Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
και ολες αυτες οι προβληματαρες λύνονται με κανα 300ρι μαξ![]()
![]()
![]()
300αρι...!!!
![]()
η τρομπα η αφτερμαρκετ για το ΚΤΜ μου εχει 150 και ξενοιαζω απο αυτο το γαμωπροβλημα μια για παντα...![]()
![]()
![]()
300αρι...!!!
![]()
η τρομπα η αφτερμαρκετ για το ΚΤΜ μου εχει 150 και ξενοιαζω απο αυτο το γαμωπροβλημα μια για παντα...![]()
Μιλαμε για φρενα τωρα που ζηλεύουν και τα 1098Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οχι για τρομπα συμπλέκτη για το πλησιέστερο helinstore πως τα λενε τωρα τελευταια
![]()
Ban 'em all
![]()
ουτε το πρωτο σερβις ενος GS λαδια
![]()
![]()
Υπερβάλλεις 100 euro κάνει το σέρβις στην Αθήνα και 140 Θεσσαλονίκη
Μας συγχωρείτε για την διακοπή αλλά ποια φρένα είπαμε ζηλεύουν τα 1098; (εκτός απο τα δικά μου βέβαια που τα ζηλεύετε όλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Μιλαμε για φρενα τωρα που ζηλεύουν και τα 1098οχι για τρομπα συμπλέκτη για το πλησιέστερο helinstore πως τα λενε τωρα τελευταια
![]()
)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε Κώστα, σορρυ δηλαδή.....θέλεις να μου πεις ότι ένα μονοκύλινδρο που ζυγίζει με τα υγρά του 210 κιλά και βγάζει στην καλύτερη 40-42 άλογα δεν είναι τάφος ??Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
48 ΙΠΠΟΥΣ---- 183 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ !!!
65 ΙΠΠΟΥΣ --- 139 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ
![]()
Πληρωνεται η υγρασια στην Θεσ/νικη;Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
![]()
Υπερβάλλεις 100 euro κάνει το σέρβις στην Αθήνα και 140 Θεσσαλονίκη![]()
![]()
![]()
![]()
Ban 'em all
Μα ενα ταπεινο RCS 18-20, με σωληνακια και τις μαμα μονομπλοκ τοκικο... εστω και με 310 δισκο.... δεν κανω πλακαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μας συγχωρείτε για την διακοπή αλλά ποια φρένα είπαμε ζηλεύουν τα 1098; (εκτός απο τα δικά μου βέβαια που τα ζηλεύετε όλοι)
Ban 'em all
λοιπον ο κυβος εριφθη...
οι γιαπωνεζοφιλοι τα σκανε για να μπορουν να στεκονται αξιοπρεπος στο δρομο(βλ.βελτιωση φρενων οπως λεει και ο Stabak)
και οι μεν ευρωπαιοι τα σκανε για να μπορουν να κανουν και κανα χιλιομετρο χωρις να ζμπρωχνουν...![]()
Ωπα... ποιος είπε ότι κάνουν χιλιόμετρα ακομα κι αν τα σκάνε; Για στήσιμο μιλάγαμε τόση ώρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
λοιπον ο κυβος εριφθη...
οι γιαπωνεζοφιλοι τα σκανε για να μπορουν να στεκονται αξιοπρεπος στο δρομο(βλ.βελτιωση φρενων οπως λεει και ο Stabak)
και οι μεν ευρωπαιοι τα σκανε για να μπορουν να κανουν και κανα χιλιομετρο χωρις να ζμπρωχνουν...![]()
![]()
υ.γ. Τα Απρίλια παραμένουν νΤενεκέδες και στην ίδια κατηγορία με τα TDM (= άχρηστα/δεν καταλάβαμε ποτέ το λόγο ύπαρξής τους στον πλανήτη) - για τον φίλο τον κάγκουρα με το XR baron που είναι καινουργιος στο χώρο και τώρα μαθαίνει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωπα... ποιος είπε ότι κάνουν χιλιόμετρα ακομα κι αν τα σκάνε; Για στήσιμο μιλάγαμε τόση ώρα....
![]()
υ.γ. Τα Απρίλια παραμένουν νΤενεκέδες και στην ίδια κατηγορία με τα TDM (= άχρηστα/δεν καταλάβαμε ποτέ το λόγο ύπαρξής τους στον πλανήτη) - για τον φίλο τον κάγκουρα με το XR baron που είναι καινουργιος στο χώρο και τώρα μαθαίνει.
![]()
κοιτα.... μιλαμε για track πιεση .. διοτι για δρομο μια χαρα ειναι η μαμα (αν και δεν την δοκιμασα πολυ)...οποτε οι βελτιωσεις εχουν να κανουν με την καλυτερευση-φερουμε στα μετρα μας του συνόλου... οχι με την διορθωση ατελειων εργοστασιου.... (οπως το μπροστινο του στροματος
![]()
![]()
![]()
που θελει ενα μαρζοκι κοκκινο 52ρι)... πως βαζουνε καγκελα μερικοι ας πουμε στα μαστοδοντα τους... ετσι αλλαζει τρομπες καποιος...
ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα... ουτε οι ιαπωνες ειναι οπως παλια ουτε και οι ευρωπαίοι....και την εντοπιζω αυτην την αλλαγη απο το 2004 και μετα.... ΠΣ (προ στροματος) ηταν οπως τα ξερουμε αλλα ΜΣ εχουν μπασταρδεψει πολλά και ποιοτικα και οικονομικα και συνεργειακα....
![]()
Ban 'em all
+990...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
κοιτα.... μιλαμε για track πιεση .. διοτι για δρομο μια χαρα ειναι η μαμα (αν και δεν την δοκιμασα πολυ)...οποτε οι βελτιωσεις εχουν να κανουν με την καλυτερευση-φερουμε στα μετρα μας του συνόλου... οχι με την διορθωση ατελειων εργοστασιου.... (οπως το μπροστινο του στροματος
![]()
![]()
![]()
που θελει ενα μαρζοκι κοκκινο 52ρι)... πως βαζουνε καγκελα μερικοι ας πουμε στα μαστοδοντα τους... ετσι αλλαζει τρομπες καποιος...
ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα... ουτε οι ιαπωνες ειναι οπως παλια ουτε και οι ευρωπαίοι....και την εντοπιζω αυτην την αλλαγη απο το 2004 και μετα.... ΠΣ (προ στροματος) ηταν οπως τα ξερουμε αλλα ΜΣ εχουν μπασταρδεψει πολλά και ποιοτικα και οικονομικα και συνεργειακα....
![]()
![]()
Μα ενα ταπεινο RCS 18-20, με σωληνακια και τις μαμα μονομπλοκ τοκικο... εστω και με 310 δισκο.... δεν κανω πλακα
τωρα μιλαμε για φρενα και αναφερεις για καλη τρομπα την rcs?
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε για μπατζετ καταστασεις, αρκει και περισσευει... λιγο με πρόδωσε στην Κ13 Final Recta στην Almeria αλλα νομιζω οτι θα το ξεπεράσω με τακακιΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τωρα μιλαμε για φρενα και αναφερεις για καλη τρομπα την rcs?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ban 'em all
το αυτό και εμένα αλλά στην ευθεία στα οινόφυτα, να υποθέσω του Θάνου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και άλλου του το έκανε.... νύχτα με π0@#$κρυο και σκοτάδι στην εθνική.... κάπου στη μαλακάσα![]()
![]()
![]()