Σελίδα 33 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 886

Θέμα: Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ιδια κατηγορια ειναι.........!!
    Όχι δεν είναι, έχει δίκιο ο Βύρωνας. Το ένα έχει περισσότερα κιλά γιατί έχει περισσότερες τουριστικές δυνατότητες, θα κληθεί να κουβαλήσει περισσότερο βάρος.
    Το ένα είναι σταθερού φέρινγκ και το άλλο όχι. Το μεν είναι για μακρινά ταξίδια σε κάθε είδους έδαφος και το άλλο το καθημερινό σου εντούρο με δυνατότητες λίγο χειροτερες απ' τα καθαρόαιμα.
    Το ένα έχει πλαστικό υποπλαίσιο και το άλλο ατσάλινο. Ακόμα και η μάσκα με την σιδεριά έχει το τριπλάσιο βάρος απ' το μασκάκι του άλλου, ενώ στο ρεζερβουάρ του κρύβονται αρκετά κιλά παραπάνω.
    Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Αααααα ολα κι όλα...

Στη διαφήμιση του νέου μοντέλου ο δρόμος πάει γαμιώντας :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao:
    Ρε τους μλκς ούτε μια διαφήμιση δεν ξέρουν να κάνουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αααααα ολα κι όλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

η αληθεια ειναι οτι η honda το εχει παραχεσει με τα μοντελα της και αυτο ειναι αποδεκτο απ'ολο τον κοσμο...
    επισης δεν ξερω αν εχει να κανει με τον ακατανομαστο αλλα και η τιμολογιακη της πολιτικη ειναι να την κλαινε οι ρεγγες...
    ακου 15.220 η λαδιερα με το c-abs..

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αααααα ολα κι όλα...

Panopticon8 ? oO

Moderator

Μιλάω για ταξιδάκι ΕΟ, ανηφορίτσα, δικάβαλλο + ψιλομπαγκάζια, και να ΄χεις μπροστά σου φορτηγό που πάει με 100...
    Βύρωνα το τενεράκι μια χαρά είναι. Πίστεψέ με αν δεν ήταν, θα το είχα θάψει. Αν δεν έκανε αξιοπρεπώς αυτά για τα οποία φτιάχτηκε, τις στάχτες του θα τις είχα στο σπίτι μου σε βαζάκι από μαρμελάδα.
    Φυσικά μπορούσαν και καλύτερα, αλλά άντε να το πεις στους Ιάπωνες αυτό.

Αφού δεν με άγχωσε δικάβαλο και βαρυφορτωμένο στην autostrata, αφού δε με προβλημάτισε όταν με φυσούσαν 8 μποφόρ με μολίβια από ψαροντούφεκο στις βαλίτσες και 1 μέτρο βατραχοπέδιλα από πάνω, μια χαρά είναι στο ταξιδάκι του.

Μπορεί να μην έχει το γκάζι και την διάρκεια ψηλά αλλά έχει ροπάρα σε όλη την κλίμακα των στροφών και αρκετή δύναμη για να μην σε προβληματίζουν οι προσπεράσεις με ταχύτητα ταξιδιού. Αν του πετάξεις και το 20κιλο τελικό θα ανεβάζει και πιο πρόθυμα στροφές εκεί κοντά στα κόκκινα, θα γλιτώσεις και τόσο βάρος και μάλιστα από ψηλά.
    Και μην ξεχνάς την αίσθηση της μονοκύλινδρης απόδοσης.

Βαρύ ναι, είναι. Όλο το βάρος του όμως είναι στο ντεπόζιτο (23άρι γαρ), στο πλαίσιο (για να αντέχει τα πάντα), στο τελικό (αναγκαίο κακό αλλά μπορούσαν και καλύτερα) και στον κινητήρα (γιατί έχει χιτώνια πάχους καταφυγίου, όπως έχει πει και ο πρόεδρας ). Δεν ξέρω πόσο πιο ελαφρύ μπορούσε να είναι αλλά μάλλον και τα ελαφρύτερα ακόμα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας, είναι αναγκασμένα να φλερτάρουν με τα 200 αν θέλουν να έχουν τις ίδιες αντοχές στο φόρτωμα. Πολύ θα χαρώ πάντως, αν η ktm με διαψεύσει. Αυτή τη στιγμή πάντως, είναι το ελαφρύτερο On-off.

Για τις δυνατότητές του στο χώμα δεν θα πω τίποτα.

Τα άσχημα με αυτό το μηχανάκι και αυτά που πρέπει να προβληματίσουν κάποιον υποψήφιο αγοραστή άλλα είναι και όχι αυτά που είπες. Μερικά τα ανέφερα σε προηγούμενο ποστ και όλα τα έχω πει στην κατηγορία xtz του φόρουμ.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Όχι δεν είναι, έχει δίκιο ο Βύρωνας. Το ένα έχει περισσότερα κιλά γιατί έχει περισσότερες τουριστικές δυνατότητες, θα κληθεί να κουβαλήσει περισσότερο βάρος.
    Το ένα είναι σταθερού φέρινγκ και το άλλο όχι. Το μεν είναι για μακρινά ταξίδια σε κάθε είδους έδαφος και το άλλο το καθημερινό σου εντούρο με δυνατότητες λίγο χειροτερες απ' τα καθαρόαιμα.
    Το ένα έχει πλαστικό υποπλαίσιο και το άλλο ατσάλινο. Ακόμα και η μάσκα με την σιδεριά έχει το τριπλάσιο βάρος απ' το μασκάκι του άλλου, ενώ στο ρεζερβουάρ του κρύβονται αρκετά κιλά παραπάνω.
    Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο.

Η γνωμες για το πως ερμηνευει καποιος την λεξη εντουρο ( ειδικα με μηχανακια των 160κιλων) καποια χρονια εδω μεσα ειναι σχετικη ( και καποιες φορες σεβαστη..... )

Εμενα σε αυτο το θεμα η διαφορα τους ειναι το τιμημα των πλαστικων σε καποια χαζοτουμπα και μεχρι εκει...!

Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν υπαρχει δρομος ( η οτι αλλο θελεις ) που θα περασει το 690 και θα πει οχι το 660 ( αλλα και παλι προσωπικη γνωμη...)

Ποια μασκα ποια σιδερια....???? Ποια κιλα...???

Πραγματα που σηκωνονται με το δαχτυλο μιλαμε για κιλα...???

Βγαλε πρωτα τον τεραστιο 10κιλο καταλυτη με την διπλη εξατμιση (η οποια στην ουσια ειναι μια σε μια) ο οποιος πιανει ΟΛΟ το κατω μερος του φτερου απο τον συνοδηγο μεχρι τον κοκοβιο.....

Φυσικα και το Ζ υπερτερει στο ταξιδι ( το ειπα και παραπανω... )

Οσο για την ΚΤΜ... ( Περιλαμβανοντας και τους λογους περι φορτωματος που αναφερες παραπανω...)

Ειλικρινα δεν ξερει για τι χρηση το εβγαλε αυτο το μηχανακι ( οπως και το super enduro 950 καποτε.. )

Αληθεια εσυ το 690 για τι χρηση θα το επαιρνες...???

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Βύρωνα το τενεράκι μια χαρά είναι. Πίστεψέ με αν δεν ήταν, θα το είχα θάψει. Αν δεν έκανε αξιοπρεπώς αυτά για τα οποία φτιάχτηκε, τις στάχτες του θα τις είχα στο σπίτι μου σε βαζάκι από μαρμελάδα.
    Φυσικά μπορούσαν και καλύτερα, αλλά άντε να το πεις στους Ιάπωνες αυτό.

Αφού δεν με άγχωσε δικάβαλο και βαρυφορτωμένο στην autostrata, αφού δε με προβλημάτισε όταν με φυσούσαν 8 μποφόρ με μολίβια από ψαροντούφεκο στις βαλίτσες και 1 μέτρο βατραχοπέδιλα από πάνω, μια χαρά είναι στο ταξιδάκι του.

Μπορεί να μην έχει το γκάζι και την διάρκεια ψηλά αλλά έχει ροπάρα σε όλη την κλίμακα των στροφών και αρκετή δύναμη για να μην σε προβληματίζουν οι προσπεράσεις με ταχύτητα ταξιδιού. Αν του πετάξεις και το 20κιλο τελικό θα ανεβάζει και πιο πρόθυμα στροφές εκεί κοντά στα κόκκινα, θα γλιτώσεις και τόσο βάρος και μάλιστα από ψηλά.
    Και μην ξεχνάς την αίσθηση της μονοκύλινδρης απόδοσης.

Βαρύ ναι, είναι. Όλο το βάρος του όμως είναι στο ντεπόζιτο (23άρι γαρ), στο πλαίσιο (για να αντέχει τα πάντα), στο τελικό (αναγκαίο κακό αλλά μπορούσαν και καλύτερα) και στον κινητήρα (γιατί έχει χιτώνια πάχους καταφυγίου, όπως έχει πει και ο πρόεδρας ). Δεν ξέρω πόσο πιο ελαφρύ μπορούσε να είναι αλλά μάλλον και τα ελαφρύτερα ακόμα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας, είναι αναγκασμένα να φλερτάρουν με τα 200 αν θέλουν να έχουν τις ίδιες αντοχές στο φόρτωμα. Πολύ θα χαρώ πάντως, αν η ktm να με διαψεύσει. Αυτή τη στιγμή πάντως, είναι το ελαφρύτερο On-off.

Για τις δυνατότητές του στο χώμα δεν θα πω τίποτα.

Τα άσχημα με αυτό το μηχανάκι και αυτά που πρέπει να προβληματίσουν κάποιον υποψήφιο αγοραστή άλλα είναι και όχι αυτά που είπες. Μερικά τα ανέφερα σε προηγούμενο ποστ και όλα τα έχω πει στην κατηγορία xtz του φόρουμ.
    Διαφωνω στα εξης

1) το τελικο στο τενερε δεν ειναι 20 κιλα, αλλα πολυ ελαφρυτερο. 2-1 συστημα με ελαφρυ τελικο αφαιρει περιπου 4 κιλα μονο.
    http://www.off-the-road.de/News/OTR-...re.html?lang=1

2) το πλαισιο δεν ειναι βαρυ για να αντεχει τα παντα, ειναι βαρυ για να ειναι φτηνο. Το πλαισιο του 950 για παραδειγμα ειναι ελαφρυτερο απο του 660 και αντεχει τα παντα χ 2
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Moderator
    Η γνωμες για το πως ερμηνευει καποιος την λεξη εντουρο ( ειδικα με μηχανακια των 160κιλων) καποια χρονια εδω μεσα ειναι σχετικη ( και καποιες φορες σεβαστη..... )

Εμενα σε αυτο το θεμα η διαφορα τους ειναι το τιμημα των πλαστικων σε καποια χαζοτουμπα και μεχρι εκει...!

Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν υπαρχει δρομος ( η οτι αλλο θελεις ) που θα περασει το 690 και θα πει οχι το 660 ( αλλα και παλι προσωπικη γνωμη...)

Ποια μασκα ποια σιδερια....???? Ποια κιλα...???

Πραγματα που σηκωνονται με το δαχτυλο μιλαμε για κιλα...???

Βγαλε πρωτα τον τεραστιο 10κιλο καταλυτη με την διπλη εξατμιση (η οποια στην ουσια ειναι μια σε μια) ο οποιος πιανει ΟΛΟ το κατω μερος του φτερου απο τον συνοδηγο μεχρι τον κοκοβιο.....

Φυσικα και το Ζ υπερτερει στο ταξιδι ( το ειπα και παραπανω... )

Οσο για την ΚΤΜ... ( Περιλαμβανοντας και τους λογους περι φορτωματος που αναφερες παραπανω...)

Ειλικρινα δεν ξερει για τι χρηση το εβγαλε αυτο το μηχανακι ( οπως και το super enduro 950 καποτε.. )

Αληθεια εσυ το 690 για τι χρηση θα το επαιρνες...???

Οκ.. απ' όπου περάσει το 690 θα πάει και το 660. Θα το κάνει όμως με τον ίδιο τρόπο? Θα το κάνει το ίδιο εύκολα και διασκεδαστικά? Μπορούν να το κάνουν με το 660 όσοι το κάνουν με το 690?
    Και το 690 ταξιδεύει. Ο vstromer71 ξεκίνησε από πάτρα, πήγε Σέρες και την επόμενη Ρουμανία. Με το 660 σίγουρα κάτι τέτοιο θα γινόταν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα. Όση είναι η διαφορά τους στο ταξίδι άλλη τόση είναι και στο χώμα.

Εγώ θα το έπαιρνα για τον ίδιο λόγο που παλαιότερα θα έπαιρνα το 625sxc. Πουλάει για τον ίδιο λόγο που παλαιότερα πουλούσαν τα xr 600.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα μηχανάκι για κάθε μέρα και το ΣΚ να πάνε βουνό. Σε αυτούς που θέλουν ένα enduro αλλα δεν είναι αγωνιζόμενοι. Αυτοί που δεν μπορούν να συντηρήσουν ένα καθαρόαιμο husaberg και δεν θέλουν να πληρώσουν 9000 ευρώ και να έχουν 3 μήνες εγγύηση αντί για 2 χρόνια.

Αν δεν υπήρχαν τα 690, 630 απ' την husvarna κτλ κτλ κτλ ο ερασιτέχνης, χομπίστας εντουράς που δεν μπορεί να έχει 2ο μηχανάκι με τι θα κυκλοφορούσε στην πόλη? Με wr, crf και exc?

Είμαστε όμως εκτός θέματος. Το θέμα μας σε αυτό το θρεντ είναι ότι πατάμε όλους τους Ευρωπαίους γιατί αυτοί δεν φτάνουν ποτέ.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Διαφωνω στα εξης

1) το τελικο στο τενερε δεν ειναι 20 κιλα, αλλα πολυ ελαφρυτερο. 2-1 συστημα με ελαφρυ τελικο αφαιρει περιπου 4 κιλα μονο.
    http://www.off-the-road.de/News/OTR-...re.html?lang=1

2) το πλαισιο δεν ειναι βαρυ για να αντεχει τα παντα, ειναι βαρυ για να ειναι φτηνο. Το πλαισιο του 950 για παραδειγμα ειναι ελαφρυτερο απο του 660 και αντεχει τα παντα χ 2
    1. Φυσικά και δεν είναι 20 (τρόπος του λέγειν ήταν το 20 και εννοούσα πως είναι θεόβαρο). Και είναι! 10 ή 12 είναι αν θυμάμαι καλά. (μπορεί να κάνω και πάλι λάθος, σταυρώστε με σταυρώστε με)
    Τα λιγότερα κιλά που μπορείς να κερδίσεις είναι αν βάλεις τις πανάκριβες διπλές ακράπες τιτανίου της γιαμαχα, περίπου 2-3 κιλά. Το τελικό στο λινκ δεν είναι τιτανίου, με τιτανίου (να έχει και καταλύτη) κερδίζεις γύρο στα 6 κιλά. Αλλά και 4-5 να κερδίσεις από πίσω και ψηλά δεν είναι λίγο.

2.Συμφωνώ. Ατσάλινο, σωληνωτό, περιμετρικό είναι τεχνολογία της περασμένης δεκαετίας. Ε δεν τους έχω τους σχιστομάτιδες και για τίποτα παραπάνω ρε doc. Ευτυχώς που δεν έβαλαν μονής ραχοκοκαλιάς να λες! Δεν ξέρω αν του 950 αντέχει το διπλάσιο (μήπως υπερβάλεις?) αλλά αυτό του τενεκέ είναι αρκετά στιβαρό και αντέχει τα πάντα.

Ρε doc τι λέμε τώρα? Αν βάλουμε στην ζυγαριά τον κινητήρα του 660 και του 690 θα πάω σπίτι μου κλαίγοντας. Πλάκα κάνουμε? Ο τελευταίος βέβαια έχει την δικαιολογία της παλαιότερης σχεδίασης αλλά μόνο, κατά ένα μικρό ποσοστό, τον δικαιολογεί αυτό. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. Είναι ακριβό σπορ να κάνεις ένα μηχανάκι τη σήμερον ημέρα ελαφρύ.

edit. Για τα κέντρα τροχών στο 660 τι έχεις να πεις? Είναι μικρό ή ασήμαντο το βάρος τους?
    Που είναι ο πρόεδρος να με μαζέψει?

Είμαστε όμως εκτός θέματος. Το θέμα μας σε αυτό το θρεντ είναι ότι πατάμε όλους τους Ευρωπαίους γιατί αυτοί δεν φτάνουν ποτέ.

Αν και είμαστε όλοι μας όφφ τόπικ, να πώ και τη δικιά μου γνώμη...

μπορεί να έχουν τις διαφορές που αναφέρεις το ΚΤΜ690 με το ΧΤΖ660 όπως και με το ΧΤR αλλά ανήκουν στην ίδια κατηγορία, η οποία λέγεται "600αρια ον-οφφ" . Κάνουν άνετα τις καθημερινες μετακινησεις, ταξιδάκια επίσης άνετα με μέσαιες προς χαμηλές ταχύτητες και στο χώμα εκδράμουν επίσης απροβλημάτιστα.

σαφως οπως εγραψες το ενα ειναι πιο "χωματινο" ενω το αλλο πιό "εκδρομικό" αλλά ανηκουν στην ίδια κατηγορία!

όσο για τον λόγο ύπαρξης του θρέντ αν και με υπερκαλυψαν διάφοροι γράφοντες, παίδες ευρώπη ζούμε , όσο μπορουμε να στηριζουμε ευρώπη... περισσοτερη κουλτούρα, περισσότερη φινέτσα

εκεί στηρίχθηκε και ο στουμπι κι αρχισε να γραφει... πως το ΧΤΖ δεν μοιάζει στα συνηθισμενα (ειδικα σε αυτες τις "φθηνες" κατηγοριες ) ιαπωνικά που στελνουν με τις καραβιές όπως εγραψε και ο ρεϊν!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Οκ.. απ' όπου περάσει το 690 θα πάει και το 660. Θα το κάνει όμως με τον ίδιο τρόπο? Θα το κάνει το ίδιο εύκολα και διασκεδαστικά? Μπορούν να το κάνουν με το 660 όσοι το κάνουν με το 690?
    Και το 690 ταξιδεύει. Ο vstromer71 ξεκίνησε από πάτρα, πήγε Σέρες και την επόμενη Ρουμανία. Με το 660 σίγουρα κάτι τέτοιο θα γινόταν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα. Όση είναι η διαφορά τους στο ταξίδι άλλη τόση είναι και στο χώμα.

Εγώ θα το έπαιρνα για τον ίδιο λόγο που παλαιότερα θα έπαιρνα το 625sxc. Πουλάει για τον ίδιο λόγο που παλαιότερα πουλούσαν τα xr 600.

Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα μηχανάκι για κάθε μέρα και το ΣΚ να πάνε βουνό. Σε αυτούς που θέλουν ένα enduro αλλα δεν είναι αγωνιζόμενοι. Αυτοί που δεν μπορούν να συντηρήσουν ένα καθαρόαιμο husaberg και δεν θέλουν να πληρώσουν 9000 ευρώ και να έχουν 3 μήνες εγγύηση αλλά 2 χρόνια.
    Σε αυτούς που έχουν

Αν δεν υπήρχαν τα 690, 630 απ' την husvarna κτλ κτλ κτλ ο ερασιτέχνης, χομπίστας εντουράς που δεν μπορεί να έχει 2ο μηχανάκι με τι θα κυκλοφορούσε στην πόλη? Με wr, crf και exc?

Και εγω για τον ιδιο λογο θεωρω το Ζ + οτι καποιος μπορει να παει την βολτα του εκτος δρομου και μεχρι εκει η να παει 250 κμ παραπερα χωρις να τρωει το ξυλο της αρκουδας......!!!

Ευρωπαιος ειμαι και εγω.... ( Απλα ειχε καιρο να μου αρεσει γιαπωνεζικο μηχανακι...)

Το ζουπερ εντουρο μπορεις πχ να το παρεις επειδη υπαρχει ο,τι θελεις στο εμποριο ωστε να το προσαρμοσεις να κανει τα παντα, και ολα αυτα με πλαισιο-κινητηρα-αναρτησεις που γ@μανε και βαρος που δεν βρισκεις στην κατηγορια 1000 κυβικων ον-οφφ (ουτε στο adventure 950/990)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo-0026.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	88,1 KB 
ID:	222697

Moderator
    Και εγω για τον ιδιο λογο θεωρω το Ζ + οτι καποιος μπορει να παει την βολτα του εκτος δρομου και μεχρι εκει η να παει 250 κμ παραπερα χωρις να τρωει το ξυλο της αρκουδας......!!!

Ευρωπαιος ειμαι και εγω.... ( Απλα ειχε καιρο να μου αρεσει γιαπωνεζικο μηχανακι...)

Το ξέρω πως είσαι Ευρωπαίος φίλε μου! Όπως επίσης ξέρω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις το Z αν δεν σου αρέσει.

Katana..

BLACKGAS τελείωσα ρε!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Το ζουπερ εντουρο μπορεις πχ να το παρεις επειδη υπαρχει ο,τι θελεις στο εμποριο ωστε να το προσαρμοσεις να κανει τα παντα, και ολα αυτα με πλαισιο-κινητηρα-αναρτησεις-βαρος που δεν βρισκεις στην κατηγορια 1000 κυβικων ον-οφφ (ουτε στο adventure 950/990)

Bigoula, θα σε περιμένω εδώ να δω και το μοτορί σου τι κάνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Bigoula, θα σε περιμένω εδώ να δω και το μοτορί σου τι κάνει
    Το προβλημα ειναι οτι θα το οδηγω εγω, οποτε οι δυνατοτητες του θα ειναι περιορισμενες
    Αλλα μ'αρεσει η ιδεα, βγαλτε ημερομηνια και θα προσπαθησω

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    από reptile4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 12:39
  3. Απαντήσεις: 18