έναυσμα για επενδύσεις που θα φέρουν ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Ρε πστ μου... είμαι σκράπας στα οικονομολογικά , δεν το κρύβω... αλλά με μια απλή και τετράγωνη λογική σκέφτομαι οτι αν δεν έχω λεφτά επειδή μου τα παίρνει άλλος με το ζόρι (νταβατζής το κράτος) δεν θα ξοδέψω αλλού...
Επειδή τώρα το κράτος ελπίζει οτι και θα πάρει απο μένα αλλά θα πάρει και απο τους άλλους που θα πάω να ξοδέψω χρήματα.. θα πάρει μεγαλοπρεπώς τα 3 μου. Πόσο βλήμα πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να το δείς αυτό;
Άσε που επειδή είσαι σε μια ένωση με ανοιχτά σύνορα , και οι άλλοι θα έχουν μειωμένο ΦΠΑ κατά -4 / -5 μονάδες στο ΦΠΑ, εννοείται οτι θα τα αγοράσω απο εκεί μέσω web ή ακόμα και με ενα ετήσιο ταξίδι εκεί. Σκοτώνεις την δική σου αγορά...
Και η πλάκα είναι οτι ούτε για φορολόγηση offshore ακούσαμε... ούτε για φορολόγηση τραπεζών... ούτε για φορολόγηση Εκκλησιαστικής περιουσίας.. μόνο πόσα θα κόψουμε σε αυτούς που τους έχουμε πρόχειρους και δεν χρειάζονται ενέργειες περαιτέρω ελέγχου.
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα... να σκεφτείτε οτι ακόμα και εγώ (δεν το κρύβω οπως βλέπετε αρκετοί) το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συμμετέχω σε όποια κινητοποίηση γίνει πλέον. Οχι οτι μπορεί να αλλάξει κάτι , αλλά τουλάχιστον να δείξω οτι μόνο σιωπηλός και μουδιασμένος δεν είμαι για αυτά που σκοπεύουν να κάνουν μόνο στον δικό μου/μας κώλο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εσεις πιστευετε οτι ΘΕΛΟΥΝ επενδυσεις ΚΑΙ αναπτυξη στην Ελλαδα?
Θελουν την Ελλαδα παραγωγο και βιομηχανοποιημενη Χωρα ?
ΚΟιταξτε να δειτε ποσα νησακια θα "μεταβιβαστουν" το Καλοκαιρι....
ΚΑΙ ψαξτε εκεινο το βιντεακι του ΑΜΑΝ Για το Ελ.Βενιζελος και τις Γερμανοι![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εσεις πιστευετε οτι ΘΕΛΟΥΝ επενδυσεις ΚΑΙ αναπτυξη στην Ελλαδα?
Θελουν την Ελλαδα παραγωγο και βιομηχανοποιημενη Χωρα ?
ΚΟιταξτε να δειτε ποσα νησακια θα "μεταβιβαστουν" το Καλοκαιρι....
ΚΑΙ ψαξτε εκεινο το βιντεακι του ΑΜΑΝ Για το Ελ.Βενιζελος και τις Γερμανοι![]()
ετσ.... βλέπουμε το δέντρο κι όχι το δάσος......
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
![]()
![]()
![]()
21 ποντοι = 21 %, ιδιος πονος, ιδια γλυκα...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Καθολου, ισα-ισα πολυ εξυπνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πόσο βλήμα πρέπει να είσαι για να μην μπορείς να το δείς αυτό;
Gandalf
Το βλημα ειναι ο λαος που εχει για ολα λυσεις, αυτοι τσεπωνουν μονο το πακετο,τ'αλλα τ'αφηνουν πανω μας.
Πουλαω ΦΤΜ, σημερα αρχισαν τα τηλεφωνα, πως θ'αλλαξω το φπα μονος μου για να μην πληρωσω 15 ευρω και το κανεις εσυ?
Το 21% θα μας σωσει :rotflmao: , για το πκ λεμε.![]()
Τοσα χρονια ολοι επαιρναν διαφορων ειδων επιδοματα, πολλοι δ.υ. τεμπελιαζαν, το δημοσιο ηταν μια ραθυμη χελωνα και ομως ολοι το κυνηγανε γιατι θελουν να κανουν τα ιδια.
Τωρα τι εγινε??τα βαζουμε με τους δ.υ.?
Η ''ακροπολις χρηματηστηριακη'' χαριστηκε 5,5 δις, η siemens και τα κολληταρια επαιζαν με τα λεφτα μας, ο σημιτης πηρε τα αποθεματικα των ταμειων και τα εχωσε στο χρηματιστηριο, παιρνοντας στον λαιμο του και 1,5 εκ ελληνες, η γιαννα αγγελοπουλου-δασκαλακη εγινε μιδας απο τα λεφτα της ολυμπιαδας, ο εφραιμ ρευστοποιουσε τα οικοπεδα-φιλετα του δημοσιου (κληρου?) και τα εχωνε στα cayman για ξεπλημα, ο ζαχοπουλος επεσε απο τον 5ο οροφο για να μην αποκαλυφθουν τα οικονομικα σκανδαλα και εμεις ασχολουμασταν με τον κομιστη του cd (αυτο με την πιπα ντε), ο ''γερμανος'' πουληθηκε στον οτε για χρυσαφι, ο οτε ξεπουληθηκε στους γερμανους, η ερτ δινει προκλητικοτατους μισθους σε χιλαδες τεμπεληδες και λοιπες βεντετες, τα 28 δις που δοθηκαν στις τραπεζες βρισκονται πατσασμενα σε τραπεζες της ελβετιας, χιλιαδες μεγαλοεπιχειρηματιες φοροδιαφευγουν συστηματικα και παιρνουν παχυλες επιδοτησεις που κανεις δεν ξερει οτι υπαρχουν, τα golden boys του δημοσιου αμοιβονται με εκατομμυρια για να μην κανουν σωστα της δουλεια τους (δεν εξηγειται αλλιως πως οι εταιριες του δημοσιου βουλιαζουν η μια μετα την αλλη)....βαριεμαι να γραψω αλλα, και πολλα εγραψα.
Ολα αυτα γινονται καθημερινα κι εμεις τα βαζουμε με τα επιδοματα του δ.υ.
ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.. το καταφεραν..
Τετοιοι ειμαστε, τετοιους εχουμε.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Φυσικά δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις έτσι;...
Οτι γίνεται στον Δημόσιο τομέα, σύντομα θα έρθει και απο τον ιδιωτικό. Σιγά μην χάσουν κάποιοι και δεν εκμεταλλευθούν την κατάσταση.
Δεν τα βλέπω όπως είπα καλά τα πράγματα. Και οχι επειδή δεν θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε με το δικό μας κομμάτι την χώρα... αλλά διότι δεν βλέπουμε ούτε σχέδιο , ούτε κάποιες πράξεις προς εκείνους που έχουν ρημάξει την χώρα στο μεγαλύτερο ποσοστό σήμερα. Σίγουρα όλοι κλέψαμε / φοροδιαφύγαμε... αλλά δεν βλέπουμε να πληρώνουν και άλλοι που είχαν μερίδιο του λέοντος.
Και το κυριότερο όπως ειπώθηκε... πως θα διασφαλιστεί το οτι το ποσό που θα μαζευθεί δεν θα σπαταληθεί/κακοχρησιμοποιηθεί και πάλι;
Να δώ που θα εισπράξουν ειδικά που θα κλείσει η αγορά λόγω μειωμένης αγοραστικής δύναμης.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Να σημειώσω εδώ οτι οι υπεύθυνοι της Ακρόπολις συνελλήφθησαν και πάλι και το ακυρωτικό του προστίμου, είναι πολύ πιθανόν οτι θα ακυρωθεί και το πρόστιμο θα ισχύσει και πάλι μετά απο τον ντόρο που έχει προξενηθεί. Αυτό το άκουσα στο ραδιόφωνο και δεν το έχω δεί κάπου αλλού , οπότε το γράφω εδώ με κάθε επιφύλαξη.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Φυσικά δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις έτσι;...
Οτι γίνεται στον Δημόσιο τομέα, σύντομα θα έρθει και απο τον ιδιωτικό. Σιγά μην χάσουν κάποιοι και δεν εκμεταλλευθούν την κατάσταση.
Μαγε, σε'μενα προσωπικα αυτο εγινε, και μαλιστα σε επικερδη επιχειρηση.
Τα αφεντικα μου, στο ονομα της κρισης ψαλιδισαν το δωρο χριστουγεννων.
Επεται συνεχεια στα επομενα, και οποιος νομιζει οτι θα του χαριστουν.....![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=137678
να γελας η να κλαις???εμενα προσωπικα με πιανουν τα διαολια μου...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=54146&cid=4
<<<Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), χαρακτήρισε σήμερα «πολύ ισχυρά» τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Όπως μάλιστα πρόσθεσε η εκπρόσωπός του, Κάρολιν Άτκισον σε ανακοίνωσή της, το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει με την «τεχνογνωσία» του.
«Η εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος θα είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά σε μια πολυετή διαδικασία», τόνισε. >>>
Ο Μητσοτάκης και το ΔΝΤ χειροκρότησαν τα μέτρα που μας έραψαν....Τι άλλο θέλουμε για να δούμε πως είναι εντελώς λάθος;;;
Αφήστε, τις ξένες "επενδύσεις" τις είδαμε στην Ιρλανδία που μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.
Καλύτερα να ζήσουμε με τα λίγα που μπορούμε και βγάζουμε.
konsttanttinos
αν έχεις βρεί άλλη δουλειά, επειδή το νομοσχέδιο δεν έχει ψηφιστεί ακόμα και μάλιστα θα αφορά προς το παρόν μόνο , τον δημόσιο τομέα... πριν να φύγεις τράβα τους μια καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και το κυριότερο... στο ΙΚΑ, καθώς δεν έχει κανένα δικαιώμα να σου κόψει το επίδομα Χριστουγέννων για όποια δικαιολογία εκτός και αν το έχεις υπογράψει ο ίδιος.
Και λέω αν έχεις βρεί άλλη δουλειά καθώς αν τους κάνεις καταγγελία το μόνο σίγουρο είναι οτι με κάποια δικαιολογία θα σε στείλουν ύστερα.
Φίλος σε αντίστοιχη περίπτωση τους έκανε καταγγελία (μείωση μισθού χωρίς δική του αποδοχή) , βρήκε άλλη δουλειά και απο όσο μου είπε τους έχει πάει το ΙΚΑ κυρίως "πίπα-κ..λο" καθώς δεν απέδιδαν και ένσημα ...
Gandalf
Α γεια σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Τα έσοδα μην είσαι σίγουρος ότι θα αυξηθούν...λογικά θα μειωθεί η κατανάλωση λόγω ακρίβειας...η πλάκα είναι ότι τα περιώνυμα νέα μέτρα πάρθηκαν όχι για να βελτιωθεί η κατάσταση,αλλά για να βγούμε στη γύρα για δανεικά και να τα βρούμε...
Δυστυχως το μεγαλο προβλημα της Ελλαδος ειναι οτι δεν φτιαχνουμε τιποτα...
Keep on rocking in a free world !!!