Συμφωνούμε απόλυτα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
........................![]()
Συμφωνούμε απόλυτα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
........................![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παρα πολλα λεφτα η ολα φαση.
Ειμαι σιγουρος οτι σχεδον στα μισα μπορεις να τοποθετησεις ελατηριο με εμβολο της racetech με εξ'ισου καλα αποτελεσματα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είπε αυτός που ξόδεψε την Άρτα και τα Γιάννενα για να φτιάξει στο τέλος μια Μαϊμού !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παρα πολλα λεφτα η ολα φαση.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τζαμπα πηγε το πραμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είπε αυτός που ξόδεψε την Άρτα και τα Γιάννενα για να φτιάξει στο τέλος μια Μαϊμού !!!![]()
Οι μηχανικοι της Αττικης με παρακαλανε να μου κανουν σερβις δωρεαν μονο και μονο για να το βγαλουν φωτογραφιες....![]()
Υ.Γ Μην το θιγεις....εχουμε και ενα cartridge (αταιριαστο) στην καβατζα και δεν με βλεπω να το εξαργυρωνω συντομα....![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
[B]
Faster driver το πισω της WP κοστιζει 625 χωρις υδραυλικη προφορτιση ελλατηριου
το ρυθμιστηρι που εξεχει και 925 με αυτο αλλα δεν αξιζει γιατι δεν το χρειαζεσε συχνα
και οταν θες εχει εργαλειο σαν κατσαβιδι που το κανεις αμεσως.
Έχεις βάλει το 4014 Spin η το 4014 Emulsion ?
gcrook eπικοινωνησα με την εν λογο εταιρια και στην ουσια πουλανε μια βαλβιδα μονοΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παρα πολλα λεφτα η ολα φαση.
Ειμαι σιγουρος οτι σχεδον στα μισα μπορεις να τοποθετησεις ελατηριο με εμβολο της racetech με εξ'ισου καλα αποτελεσματα.
αλλα στα ξενα φορουμ διαβασα οτι η διαφορα απο ελλατηρια WP στο συστημα
της Racetech δεν ειναι καποια φοβερη διαφορα χωρια που δεν εχουν κατηγοριες στα κιλα.
Το μονο που δεν εκανα ηταν να βαλω πηρονι 48 'η 50 απο ΚΤΜ αλλα ηταν μεγαλη πατεντα,
το εψαξα ομως.
Εγω βασικα εψαχνα πηρουνι ολοκληρο και και και αλλα τελικα βολευτικα μια χαρα μ'αυτο.
με 1300 ευρω ομως λιγα μηχανακια πλεον ανταποκρινονται στα χαρακτηριστικα του
Faster νομιζω για το στρωμα η WP μονο ενα ειδος βγαζει το new genaration αν υπαρχει
ειδικος κωδικος δεν τον ξερω φοραω ομως διαφορετικο ελλατηριο για τα κιλα μου απο
τον Τασουλη μεσω της μαμας εταιριας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Αν δεν έχεις ρύθμιση την απόσβεσης συμπίεσης έχεις το 4014 Emulsion αλλιώς έχεις το 4014 Spin.Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Faster νομιζω για το στρωμα η WP μονο ενα ειδος βγαζει το new genaration αν υπαρχει
ειδικος κωδικος δεν τον ξερω φοραω ομως διαφορετικο ελλατηριο για τα κιλα μου απο
τον Τασουλη μεσω της μαμας εταιριας.
Πιθανότερο πάντως είναι να έχεις το 4014 Emulsion
Εχω τρεις ρυθμισεις 1 το ελατηριο και 2 με βιδες κατω
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Εχω τρεις ρυθμισεις 1 το ελατηριο και 2 με βιδες κατω
Από τις περιγραφές μαλλόν αυτό έχεις βάλει...
http://www.motorcycle-road-and-race....php?pID=406057
Νομιζω ναι
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
Γειά χαρά . Μόλις διάβασα το άκρως ενδιαφέρον κείμενο σου για την αναβάθμιση του μπροστινού. Το μοναδικό πράγματι θέμα που με προβληματίζει στο στρομ είναι το μπροστινό του . Κάνα δυό ερωτησούλες, αν έχεις διάθεση να απαντήσεις. 1) Αλλάζουν και τα ελατήρια του μπροστινού ? 2) Με τις τσιμούχες τι γίνετε ? Μένουν οι ίδιες ? 3) Το δοκίμασες με το γνήσιο αμορτισέρ ? Συνεργάζονται ή πρέπει να αλλαχθεί και εκείνο ? Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την βοήθεια σου .
Vrr....
Το μπροστινο σου αλλαζει ολοκληρο μονο εσωτερικα σαν να βαζεις φυσιγκια
σε δικανο.Ερχεται με ελατηρια συμφωνα με τα κιλα σου
για τις τσιμουχες δεν ξερω
Αν δεν αλλαξεις το πισω απο μπρος θα ειναι καρφωμενο σαν SS και απο πισω μπαλαρινα
τα πισω αμορτισερ στα 30χιλ.χιλ ειναι τελειωμενα και κακα τα ψεματα επειδη το χρημα ειναι το κυριο προβλημα γιατι απο συμπεριφορα ειναι αλλου
μπρος 700+πισω625 συν 1325 οταν τα πουλησεις χωρια απο το μηχανακι θα παρεις τα μισα
για παραπανω στειλε π.μ να τηλεφωνηθουμε
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ