Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Νόμπελ οικονομίας δεν νομίζω , νόμπελ σκηνοθεσίας σίγουρα !!
(θεωρία συνωμοσίας είναι !!!)![]()
έλα τώρα μωρε ποιος τα πιστεύει τωρα αυτά. Αυτά είναι για τον Λιακόπουλο, σίγα μην δώσουμε σημασία
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Νόμπελ οικονομίας δεν νομίζω , νόμπελ σκηνοθεσίας σίγουρα !!
(θεωρία συνωμοσίας είναι !!!)![]()
έλα τώρα μωρε ποιος τα πιστεύει τωρα αυτά. Αυτά είναι για τον Λιακόπουλο, σίγα μην δώσουμε σημασία
![]()
Κοίτα, και εγώ μαζί σου. Αλλά και εκεί (κτηνοτροφία) έχει τόση Μαφία και "καλοπέραση" όσο και τα νυκτερινά της Αθηναικής παραλίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...κατσικουλες...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Κοίτα, και εγώ μαζί σου. Αλλά και εκεί (κτηνοτροφία) έχει τόση Μαφία και "καλοπέραση" όσο και τα νυκτερινά της Αθηναικής παραλίας!
Στέλιο, αυτό δυστυχώς κυρίως στα μέρη μας...![]()
![]()
Δες αν θες, μια σωστή κατά την άποψη μου κίνηση εδώ :
http://2810.gr/crete/index.php?optio...more&Itemid=86
* Επεξεργάζομαι εδώ και καιρό στο μυαλό μου τη δημιουργία μιας κίνησης πολιτών στο νησί για την απελευθέρωση των καταπατημένων εκτάσεων, ιδιαίτερα "ελεύθερων" ορεινών όγκων.
Και τα γυναικοχώρια της Πελοππονήσου τα ίδια. Ανε μπούν τα οζά σε διπλανά χωράφια έχει μπαλοτίδι, ανε φορτώσει το γάλα το πρωί ο Χ αντί εσένα στο βυτίο του συνεταιρισμού έχει δολιοφθορά και κακό κουτσομπολιό, ανέ σφάζει ο Ψ και εσύ δεν έχεις να σφάξεις να πωλήσεις τονε δίδεις στην ΥΠΕΔΑ κτλ κτλ κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στέλιο, αυτό δυστυχώς κυρίως στα μέρη μας...:
Απλά οι "εδικοί μας" το έχουνε παραξηλώσει με το καπετανηλίκι και το "νταηλίκι" των ΑΚ47 και των Navara.
Να μετρήσουμε επήγαμε ένα οικόπεδο ενός γνωστού (νόμιμα δικό του πάππου-προς πάππου, καταπατημένο από βοσκούς) και μας επαίξανε δυο ασκαγιές πίσω από τους πρίνους στο Γαβαλοχώρι πέρσυ το καλοκαίρι! Εϊπα πως δε θα αποσώσω σπίτι μου τοτεσές!
Αυτοί είμαστε...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κάτι τέτοιο είχε αρχίσει κάποιος διοικητής της ασφάλεια στο Ηράκλειο προ χρόνια και του ανατινάξανε και αυτοκίνητο και σπίτι! Θυμάσαι; (θα προσπ. να βρω την είδηση κάπου...)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
* Επεξεργάζομαι εδώ και καιρό στο μυαλό μου τη δημιουργία μιας κίνησης πολιτών στο νησί για την απελευθέρωση των καταπατημένων εκτάσεων, ιδιαίτερα "ελεύθερων" ορεινών όγκων.
οχι δεν καταλαβες...δεν μιλαω για κτηνοτροφια...το γαλα και το τυρι σου να βγαζεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Κοίτα, και εγώ μαζί σου. Αλλά και εκεί (κτηνοτροφία) έχει τόση Μαφία και "καλοπέραση" όσο και τα νυκτερινά της Αθηναικής παραλίας!
(και να ριχνεις και κανενα που και που :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
κοίτα εσύ μίλησες για οργανωμένο σχέδιο , το οποίο χώρισες και σε πράξεις ....Εγώ ακόμα πιστεύω οτι πραγματική εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας και τον τρόπο λειτουργίας της ,δεν έχει κανείς .....
![]()
αν ρωτήσεις για το τρόπο που αποτιμούμε ενα interest rate swap μπορεί και να σε στενχαχωρήσω για την ανεπαρκή απάντηση αλλα ....... για τα υπόλοιπα για κανε μια δοκιμή.....Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
κοίτα εσύ μίλησες για οργανωμένο σχέδιο , το οποίο χώρισες και σε πράξεις ....Εγώ ακόμα πιστεύω οτι πραγματική εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας και τον τρόπο λειτουργίας της ,δεν έχει κανείς .....
![]()
ακόμα και ενας απόφοιτος λυκείου θα σου δώσει μια πολυ καλή απάντηση εδω μέσα. Έχε λίγο εμπιστοσύνη στους συναθρώπους σου.
Το αν θα σε καλύψει ή όχι δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, αλλά με τα φίλτρα των στερεοτύπων σου που θα μπουν ενδιάμεσα στην εκάστοτε απάντηση
![]()
Άντε πάλι ! Αφού είναι τόσο απλά τα πράγματα που ένας απόφοιτος λυκείου μπορεί να δώσει απάντηση , γιατί μεταξύ οικονομολόγων υπάρχουν τόσες διαφορές ??Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αν ρωτήσεις για το τρόπο που αποτιμούμε ενα interest rate swap μπορεί και να σε στενχαχωρήσω για την ανεπαρκή απάντηση αλλα ....... για τα υπόλοιπα για κανε μια δοκιμή.....
ακόμα και ενας απόφοιτος λυκείου θα σου δώσει μια πολυ καλή απάντηση εδω μέσα. Έχε λίγο εμπιστοσύνη στους συναθρώπους σου.
Το αν θα σε καλύψει ή όχι δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, αλλά με τα φίλτρα των στερεοτύπων σου που θα μπουν ενδιάμεσα στην εκάστοτε απάντηση
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Γιατί δεν έχουν τελειώσει ελληνικό Λύκειο![]()
ααααα τους βάρβαρους ......τώρα μάλιστα σε έπιασα!![]()
![]()
γιατι αυτο που λειπει απο τον πλανητη ειναι η κοινη λογικη
οι ειδικοι (υπαλληλοι και τσιρακια κυβερνησεων, δηλαδη κεφαλαιοκρατων -διοτι κουμαντα κανουν τα κεφαλαια) μας εχουν φερει σε αυτο το χαλι
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
καλά όλα αυτά ,στις σημερινές συγκεντρώσεις θα κατέβει κανείς ???![]()
Είχε αρκετό κόσμο.....Πέσαμε σε μπλόκο στο φανάρι για Μαξίμου και έφυγα,άνοιξα το pc να δω τι γράφουν και δεν είδα τίποτα προς το παρόν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Είχε αρκετό κόσμο.....Πέσαμε σε μπλόκο στο φανάρι για Μαξίμου και έφυγα,άνοιξα το pc να δω τι γράφουν και δεν είδα τίποτα προς το παρόν...
Εκεί τελείωσε και η πορεία , μετά από λίγο άρχισαν ''επιστρέφουν'' προς τα προπύλαια !!