Πουστιά!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρε τα @@ μου![]()
![]()
![]()
Πουστιά!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρε τα @@ μου![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
είναι αξύριστα και άπλυτα, κράτα τα εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παρε τα @@ μου![]()
![]()
![]()
![]()
αυτά τα κάνει γιατί είναι μεγάλη κότα και θέλει να κερδίσει χρόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πουστιά!! :rotflmao:![]()
σιγα με τον καρκινο...!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι αλλα σου αρεσεΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πουστιά!! :rotflmao:![]()
![]()
κατι θα ξερεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
είναι αξύριστα και άπλυτα, κράτα τα εσύ![]()
![]()
ναι ρε μλκ...να κερδισω χρονο μπας και στρωσει και η χονδροπαθεια που ΣΕ ταλαιπωρειΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
αυτά τα κάνει γιατί είναι μεγάλη κότα και θέλει να κερδίσει χρόνο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ρε Κώστα, σορρυ δηλαδή.....θέλεις να μου πεις ότι ένα μονοκύλινδρο που ζυγίζει με τα υγρά του 210 κιλά και βγάζει στην καλύτερη 40-42 άλογα δεν είναι τάφος ??![]()
Συνεχιζεις να μετρας τα μηχανακια στην ευθεια των Σερρων Βυρωνα.......
Και οχι εφοσον στο ΚΤΜ ΠΑΛΕΥΕΙΣ στην κυριολεξια να κρατηθεις πανω του μετα τα 120......
Και οχι εφοσον τα παρουμε να τα μετρησουμε στην φλαταδουρα και....
Δεν εισαι οδηγος του παγκοσμιου ωστε να εκμεταλευτεις ΟΛΑ τα αλογα του 690.....
Δεν ειναι ταφος το ΧΤ.......
Καλα τα αλογα αλλα σε OFF on μηχανακια παιζουν δευτερευοντα ρολο ....
Εμενα προσωπικα το οτι εβαλαν σε ιαπωνεζικο μηχανακι ευρωπαικες αναρτησεις και τα κορυφαια ευρωπαικα φρενα .....Δεν με πειραξε καθολου.....!!![]()
![]()
Κάνεις λάθος γιατί αφενός δεν το συγκρίνω με το ΚΤΜ που είναι έτσι κι αλλιώς άλλη κατηγορία, αφετερου η έννοια extreme οδήγηση δεν είναι στον χαρακτήρα του tenere.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Συνεχιζεις να μετρας τα μηχανακια στην ευθεια των Σερρων Βυρωνα.......
Μιλάω για ταξιδάκι ΕΟ, ανηφορίτσα, δικάβαλλο + ψιλομπαγκάζια, και να ΄χεις μπροστά σου φορτηγό που πάει με 100...![]()
Ε άστο να ξεμακρύνει ρε μλκ.... έτσι κι αλλιως δε θα το έφτανες ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Κάνεις λάθος γιατί αφενός δεν το συγκρίνω με το ΚΤΜ που είναι έτσι κι αλλιώς άλλη κατηγορία, αφετερου η έννοια extreme οδήγηση δεν είναι στον χαρακτήρα του tenere.
Μιλάω για ταξιδάκι ΕΟ, ανηφορίτσα, δικάβαλλο + ψιλομπαγκάζια, και να ΄χεις μπροστά σου φορτηγό που πάει με 100...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν διαφωνώ σε κάτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ούτε εγώ αναφέρθηκα μόνο στην bmw (που συμφωνώ με την μαγκιά της όπως και με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους).
Από εκεί και πέρα διαφωνώ, γιατί απλά νομίζω ότι η honda πριν 20 χρόνια που σχεδίασε το ΤΑ η το βαρα δεν είχε στο μυαλό της το περσινό bmw η το μούλτι,
Ότι πιθανών έχεις δίκιο για τα βαρύτερα και χειρότερα Yamaha αλλά στην κατηγορία δεν νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο.
Όσο για το φτηνότερα ναι έχει σημασία φίλε, γιατί μερικοί κανονικοί άνθρωποι έχουν και άλλες ανάγκες να καλύψουν, και το πρωί πρέπει να πάνε στη δουλειά τους με το μηχανάκι, και δεν έχουν ούτε το ψώνιο μου ούτε τα εργαλεία μου ούτε μπορούν να ξεχωρίσουν εάν το μηχανάκι έμεινε από μπαταρία από διακόπτη ή από στρόφαλο, ούτε σκοπεύουν να το πουλήσουν με την λήξη της εγγύησης.
Και εκεί δεν χτυπάς ούτε το Ιταλικό ΤΑ ούτε το xt ούτε το vara ούτε το tdm ούτε το cbf ούτε το strom.Απλά πράγματα.
Μπορεί να έχουν χάσει από τους made in japan πατεράδες και παπούδες τους αλλά παραμένουν σε γενικές γραμμές αποδεκτά.
Από εκεί και πέρα στα SS δεν βλέπω που είναι η Ευρώπη, στό χώμα παραδοσιακά καλά πάει αλλά στην Αμερική που είναι Η αγορά έχει ακόμα δρόμο για να βρεί την παλιά της δόξα.
Συμφωνώ πως όταν η Honda σχεδίασε το TA πριν 20 χρόνια δεν είχε στο μυαλό της το f800. Το πρόβλημα όμως είναι πως μετά από 20 χρόνια βγάζει ακόμα το ίδιο μηχανάκι. Το ίδιο βαρετό και αδιάφορο τόσο εμφανισιακά όσο και οδηγικά.
Φυσικά και το "φθηνότερα" παίζει μεγάλο ρόλο, για πολλούς, αλλά πίστεψέ με όχι για όλους. Και φυσικά, όχι για όλους αυτούς που τα έχουν αγοράσει. Πόσα φτιαγμένα ΧΤ υπάρχουν? Υπάρχει λόγος να πάρεις ΧΤ και να το πειράξεις? Έχω δει τουλάχιστον 3.000 ευρώ πάνω σε Varadero, το οποίο στην κυριολεξία γάζωνε. Γιατί να πάρω Varadero και να του ρίξω 3,000 ευρώ? Θα έχω καλύτερο μηχανάκι απ' ότι θα είχα αν έπαιρνα το 990?
Και εγώ σε ρωτώ το άλλο. Σε αυτούς που δεν θέλουν απλά να πηγαίνουν απ' το σημείο Α στο σημείο Β όμορφα, ήρεμα και οικονομικά. Σε αυτούς που θέλουν γκάζι, γκάζι, γκάζι, λίγο βάρος, αναρτήσεις που να δουλεύουν και γκάζι, τι έχει να προτείνει ο Ιάπωνας σε αυτούς? Πάρε την κατηγορία On-Off και πες μου. Εντάξει ξέχνα το γκάζι. Πες μου ένα Ιαπωνικό που έχει αναρτήσεις. Ξέρεις μήπως κανένα που να είναι ελαφρύ? (Ναι υπάρχει ένα, το Versys αλλά On-off δεν είναι).
Και προς θεού δεν λέω να πάνε οι Ιάπωνες όλοι να μπουν στα χωράφια της Ducati και της Ktm αλλά είναι μηχανάκια αυτά που παρουσίασε η Ηονδα εν' εν έτη 2011? Την διαφήμιση με το "Τολμηρό νέο κάλυμμα εξάτμισης" την θυμάσαι? Όλα τα μηχανάκια που παρουσίασε έτσι είναι. Ή τουλάχιστον έτσι μοιάζουν αν τα συγκρίνεις με κάποια άλλα. Έλεος.
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Την διαφήμιση με το "Τολμηρό νέο κάλυμμα εξάτμισης" την θυμάσαι?
Αααααα ολα κι όλα...
Στη διαφήμιση του νέου μοντέλου ο δρόμος πάει γαμιώντας:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Ιδια κατηγορια ειναι.........!! Τι να πας να κανεις με το βαρυδι των 160 γεματων κιλων....Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Κάνεις λάθος γιατί αφενός δεν το συγκρίνω με το ΚΤΜ που είναι έτσι κι αλλιώς άλλη κατηγορία, αφετερου η έννοια extreme οδήγηση δεν είναι στον χαρακτήρα του tenere.
Εντουρο...??![]()
Ακου γιατι δεν θα βρουμε ακρη... Θα δωσουμε ενα ραντεβου το καλοκαιρι εσυ Για extreme δοκιμη στην Δεη με το Ζ .....
Και εγω για να δοκιμασω το aprilia στην ειδικη Σουβαλα--Βαγια--Αγ Νεκταριος--Αιγινα --Σουβαλα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ακου γιατι δεν θα βρουμε ακρη... Θα δωσουμε ενα ραντεβου το καλοκαιρι εσυ Για extreme δοκιμη στην Δεη με το Ζ .....
Και εγω για να δοκιμασω το aprilia στην ειδικη Σουβαλα--Βαγια--Αγ Νεκταριος--Αιγινα --Σουβαλα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Done my man.....![]()