Σελίδα 2 από 46 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    [...]Στην τελική προτιμώ τις αποφάσεις να τις παίρνει ένας Γερμανός/Ιταλός/Γάλλος και να γίνεται δουλειά, παρά το λαμόγιο ο Ελληνάρας που κοιτάει πώς θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του ουσιαστικά μη παράγοντας κάτι πέραν από κονέ, φούμαρα και λαμογιές.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    της μαμας τους ο μούνος ρεεε

πάλι στους φτωχούς έβαλε χέρι .....ενοπλος αγώνας ρε....να τους καθαρίσουμε και αυτούς και όλο τους το σόι να αφανιστουν απο την χώρα....μουνόπανα

sferapedin σωστος και σε αυτό που λες....αλλά και αυτα που ΕΧΟΥΜΕ πληρώσει ως τωρα δεν καταλαβα γιατι να τα τρώει ο Χριστοφοράτος και οι πουτανες οι κόρες ?ο Τσοχατζόπουλος με το πιπίνι του και ο Ρουσσόπουλος με την καργια την γυναίκα του?και κάθε άλλο λαμόγιο

πρώτα να πα΄ρει πίσω τα λεφτα που ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ και μετα ανάλογα με τις ανάγκες να προχωρήσει σε αυτά.....
    Ρε φίλος δε λέω να μην τους μαμήσουν αυτούς, αλλά με τη δικαιολογία ότι αφού τρώνε οι μεγάλοι πρέπει να τρώνε και οι μικροί δεν πάμε μπροστά. Ας σταματήσουν να τρώνε οι μικροί (τί μικροί δηλαδή που αυτοί που κλέβουν πραγματικά είναι πάμπλουτοι) και μετά θα πιαστούν και οι πολύ μεγάλοι.

Βαρέθηκα να τα ακούω αυτά. Όλοι κάνουν τις αρπαχτές του (πχ αυθαίρετα) αλλά μόλις τους μαγκώνουν αρχίζουν την κλάψα του στυλ "εγώ ένα λυώμενο έκανα κι ο άλλος 500 μέτρα βίλα, γιατί να με πιάσουν".

Δεν πάει έτσι. Η μαλακία είναι μαλακία και πληρώνεται. Όπως δεν ισχύει το έτρεχα λίγο και το έτρεχα πολύ, έτσι κι εδώ. Αν θες να ξεκαυλώσεις και σε πιάσουν πληρώνει και είσαι κύριος. Αν θες να κλέψεις την εφορία και σε πιάσουν τα ίδια. Όχι μαγκιά και μόλις μας πιάσουν το παίζουμε κοτούλες και μυξοπαρθένες.

Δε μπορεί να κυκλοφορούν τα χιλιάδες χλιδάτα αμάξια και να υπάρχουν μόνο μερικές (5 νομίζω) χιλιάδες Έλληνες που δηλώνουν προσωπικό εισόδημα πάνω από 100.000 το χρόνο. Είναι γελίο και πρέπει να τελειώσει και αφού δεν το κάναμε τόσα χρόνια μόνοι μας καλύτερα να έρθουν οι ξένοι. Μόνοιμ ας τα φέραμε εδώ που είναι φίλε. Ούτε οι κερδοσκόποι ούτε τα golden boys μας φταίνε! Το ξερό μας το κεφάλι και η ψευτομαγκιά του κώλου.

Τον πούλο ομαδικώς λοιπόν και τα κεφάλια μέσα. Όποιος δεν το καταλάβει πρόβλημά του. Είναι όμως μιας χρυσή ευκαιρία να σοβαρευτεί η χώρα και να πάψουν οι μισοί να ζουν εις βάρος των άλλων μισών!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Το οτι τα μετρα που δημιουργουν οι κυβερνησεις εδω κ χρονια προσβαλουν μονο τις(αδυναμες) ταξεις πιστευω οτι το παραδεχομαστε ολοι....δηλαδη για τα τελη κυκλοφοριας η την αυξηση της βενζινης(κ οτι αυτο συνεπαγεται)θα σφηχτουν οι πλουσιοι???Μη τρελαθουμε....
    Δε θυμαμαι ποιος το ειπε αλλα δυστυχως για μας:οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    BTW ...Μπιτζινα .....Βαλατε.....

Εεεελα Αλεκο??????

μια ερωτηση επειδη δεν ξερω...τους κληρικους ποιος τους πληρωνει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μια ερωτηση επειδη δεν ξερω...τους κληρικους ποιος τους πληρωνει???
    Εμείς φυσικά

Κάθε φορά που βλέπεις στην ΕΤ3 τον παππούλη τον Ανθιμο να κανει το μακεδονομάχο να ξέρεις οτι το κάνει με τα δικά σου λεφτά

Τι;

Ξανα;

Τί είπες;

Δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος;

Την πάτησες φίλε, εδώ ειναι ιράν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    Δε θυμαμαι ποιος το ειπε αλλα δυστυχως για μας:οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν
    Ταλεϋρανδος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εμείς φυσικά

Κάθε φορά που βλέπεις στην ΕΤ3 τον παππούλη τον Ανθιμο να κανει το μακεδονομάχο να ξέρεις οτι το κάνει με τα δικά σου λεφτά

Τι;

Ξανα;

Τί είπες;

Δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος;

Την πάτησες φίλε, εδώ ειναι ιράν

Τι γινεται ρε Ηλια?Εισαι καλα?Πολυ αριστερα βγαινεις τωρα τελευταια.Προσεχε σερνονται ιωσεις.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εμείς φυσικά

και γιατι δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ στα νεα οικονομικα (λεμε τωρα) μετρα την λεξη εκκλησια???αυτοι ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τι γινεται ρε Ηλια?Εισαι καλα?Πολυ αριστερα βγαινεις τωρα τελευταια.Προσεχε σερνονται ιωσεις.
    Έχω ανοσία σ' αυτά ρε...

Αφου στο 'χω ξαναπεί: Εαν μια αποψη/θεωρία/πολιτική με βρίσκει σύμφωνο την ενστερνίζομαι χωρις να με νοιάζει απο που προέρχεται

Στα θέματα ανθρωπινων δικαιωμάτων και περιβάλλοντος πχ ειμαι αριστερός. Αλλα ξέρεις: Αριστερός, όχι ΚΚΕ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Έχω ανοσία σ' αυτά ρε...

Αφου στο 'χω ξαναπεί: Εαν μια αποψη/θεωρία/πολιτική με βρίσκει σύμφωνο την ενστερνίζομαι χωρις να με νοιάζει απο που προέρχεται

Στα θέματα ανθρωπινων δικαιωμάτων και περιβάλλοντος πχ ειμαι αριστερός. Αλλα ξέρεις: Αριστερός, όχι ΚΚΕ

Εχει και το ΚΚΕ αριστερους ρε,αλλα ειναι λιγοι και καταπιεσμενοι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και γιατι δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ στα νεα οικονομικα (λεμε τωρα) μετρα την λεξη εκκλησια???αυτοι ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ???
    Ναι, πληρώνουν. Το ζητούμενο δεν ειναι τόσο η εκκλησία να πληρώσει φόρο, άλλωστε τα περιουσιακά ζητήματα εκκλησίας/κράτους ειναι αρκετά μπερδεμένα.

Το ζήτημα ειναι οι πάσης φύσεως και δόγματος κληρικοί να ΜΗΝ πληρώνονται απο το ελληνικό κράτος αλλα απο τους πιστούς/οπαδούς τους.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Εχει και το ΚΚΕ αριστερους ρε,αλλα ειναι λιγοι και καταπιεσμενοι.
    Που και που σκάνε λιγο κεφάλι, τους βλέπει η Λιάνα, μπήγει μια ΦΩΝΗ και ξανά μέσα :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε φίλος δε λέω να μην τους μαμήσουν αυτούς, αλλά με τη δικαιολογία ότι αφού τρώνε οι μεγάλοι πρέπει να τρώνε και οι μικροί δεν πάμε μπροστά. Ας σταματήσουν να τρώνε οι μικροί (τί μικροί δηλαδή που αυτοί που κλέβουν πραγματικά είναι πάμπλουτοι) και μετά θα πιαστούν και οι πολύ μεγάλοι.

συμφωνω και με αυτό....το έγραψα και π[ιο πάνω....

αλλά θέλω να βλέπω αυτοί όλοι να μένουν στν απεξω με τα λεφτα ΜΟΥ/ΜΑΣ στους λογαριασμούς ΤΟΥΣ και να ξαναπληρώνω παλι εγώ και τα προηγούμενα μουγκα στην στρουγκα....

τρελένομαι ρε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    "Μάθαμε ότι το κράτος είναι ο εχθρός μας, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι το κράτος είμαστε εμείς κι εμείς θα διαμορφώσουμε την εικόνα και την εν γένει λειτουργία του. Δικαιώματα ξέρουμε να έχουμε αλλά υποχρεώσεις όχι. Εκεί τον Κινέζο!"

εδω εισαι λαθος φιλε.
    το κρατος ΔΕΝ ειμαστε εμεις. και φυσικα ειναι εχθρος μας.

δεν θα στο αναλυσω, το ξερεις.
    το κρατος ειναι απλα η πολιτικη εκφραση της εκαστοτε κυριαρχης ταξης.

απλα πραματα θα μπορουσαν να γινουν. αμεση φορολογηση στα υψηλα εισοδηματα με 60% ρεεε

και μη σας μιλησω για τον τροπο που αμοιβονται οι τηλεσταρ
    εχουν την οφσορ, αμοιβονται απο την οφσορ (με μεριδιο απο τα κερδη της εταιρειας-αρα φορολογουνται αλλου -στην ανδορα πχ)η οποια παρεχει υπηρεσιες στα μμε και παιρνουν ενα μισθο της πλακας απο τα μμε. και εδω φορολογουνται για τον μισθο της πλακας, κατοικουν σε βιλα που ανηκει στην οφσορ και το τζιπ και το σκαφος το ιδιο και βγαινει μετα στις 8 και σκουζει για την φοροδιαφυγη

να μη πιασουμε το θεμα εισφοροδιαφυγη και κλαιμε....

υγ 52 ακινητα ο βουγλαρακης σε οφσορ για τα παιδια μου ρε γαμωτο. και μπηκε στην επαγγελματικη πολιτικη με ενα σωβρακο....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 2 από 46 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας