Περαστικά & καλή ανάρρωση!![]()
![]()
Περαστικά & καλή ανάρρωση!![]()
![]()
Who needs actions when you've got words?
johnpan, καπνίζεις; Αν όχι, αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Αν, μάλιστα, είσαι και νέος, οι πιθανότητες να πάνε τα πράγματα καλά είναι μεγαλύτερες!
Περαστικά ρε!
Και θα μπούμε από μέρος που επίσης ξέρουμε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ξέρουμε που μένεις.....![]()
:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αμα χωρας χωσου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και θα μπούμε από μέρος που επίσης ξέρουμε !!!
:rotflmao:
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
περαστικά...![]()
θα ταν καλύτερα να μην το λέγαμε βέβαια...αλλά νομίζω ότι τα μαθήματα είναι για να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας...
ειμαι 25 και δεν καπνιζω, ο γιατρος ειναι αισιοδοξος, το ιδιο κι εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
johnpan, καπνίζεις; Αν όχι, αυτό είναι πολύ αισιόδοξο. Αν, μάλιστα, είσαι και νέος, οι πιθανότητες να πάνε τα πράγματα καλά είναι μεγαλύτερες!
Περαστικά ρε!
Ο καρπος δε με ποναει σχεδον καθολου. Ο γιατρος μου το ζουληξηε πολύ και πονεσε μονο λιγο, οχι σαν σουβλια απο καταγμα δηλαδη...![]()
![]()
ξέρεις τι με ρώτησε ο μικροχειρούργος όταν τον ρώτησα αν θα κολλήσει το δάχτυλό μου;
-καπνίζεις;
-όχι...
-θα κολλήσει.
Μου είπε ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για σχεδόν οποιαδήποτε μετεγχειρητική περίοδο είναι το αν καπνίζεις ή όχι. ΜΕΤΑ η ηλικία και μετά το ιατρικό ιστορικό, εκτώς ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρέσεων.
Σεις οινα προσέχετε, ε;
![]()
κι εμενα το λαθος μου ποιο ηταν? Αφου κοιτουσα το ΔΡΟΜΟ (ΟλδΜανΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
περαστικά...![]()
θα ταν καλύτερα να μην το λέγαμε βέβαια...αλλά νομίζω ότι τα μαθήματα είναι για να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας...
![]()
) και η λακουβα ειχε το τελειο καμουφλάζ...
Το μόνο λάθος που δεχομαι είναι που δε φόρεσα γάντια / τζάκετ, αλλά το σκαφοειδές δε θα γλύτωνε με τα λεπτά γαντακια μου...![]()
![]()
για στείλε κανα πμ να σε βρούμε να σου κάνουμε παρέα ρε συ πάτρα είμαι και γω![]()
Και θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που μου ευχεστε, με στηριζει πολύ! :a07: :a34:![]()
Εγω πηγα στον ορθοπεδικο καποτε γιατι ποναγε ο αχιλλειος και μου ειπε:Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ξέρεις τι με ρώτησε ο μικροχειρούργος όταν τον ρώτησα αν θα κολλήσει το δάχτυλό μου;
-καπνίζεις;
-όχι...
-θα κολλήσει.
Μου είπε ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για σχεδόν οποιαδήποτε μετεγχειρητική περίοδο είναι το αν καπνίζεις ή όχι. ΜΕΤΑ η ηλικία και μετά το ιατρικό ιστορικό, εκτώς ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρέσεων.
Σεις οινα προσέχετε, ε;
![]()
-Ενεργεισαι συχνα;
-Ε...ναι.
-Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Συγνώμη μπορεί να ήμουν λίγο απότομος αλλά πίστεψέ με δεν το λέω με κακία...
ίσα ίσα για να μάθουμε ότι η εξαίρεση να μην φοράμε κάτι για μικρή απόσταση , δεν στέκει...![]()
Προχθές πήγα απο το Χαλάνδρι στην Πεύκη 5χλμ... με 40 βαθμούς με δέρμα και κράνος, αν δεν τα φόραγα τώρα θα μουν με έξτρα μια σπασμένη δεξιά κλείδα και ποιος ξέρει τι άλλο... τελικά το μόνο που με απασχόλησε ήταν το μπούτι μου απο το στούμπιγμα για 2 μέρες, τώρα είναι καλά...
Επειδή είναι όλα πολύ απλά γιαυτό... το είπα και εγώ "καπως" ,
ελπίζω να καταλαβαίνεις...μετά απο αυτό που διάβασα απο εσένα είμαι σίγουρος ότι πράτεις υπεύθυνα, την "εξαίρεση" το "έλα μωρέ εντάξει εδώ δίπλα" του Ελληνα προσπαθώ να γλυτώσουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Αν φορουσα δερματα υπήρχε μεγαλη πιθανότητα να μην περνουσα καν απο το νοσοκομειο. Αλλά ποιος βαζει δερματα σε καθη απλή δουλεια που πρεπει να πάει, σωστα? Η απόφαση έιναι δική του, αλλά το κρανος τουλάχιστο ειναι νομος.
Εγω φαινεται εκεινο το πρωι σκεφτηκα ''δε με ενοχλούν 2-3 καμμένα δαχτυλα'' και ετσι δεν πήρα γάντια.
Να ντυνεστε σα να προκειται ΠΑΝΤΑ για τη βόλτα που θα πέσετε, αυτο θα έλεγα σα συμπέρασμα.το οποίο περιέγραψες πολύ όμορφα παραπάνω!
![]()