Σελίδα 21 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    Ετσι εχουμε το φαινομενο ενος φτωχου κρατους με πλουσιους πολιτες.
    Μάλλον έχουμε πολίτες αριστερούς που στην καθημερινότητά τους λαδώνουν αβέρτα και κλέβουν ασύστολα το κράτος και θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα τους την τεμπελιά.
    Και περιμένετε από αυτόν τον όχλο να διαμαρτυρηθεί και να κάνει "μπαμ"?
    :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ggs...εγω είμαι φίλε... δυστυχώς.

Δυστυχώς γιατί για να είμαι εγώ εδώ που ξέρεις κανονικά τι υποστηρίζω μπορείς να έχεις μια ιδέα πως θα νιώθουν και άλλοι που ήταν/είναι πιο κοντά σε τέτοιες σκέψεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όπως μου είπες φίλος απο διπλανό forum...

Ετοιμάζεται κάψιμο της Βαστίλης και όλης της μπουρζουοκρατίας... και όποιον πάρει ο χάρος μετά καθώς απο εκείνο το σημείο και μετά όποιος φέρει αξίωμα , ανεξαιρέτως ποιόν και πράξεων του, θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.

Και είναι και η πρώτη φορά που δεν διαφωνώ και τόσο τελικά με την ιδέα.

Διότι όπως το έχουμε πεί πολλές φορές ρε παιδιά... Να δώσουμε όλοι και να βάλουμε πλάτες...

Α-Λ-Λ-Α...

Τους πουσταράδες που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου, στην φυλακή και δέσμευση περιουσιών τους εδώ και τώρα. Και όποιος να μην πω τι, και έχω αρχίσει και εκτροχιάζομαι άγρια, πάει να κλέψει...ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.. κόψιμο απο τον ώμο το κωλόχερο του.

Έτσι να δώσω και εγω οτι μπορώ. Αλλά όπως είναι τώρα... Φωτιά και τσεκούρι ρε γμτ... εδώ που φτάσαμε.

Gandalf

Φίλε Gandalf , εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας μέχρι τώρα στηρίζαμε αυτό το καθεστώς κι έχω την πεποίθηση ότι αν δεν είχαν παρεκτραπεί τόσο τα πράγματα, ίσως είμαστε ικανοί να ψηφίζουμε εσαεί Πασοκ-ΝΔ-ΚΚΕ κτλ που δεν έκαναν τίποτα για να αλλάξει πορεία η χώρα, για δεκαετίες.
    Δηλαδή στα καλά στηρίζουμε το σύστημα και στα δύσκολα λέμε αυτοί κι όλα τα καρκινώματα που σέρνουν πίσω τους, φταίνε για όλα. Σύμφωνοι είναι υπαίτιοι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά κι εμείς που δεν τους γυρίσαμε την πλάτη πολλά χρόνια τώρα, ώστε να ενθαρρυνθούν να μπουν πιο υγιείς άνθρωποι και κατ'επέκταση και νοοτροπίες στο σύστημα.
    Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Φίλε Gandalf , εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας μέχρι τώρα στηρίζαμε αυτό το καθεστώς κι έχω την πεποίθηση ότι αν δεν είχαν παρεκτραπεί τόσο τα πράγματα, ίσως είμαστε ικανοί να ψηφίζουμε εσαεί Πασοκ-ΝΔ-ΚΚΕ κτλ που δεν έκαναν τίποτα για να αλλάξει πορεία η χώρα, για δεκαετίες.
    Δηλαδή στα καλά στηρίζουμε το σύστημα και στα δύσκολα λέμε αυτοί κι όλα τα καρκινώματα που σέρνουν πίσω τους, φταίνε για όλα. Σύμφωνοι είναι υπαίτιοι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά κι εμείς που δεν τους γυρίσαμε την πλάτη πολλά χρόνια τώρα, ώστε να ενθαρρυνθούν να μπουν πιο υγιείς άνθρωποι και κατ'επέκταση και νοοτροπίες στο σύστημα.
    Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
    Το ΚΚΕ πώς κατάφερες να το έμπλεξες με τα 2 κόμματα εξουσίας ?

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Κατ' εμένα έχει κι αυτό φοβερές ευθύνες γιατί τόσα χρόνια γνωρίζοντας ότι δεν θα βγει στην εξουσία, και δυσανάλογα μαχητικό για το ποσοστό του στη Βουλή, παρακινούσε, και συνεχίζει, τον κόσμο σε υπερβολικές απαιτήσεις πχ κατώτατος μισθός 1000 τόσα ευρώ, κάλεσμα σε απεργίες-διαδηλώσεις-αντίσταση-ανυπακοή με το παραμικρό.
    Έτσι αναγκαία κατά τη γνώμη μου μέτρα δεν πάρθηκαν τόσα χρόνια και λόγω του δικού του άκρατου λαικισμού.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    ...σε υπερβολικές απαιτήσεις πχ κατώτατος μισθός 1000 τόσα ευρώ,
    πλέον δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό το ποσό... απλά τόσα χρόνια δεν μας είπαν από που θα βρεθούν για να δωθούν....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Κατ' εμένα έχει κι αυτό φοβερές ευθύνες γιατί τόσα χρόνια γνωρίζοντας ότι δεν θα βγει στην εξουσία, και δυσανάλογα μαχητικό για το ποσοστό του στη Βουλή, παρακινούσε, και συνεχίζει, τον κόσμο σε υπερβολικές απαιτήσεις πχ κατώτατος μισθός 1000 τόσα ευρώ, κάλεσμα σε απεργίες-διαδηλώσεις-αντίσταση-ανυπακοή με το παραμικρό.
    Έτσι αναγκαία κατά τη γνώμη μου μέτρα δεν πάρθηκαν τόσα χρόνια και λόγω του δικού του άκρατου λαικισμού.
    Με την ίδια λογική, ευθύνη έχει και ο ΣΙΡΙΖΑ ! Οπότε μας μένει το Λάος ...! Ελπίζω να μην προτείνεις τον μπουμπούκο ,τον λοκατζή Πλεύρη και το μπουλούκι τους στο τιμόνι της χώρας ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Το ΚΚΕ πώς κατάφερες να το έμπλεξες με τα 2 κόμματα εξουσίας ?
    θεωρείς ότι το ΚΚΕ ανήκει στις μωρές παρθένες τις πολιτικής???

Όταν ΔΕΝ παράγεις πολιτική, δημιουργείς αγκυλώσεις και αντιπροσωπεύσεις την γραφική, εκφραζόμενη απο καρικατούρες, αριστερά (εσωκοινοβουλειτική) στην Ελλάδα. Ε ναι... φταις και παρα φταίς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    θεωρείς ότι το ΚΚΕ ανήκει στις μωρές παρθένες τις πολιτικής???

Όταν ΔΕΝ παράγεις πολιτική, δημιουργείς αγκυλώσεις και αντιπροσωπεύσεις την γραφική, εκφραζόμενη απο καρικατούρες, αριστερά (εσωκοινοβουλειτική) στην Ελλάδα. Ε ναι... φταις και παρα φταίς...

Τι ρώτησα και τι απάντησες??

Στην ερώτηση σου προς τον μάγο, πως μπλέκει το ΚΚΕ με τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση...

Τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις???

πχ κατώτατος μισθός 1000 τόσα ευρώ,
    Yπερβολικά τα 1000 ? ???

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4563661

<<Την κατάργηση του ενός εκ των 14 μισθών στον ιδιωτικό τομέα από το φθινόπωρο είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει η κυβέρνηση, καθώς η απαίτηση της Κομισιόν για σύνδεση των αμοιβών με την παραγωγικότητα καθίσταται δεσμευτική από τον ερχόμενο Ιούνιο.>>

Καλημέρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Στην ερώτηση σου προς τον μάγο, πως μπλέκει το ΚΚΕ με τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση...

Τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις???

Λοιπόν ο dimr1 κάνει μια ''ανάλυση'' και τοποθετεί το ΚΚΕ μαζί με τα δύο κόμματα εξουσίας στους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης !

Η ερώτηση μου είναι πως κατάφερε και το έμπλεξε ,αφού ως γνωστό το ΚΚΕ δεν έχει κυβερνήσει την χώρα...
    Στα καπάκια κάνεις μια ερώτηση για το αν θεωρώ ότι το ΚΚΕ ανήκει στις μωρές παρθένες τις πολιτικής??? Την οποία θεωρώ άσχετη ως προς τον ''διάλογο'' που είχα με τον dimr1

http://www.youtube.com/watch?v=7Zc3EBrwJwI

σε λίγο θα παίξει για τους πολιτικούς μας......
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    http://www.youtube.com/watch?v=7Zc3EBrwJwI

σε λίγο θα παίξει για τους πολιτικούς μας......

χαλάρωσε σύντροφε ,προσοχή στο καλσόν...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ