Σελίδα 26 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

2-3 φίλοι μου με εμπορικά καταστήματα (ρουχισμού) όταν μιλήσαμε για το 21% του ΦΠΑ, τις αλλαγές σε τιμές, βιτρίνα, ταμειακές κλπ μου είπαν ΚΑΙ οι 3 ότι δεν αλλάζουν τιμές στο εμπόρευμα που έχουν μέσα, προτιμούν να το παρουσιάσου σαν έκπτωση απο το να το περάσουν στην τελική τιμή...

έστω και αναγκαστικά.. κάτι ξυπνάει

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΧΑΙ ΧΙΤΛΕΡ...

ΜΠΑΙ

............

ΥΓ Η άγνοιά σου πάνω σε πολλά πράγματα δεν επιτρέπει συνέχεια στην συζήτηση....Και φυσικά η συμπεριφορά σου...

H υπερφορολογηση και οι περικοπες θα οδηγησουν σε ελευθερη πτωση την αγορα, η οποια θα συμπαρασυρει μαζικες απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα, λουκετο σε επιχειρησεις, αρα λιγοτερους φορους και εισφορες στα ασφαλιστικα ταμεια, και φυσικα μια τρυπα στο ονειρο του μ@λ@κ@ που βγαλανε μερικοι για πρωθυπουργο.
    Ο ΣΕΒ προχωραει σε επανεξεταση των κεκτημενων δικαιωματων των εργαζομενων, κανοντας προταση για περικοπη επιδοματων και θεσεων εργασιας απο τον Σεπτεμβριο με δικαιολογια της αυξηση της ανταγωνιστικοτητας που θα προελθει απο την μειωση του κοστους παραγωγης.Ρε μ@λ@κες, αν γεμισει ο τοπος ανεργους και χαμηλομισθους τι να την κανετε την ανταγωνιστικοτητα οταν δεν θα υπαρχει αγοραστικη δυνατοτητα?

Ο ΑΠ συνεχιζει το εργο του μ@λ@κ@ του πατερα του, που ξεκινησε με το ''τσοβολα δωστα ολα'' και οι πατεραδες μας χεοροκροτουσαν.
    Χρυση η δεκαετια του '80...πραγματι, η ευρωζωνη στα σπαργανα, τα λαμογια ετρωγαν χοντρα τα δανεικα (και αγυριστα) της ΕΟΚ και στον λαο τα ψιχουλα του ΑΕΠ...και τους αρεσε κιολας...
    Η οικονομια της ελλαδας βαδιζει προς την ολοκληρωτικη καταστροφη, και σ'αυτο δεν φταινε τα ονειρα του λιακοπουλου ή οι εικασιες του καθε εμπειρου αναλυτη, παρα μονο η ανικανοτητα του μεσου ελληνα να επιλεξει κεντρικη ηγεσια.

Αν δεν ξεκινησει μια ''λαικη επανασταση'' , που θα εχει σαν χαρακτηριστικο της την ωμη βια, δυστυχως θα γινουμε χωρα του ''τριτου κοσμου''.
    Ας ελπιζουμε οτι καποιοι αρχιδατοι κοκκορες θα ξεκινησουν και το κυμα θα συμπαρασυρει κι εμας, εμας τους νεοτερους, γιατι αλλιως..

question. Ξερει κανενας μεγαλυτερος ποια ηταν η τελευταια κυβερνηση, μετα τον εμφυλιο, που παρεδωσε θετικο ταμειο στους επομενους?
    Απαντηση με πμ.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    2-3 φίλοι μου με εμπορικά καταστήματα (ρουχισμού) όταν μιλήσαμε για το 21% του ΦΠΑ, τις αλλαγές σε τιμές, βιτρίνα, ταμειακές κλπ μου είπαν ΚΑΙ οι 3 ότι δεν αλλάζουν τιμές στο εμπόρευμα που έχουν μέσα, προτιμούν να το παρουσιάσου σαν έκπτωση απο το να το περάσουν στην τελική τιμή...

έστω και αναγκαστικά.. κάτι ξυπνάει
    Ντοινγκ.

Αφου εχουν αγορασει με 19% πως θα αλλαξουν της τιμες για το 21%?

Μολις παρουν τιμολογια χονδρικης αγορων με 21% θα βαλουν το κερδος τους πανω στην καινουργια τιμη λιανικης.

Και μιλαμε για προιον απο 100% μεχρι 400% κερδος.

Και εγω μαγαζι εχω με φτμ. αν ειμαστε μεχρι το τελος του 10 ανοιχτη θα ειναι θαυμα.

Απλα μαθηματικα προσφορας κ ζητησης ειναι που τα κανουμε στο λυκειο,δειτε τι εγινε με το γαλα, οταν ολοι το ειχαν 1,60? ,η Αγνο το πρωωθησε μονο στους φουρνους με 1,00?, τωρα ολα πλεον εκτος ολυμπος ειναι στο 1,00?.

Οταν η αγορα εχει πεθανει μετα το 04 και φτασαμε στο σημειο να μειωνουμε τους μισθους και ν'άνεβαζουμε το φπα, το μονο που καταλαβαινεις ειναι οτι παμε για φουντο ασυζητητη, μαλλον θα καταφερουν να παρουν τα δανεια ,θα τα φτιαχτουν αυτοι και ο λαος μαζι με την Ελλαδιτσα τον πουλο.

Το μονο που φαινεται να ξυπναει ειναι η οργη λαου που αμα ξεκινησει θα εχουν πολυ πλακα ολοι αυτοι η γραβατοχαφιεδες.

Να σου θυμίσω ότι το 2007 η αύξηση του ΦΠΑ πέρασε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην τιμή λιανικής και σίγουρα πάνω απο το 1% που ήταν η αύξηση. Με το καλημέρα είδαμε αμέσως αισχροκέρδεια....

Όταν αγοράσεις εμπόρευμα 100 ευρώ και έχει τιμή λιανικής τώρα 119, σε μία εβδομάδα θα πρέπει να έχει 121... Γιατί ο φόρος επιβαρύνει τον τελικό καταναλωτή... Το είχαμε δει σε εκατοντάδες περιπτώσεις στην τελευταία αύξηση...

υγ.
    ρίχτε και μια ματιά στο παρακάτω... και μιλάμε μετά ότι ΦΠΑ θα δώσει περίπου 3 δίς(αν θυμάμαι καλά)
    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=138743

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δλδ μου λες οτι εχω ενα προιον στο παγκο που εχει 119,0? και μολις μου αλλαξουν το φπα σε 21% θα παω και θα κανω την τιμη 121?

Δεν παιζει αυτο ,ολοι οι μαγαζατορες κοιτανε να βαλουν μεσα τον πελατη,στα ηδη αγορασμενα προιοντα με 19% θα μεινουν ως εχουν (με την επυβαρινση να την τρωει το μαγαζι, μολις παρουν τιμολογια με 21% θα βαλουν το κερδος τους πανω στην καινουργια τιμη οποτε θα εχει μια αυξηση 2%.

Τεσπα κοντη γιορτη αλληλουια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    H υπερφορολογηση και οι περικοπες θα οδηγησουν σε ελευθερη πτωση την αγορα, η οποια θα συμπαρασυρει μαζικες απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα, λουκετο σε επιχειρησεις, αρα λιγοτερους φορους και εισφορες στα ασφαλιστικα ταμεια, και φυσικα μια τρυπα στο ονειρο του μ@λ@κ@ που βγαλανε μερικοι για πρωθυπουργο.
    Ο ΣΕΒ προχωραει σε επανεξεταση των κεκτημενων δικαιωματων των εργαζομενων, κανοντας προταση για περικοπη επιδοματων και θεσεων εργασιας απο τον Σεπτεμβριο με δικαιολογια της αυξηση της ανταγωνιστικοτητας που θα προελθει απο την μειωση του κοστους παραγωγης.Ρε μ@λ@κες, αν γεμισει ο τοπος ανεργους και χαμηλομισθους τι να την κανετε την ανταγωνιστικοτητα οταν δεν θα υπαρχει αγοραστικη δυνατοτητα?

Ο ΑΠ συνεχιζει το εργο του μ@λ@κ@ του πατερα του, που ξεκινησε με το ''τσοβολα δωστα ολα'' και οι πατεραδες μας χεοροκροτουσαν.
    Χρυση η δεκαετια του '80...πραγματι, η ευρωζωνη στα σπαργανα, τα λαμογια ετρωγαν χοντρα τα δανεικα (και αγυριστα) της ΕΟΚ και στον λαο τα ψιχουλα του ΑΕΠ...και τους αρεσε κιολας...
    Η οικονομια της ελλαδας βαδιζει προς την ολοκληρωτικη καταστροφη, και σ'αυτο δεν φταινε τα ονειρα του λιακοπουλου ή οι εικασιες του καθε εμπειρου αναλυτη, παρα μονο η ανικανοτητα του μεσου ελληνα να επιλεξει κεντρικη ηγεσια.

Αν δεν ξεκινησει μια ''λαικη επανασταση'' , που θα εχει σαν χαρακτηριστικο της την ωμη βια, δυστυχως θα γινουμε χωρα του ''τριτου κοσμου''.
    Ας ελπιζουμε οτι καποιοι αρχιδατοι κοκκορες θα ξεκινησουν και το κυμα θα συμπαρασυρει κι εμας, εμας τους νεοτερους, γιατι αλλιως..

question. Ξερει κανενας μεγαλυτερος ποια ηταν η τελευταια κυβερνηση, μετα τον εμφυλιο, που παρεδωσε θετικο ταμειο στους επομενους?
    Απαντηση με πμ.

Έλα τώρα τι θέλεις να πείς ότι όλη η Ελληνική οικονομία εξαρτάται από μια μείωση 10% στους μισθούς του Δημοσίου?
    Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε απλά είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα που χάρις σε επιδέξιους πολιτικούς περάσαν μιά μακρά περίοδο "μέλι" με δανεικά χωρίς να το αξίζουμε.
    Οπότε πρός τι η διαμαρτυρία?
    Εάν όλα πάνε καλά θα αποκτήσουμε ένα καλύτερο δημόσιο τομέα.
    Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Έλα τώρα τι θέλεις να πείς ότι όλη η Ελληνική οικονομία εξαρτάται από μια μείωση 10% στους μισθούς του Δημοσίου?
    Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε απλά είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα που χάρις σε επιδέξιους πολιτικούς περάσαν μιά μακρά περίοδο "μέλι" με δανεικά χωρίς να το αξίζουμε.
    Οπότε πρός τι η διαμαρτυρία?
    Εάν όλα πάνε καλά θα αποκτήσουμε ένα καλύτερο δημόσιο τομέα.
    Εχεις δικιο..
    Απο τα 1000 ευρω ας κοψουμε τα 100, ας φτασουμε την βενζινη 1,5 ευρω, ας αυξησουμε τον φπα 2 ποσοστιαιες μοναδες, ας φορολογησουμε σαν ειδος πολυτελειας τα δερματινα και τα ρολογια-χρυσαφικα, ας αυξησουμε τα τελη κυκλοφοριας 15% ακομη, ας παγωσουμε και τις βασικες συνταξεις που ξεκινανε απο 352 ευρω στην καλυτερη, ας κοψουμε ΚΑΙ απο τους ιδιωτικους υπαλληλους το 10% των μισθων τους, ας χαρισουμε τελικα τα 5,5 δις στην ''ακροπολις χρηματηστηριακη'', στα παπαρια μας αν μειωθει η αγοραστικη δυναμη, θα διωξουμε υπαλληλους και θα βγουμε λαδι, ας...., ας.....

Ξερεις, δεν ειμαστε ολοι φραγκατοι και ''σοσιαλδημοκρατες''..
    Ξερεις, καποιοι απο μας δουλευουμε για εναν μισθο.

Εχεις δικιο...
    ''Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια''

Θα κατσουμε να πηδηξουν στα τεσσερα ή στα ορθια?

Λυπαμαι και μονο για τις ερωτησεις σου.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

*
    Προταση της Κατσελη για αμεση μειωση επιδοματων και στον ιδιωτικο τομεα
    Παραθυρο για την μειωση συνταξεων στα υπο καταρρευση ταμεια.
    ''Σφιξτε κι αλλο το ζωναρι'' φωναζει ο υπ.οικ.Γερμανιας.
    Μελετη για την ληψη προσθετων μετρων αποφασισε ΓΑΠ.

Βαλτε mega τωρα και παρτε και στην χουφτα σας μερικα ψυχοτροπικα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    ...πάλι στους φτωχούς έβαλε χέρι .....
    Αυτό είναι γεγονός!

...πρώτα να πα΄ρει πίσω τα λεφτα που ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ και μετα ανάλογα με τις ανάγκες να προχωρήσει σε αυτά.....
    Καλό θα ήταν να γίνει αυτό αλλά φαντάζει ουτοπικό!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γουστάρω ατάκα δημοσιογράφου στον Σαρκοζί τώρα στο MEGA...

Θα πουλούσατε την Αλσατία στην Γερμανία για να καλύψετε το δικό σας μεγάλο χρέος;..

Η απάντηση του Σαρκοζί..

Αυτή που κάνει ενας πολιτικός αξίας. ---"Σε μη σοβαρές προκλητικές δηλώσεις, δεν δίνουμε σημασία."

Ρε πούστη μου.. τους βλέπω δίπλα-δίπλα... ο ένας πολιτικός που διστάζει να πεί κάτι , ο άλλος όσο μπόι του λείπει τόσο δαιμόνιος και πολιτικός ικανός είναι.

Τι στο διάτανο .. εδώ τους μαζεύουμε όλους τους ανθρώπους που δεν αξίζουν;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και γιατι δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ στα νεα οικονομικα (λεμε τωρα) μετρα την λεξη εκκλησια???αυτοι ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ???
    Δεν πλερώνουν τίποτα αυτοί...δεν τους φορολογούν γιατί φοβούνται τον αφορισμό!! (μάλλον)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γουστάρω ατάκα δημοσιογράφου στον Σαρκοζί τώρα στο MEGA...

Θα πουλούσατε την Αλσατία στην Γερμανία για να καλύψετε το δικό σας μεγάλο χρέος;..

Η απάντηση του Σαρκοζί..

Αυτή που κάνει ενας πολιτικός αξίας. ---"Σε μη σοβαρές προκλητικές δηλώσεις, δεν δίνουμε σημασία."

Ρε πούστη μου.. τους βλέπω δίπλα-δίπλα... ο ένας πολιτικός που διστάζει να πεί κάτι , ο άλλος όσο μπόι του λείπει τόσο δαιμόνιος και πολιτικός ικανός είναι.

Τι στο διάτανο .. εδώ τους μαζεύουμε όλους τους ανθρώπους που δεν αξίζουν;

Gandalf
    Πρέπει να αναγνωρίσεις όμως ότι αυτή την στιγμή ο Γιωργάκης γυρνάει την Ευρώπη και
    εισπράττει ροχάλες που έπρεπε να φάει ο χοντρούλης ο κινέζος ο μπαμπάς του και ο θείος του ετέρου.
    Και δεν συζητάμε για τις ροχάλες από το εσωτερικό.
    Για εμένα αυτό είναι καλό και υπέρ του.
    Επίσης η ξεφτίλα αυτή θα τον κάνει να είναι και λίγο κακός πρός τα λαμόγια ε?
    Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και κάτι καλό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Κι εσυ θα παρεις εναν αλλοδαπο με 500...ετσι ειναι το εργο!!!
    + όσα θες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Εχεις δικιο..
    Απο τα 1000 ευρω ας κοψουμε τα 100, ας φτασουμε την βενζινη 1,5 ευρω, ας αυξησουμε τον φπα 2 ποσοστιαιες μοναδες, ας φορολογησουμε σαν ειδος πολυτελειας τα δερματινα και τα ρολογια-χρυσαφικα, ας αυξησουμε τα τελη κυκλοφοριας 15% ακομη, ας παγωσουμε και τις βασικες συνταξεις που ξεκινανε απο 352 ευρω στην καλυτερη, ας κοψουμε ΚΑΙ απο τους ιδιωτικους υπαλληλους το 10% των μισθων τους, ας χαρισουμε τελικα τα 5,5 δις στην ''ακροπολις χρηματηστηριακη'', στα παπαρια μας αν μειωθει η αγοραστικη δυναμη, θα διωξουμε υπαλληλους και θα βγουμε λαδι, ας...., ας.....

Ξερεις, δεν ειμαστε ολοι φραγκατοι και ''σοσιαλδημοκρατες''..
    Ξερεις, καποιοι απο μας δουλευουμε για εναν μισθο.

Εχεις δικιο...
    ''Νομίζω θα είναι πολύ ωραίο να δούμε τι θα προκύψει στη συνέχεια''

Θα κατσουμε να πηδηξουν στα τεσσερα ή στα ορθια?

Λυπαμαι και μονο για τις ερωτησεις σου.
    Εγώ ήμουν πάντα κατά των μειώσεων φίλε μου γιατί γνωρίζω οτι μιά μικρή μείωση του Δημοσίου στην Ελλάδα θα εξαϋλώσει τους ιδιώτες πρώτα.
    Αλλά όπως βλέπεις όλοι είναι κατά των Δημοσίων υπαλλήλων.
    Καιρός να καταλάβει ο καθένας την θέση του.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ