Σελίδα 17 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Τα παρακάτω αφορούν όλες τις ΔΕΚΟ και δημόσιο τομέα:
    Eπειδή o ΟΤΕ ήταν μονοπώλιο όταν άρχισαν να πωλούνται τα πρώτα πακέτα μετοχών και ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη σταθερή τηλεφωνία σήμερα, ήταν και κερδοφόρα επιχείρηση, είχε κι έχει όμως σημαντικότατα περιθώρια βελτίωσης.
    Γιατί να μην είναι κερδοφόρος λοιπόν?
    Τι θα πρέπει, κάποιος να τρέχει μόνος του και να έρχεται δεύτερος?
    Πόσο πιο κερδοφόρα επιχείρηση θα ήταν αν δούλευε όλο το προσωπικό κοντά στο μέσο όρο του ιδιωτικού τομέα?
    Για να το πετύχουμε αυτό όμως δεν μπορούμε μόνοι μας, όπως έδειξαν τα χρόνια που πέρασαν ίσα ίσα που κάνουμε τα πράγματα χειρότερα. Δυστυχώς θέλουμε το Γερμανό μας για να δουλέψουμε.

Τι σχέση έχει αυτό με το γεγονός ότι χάσαμε λεφτά από την πώληση της πιο κερδοφόρας ελληνικής επιχείρησης;Είναι σαν να πουλήσω το μαγαζί μου που βγάζει πολύ καλά λεφτά και να πληρώσω από πάνω να το πάρουνε...

Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω και έχει να κάνει με την διαφθορά και το δικομματικό κράτος <<Φαγοπότι ΑΕ>>....

ΥΓ Στον Γλέζο πάντως την έπεσαν τα ηρωικά ΜΑΤ και τον ψέκασαν στο πρόσωπο.....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ρε μαγκες διαβαστε,να δειτε ποσο χαμηλα εχουμε πεσει

και φυσικα εμεις δινουμε το δικαιωμα να μας κραζουν ετσι, και καλα μας κανουν στην τελικη..

Λάδι στη φωτιά ρίχνει η γερμανική εφημερίδα Bild

πληροφορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό: «Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας».

«Εδώ κανείς δεν πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε “φιλοδωρήματα” (βλέπε φακελάκια) για να εξασφαλίσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο».

«Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη αλλά πληρώνουμε τα οφειλόμενα, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και εργαζόμαστε όλη την ημέρα».
    .
    «Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε.». «Όμως φιλία σημαίνει επίσης ότι λέμε και την αλήθεια».

Η γερμανική εφημερίδα συνοδεύει την ανοικτή επιστολή με ένα γραμματόσημο με την ένδειξη «σε περίπτωση που θέλετε να απαντήσετε».(ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΑς ΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΕς ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕς)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έχουν άδικο ή λένε ψέμματα;... δεν τους αδικώ. Κυρίως επειδή όπως είπες το δικαίωμα το δώσαμε εμείς.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

3 τα threads, ένα το ζουμί.
    Δεν πάει άλλο! Εφράκαρε! Παραχόντρυνε! Έσκασε! Δεν πάει άλλο!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    «Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε.».
    Να αρχίξω τα καντήλια και να πάω για μπάνιο μεσημεριάτικα γμ και τη ζιμενς σας και τα υποβρύχιά σας και τα κουτιά με το γκρά επάνω;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αυτή την στιγμή έχει ξεκινήσει μεγάλη φασαρία στην Πανεπιστημίου σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ... δεν μου κάνει εντύπωση...

Και θα είναι και η πρώτη φορά που θα πω... ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μπας και γλυτώσουμε όλοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Γιατι τον εδειραν τον ανθρωπο. Δεν εγινε βουλευτης ακομα.
    Θα εχει ασυλια τοτε...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

«Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας».
    Σώπα....

«Εδώ κανείς δεν πληρώνει χιλιάδες ευρώ σε “φιλοδωρήματα” (βλέπε φακελάκια) για να εξασφαλίσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο».
    Και;

«Και η Γερμανία έχει υψηλά χρέη αλλά πληρώνουμε τα οφειλόμενα, γιατί ξυπνάμε νωρίς το πρωί και εργαζόμαστε όλη την ημέρα».
    Ενώ εμείς βγάζουμε τον υψηλότερο μέσο όρο εργασίας στην ΕΕ ξαπλωμένοι....

«Θέλουμε να είμαστε φίλοι των Ελλήνων», καταλήγει η Bild, «γι αυτό έχουμε δώσει για τη χώρα σας 50 δισ. ευρώ από την είσοδο σας στην Ε.Ε.». «Όμως φιλία σημαίνει επίσης ότι λέμε και την αλήθεια»
    Για πέστε μας,πόσα βγάλατε από την Ελλάδα αυτά τα χρόνια από εξαγωγές χωρίς φορολογία,από τα κέρδη των πολυεθνικών σας,από πωλήσεις Leopard,από υποβρύχια και φρεγάτες....

δεν πληρώνουμε ΑΛΛΟ λέμε

ας πουλήσουν την Ακρόπολη...ας πουλήσουν τους Δελφούς, την επίδαυρο.....ΣΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ @@ ΜΟΥ

αλλά τα φράγκα απο ΕΜΑΣ για να καταλήγουν στις τσέπες ΤΟΥΣ....ΤΕΛΟΣ

ήρθε η ώρα να πουλήσουμε......

ή να πάρουν πίσω τα κλεμμένα....ας τα βαλουν αυτοι απο την τσέπη τους...ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ @@ ΜΟΥ
    εμενα να μην ενοχλούνε δεν θέλω
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Η <<επίθεση>> στον Παναγόπουλο από 50-100 άτομα,ανάλογα τι γυαλιά φοράει κάποιος....Και λίγο πιο κάτω σε άλλο βίντεο η επίθεση στον Γλέζο με τον τρισάρδελο ΜΑΤατζη να τον ψεκάζει με το ατομικό σπρέι στπ πρόσωπο....

http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=100741

ΥΓ Εκεί που λέει επεισόδια στην διαδήλωση....

Εγω θα ηθελα να μαθω, αν πετυχαιναν βουλευτη στο δρομο τι θα τον εκαναν;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν πληρώνουμε ΑΛΛΟ λέμε

ας πουλήσουν την Ακρόπολη...ας πουλήσουν τους Δελφούς, την επίδαυρο.....ΣΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ @@ ΜΟΥ

αλλά τα φράγκα απο ΕΜΑΣ για να καταλήγουν στις τσέπες ΤΟΥΣ....ΤΕΛΟΣ

ήρθε η ώρα να πουλήσουμε......

ή να πάρουν πίσω τα κλεμμένα....ας τα βαλουν αυτοι απο την τσέπη τους...ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ @@ ΜΟΥ
    εμενα να μην ενοχλούνε δεν θέλω

αλλιώς εμφύλιος
    :hypnotize
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr
    Εγω θα ηθελα να μαθω, αν πετυχαιναν βουλευτη στο δρομο τι θα τον εκαναν;
    καταρχας ολοι εχουν κρυφτει σα λαγοι

αλλα και να βρισκαν κανεναν,

θα του κλαναν μια μαντρα @@
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

To γκιώνη!

καταρχας ολοι εχουν κρυφτει σα λαγοι

αλλα και να βρισκαν κανεναν,

Ας βγει λοιπον ενας απο δαυτους να δουμε ποσο μυριζει η μαντρα του...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας