Σελίδα 33 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οντως πολυ καλο.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    εγω παντως σαν μικρο παιδι κ σαν μεγαλο εχω μερικες αποριες.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ θεε μου να γινετε αυτο το παρε δωσε ,δανειζω με τοκο κτλ κτλ ,απο ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τραπεζες που σημενει , κερδοσκοποι , στο κρατος , στη φαση με τα ομολογα και δε ξερω κ γω τι, κ κανεις μα κανεις να μη βλεπει ποσο βρωμικο ειναι αυτο κ να κανει κατι. ΜΑ ειναι δυνατον αμα δανειζετε η χωρα η καθε χωρα απο τραπεζα με ΤΟΚΟ ,να τα ξεχρεωσει ποτε τα χρωστουμενα? ειναι σαν να λεμε σου δινω την μοναδικη σοκολατα στο κοσμο κ εσυ ομως θα μου φερεις 2 πισω.

επισης. ΠΟΥ στο δια@$4λο θα φτασει η βενζινη? 1,4-1,5 ρε ειναι τιμες αυτες? μαγκες πωλειτε το εργαλειο κ περνω παπι κ θα το κανω κ ντιζελ.

ακομα, θα προσπαθησω να φτιαξω μια λιστα με τις οσες αυξησεις θυμαμαι απο το 2004 κ μετα .

1ον αυξηση στα προστιμα
    2ον αυξηση φπα στο 19/100
    3ον αυξηση στα ΜΜΜ κ καθιερωση ενιαιου εισητηριου
    4ον αυξησεις σχεδον σε ολα τα καταναλωτικα προιντα
    5ον μειωση οριου συνταξεων
    6ον αυξηση ρευματος απο δεη (1 φορα)
    70ν αυξηση ρευματος 2η φορα
    8ον αυξηση φπα 21/100
    9ον αυξηση βενζινης με την επιβολη φορου (1 φορα , κ αν μερικοι δε θυμουντε ηταν εκεινη η περιοδος που ειχε πεσει η βενζινη στο 0,7-0,8 μετα την ανηφορα στα βαρελια πετρελαιου)
    10ν ξανα αυξηση βενζινης

τωρα δε μου ρχονται αλλα

μηπως μετα τους ολυμπιακους αγωνες η φαση πηγε κατα διαολου? οχι οτι πριν ηταν καλη αλλα εδω μιλαμε για deep shit
    μηπως δανειστικαμε το κωλο μας για να κανουμε τους αγωνες κ φυσικα με τα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ολους τους πολιτικους ανεξερετως κομματος κ παραταξης , βουλιαξαμε στο βοθρο?
    μηπως μετα συνεχιστικε αυτο?

πως περιμενουν εσοδα αφου ξεπουλανε τους δημοσιους οργανισμους (βλεπε οτε)???

οι πρωτοι που θα φυγουν απο το χαρτη ειμαστε εμεις μου φαινετε.παει η ελλαδιτσα μας παει
    κ τωρα τρεχει ο παπανδρεου κ δε φτανει ,αλλα τι να κανει κ αυτος, καποιος θα βρεθει να τα φαει παλι.
    καλα κρασια μαγκες, φυγετε οσο ειναι δυνατον απο αυτη τη χωρα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    εγω παντως σαν μικρο παιδι κ σαν μεγαλο εχω μερικες αποριες.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ θεε μου να γινετε αυτο το παρε δωσε ,δανειζω με τοκο κτλ κτλ ,απο ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τραπεζες που σημενει , κερδοσκοποι , στο κρατος , στη φαση με τα ομολογα και δε ξερω κ γω τι, κ κανεις μα κανεις να μη βλεπει ποσο βρωμικο ειναι αυτο κ να κανει κατι. ΜΑ ειναι δυνατον αμα δανειζετε η χωρα η καθε χωρα απο τραπεζα με ΤΟΚΟ ,να τα ξεχρεωσει ποτε τα χρωστουμενα? ειναι σαν να λεμε σου δινω την μοναδικη σοκολατα στο κοσμο κ εσυ ομως θα μου φερεις 2 πισω.

Ολη η ουσια βρισκεται εδω ακριβως και πιο συγκεκριμενα εκει που λες για τις σοκολατες....

δες αυτο και θα το καταλαβεις καλυτερα...

http://video.google.com/videoplay?do...6221319126077#

Εισαι μεσα στο πνευμα παντως....ολα απο εκει ξεκινανε....τα κρατη δεν μπορουν να φτιαξουν το χρημα πλεον....
    Keep on rocking in a free world !!!

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ολη η ουσια βρισκεται εδω ακριβως

η ουσια βρισκεται ΕΔΩ

Δεν με νοιάζει τι λες
    δεν με νοιάζει τι κάνεις
    Μπορείς άμα θέλεις να φτάσεις ψηλά
    ή να κρυφτείς, να πεθάνεις

Σταμάτα να κλαις
    Σταμάτα να σε λυπάσαι

Ψάξε βαθιά τη δύναμη σου να βρεις
    Να πάψεις πια να φοβάσαι
    Accipere quam facere praestat injuriam

κοίτα ποιοι μιλανε ρπμ

"Ζούμε σαν βασιλιάδες, καταναλώνουμε περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει η τσέπη μας, ενώ διαρκώς απαιτούμε περισσότερα. Αν σε αυτούς τους παράγοντες προσθέσουμε την αναποτελεσματική πολιτική που ασκείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στα γενεσιουργά αίτια που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης.

Τα παραπάνω υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε εγκύκλιό της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για την οικονομική κρίση που θα διαβαστεί σε όλες τις εκκλησίες την Κυριακή 21 Μαρτίου και στην οποία τονίζεται ότι "τα πάθη της φιληδονίας, της φιλοδοξίας, της φιλαργυρίας, της ευμάρειας, της ευδαιμονίας και η τάση υπερκατανάλωσης αποτελούν τα αίτια της κρίσης. Βεβαίως, είναι σημαντικό να ζει κανείς αξιοπρεπώς από πλευράς υλικών αγαθών, αλλά όλα έχουν και τα όριά τους".

Η εγκύκλιος ασκεί κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι "η ευθύνη της οικονομικής κρίσης ανήκει σε όσους διαχειρίζονται τα κοινά πράγματα. Δεν δίνουν σωστές κατευθύνσεις στον λαό, δεν διαχειρίζονται καλά τους εισπραττόμενους φόρους - οι οποίοι πρέπει να είναι ανταποδοτικοί - δεν ομιλούν την αλήθεια, δεν σέβονται τους ανθρώπους που τους ψήφισαν και δεν λαμβάνουν μέτρα με υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης"."

μιλανε για φορους!!!ποιοι?????
    μιλανε για φιλαργυρια, φιλοδοξια...ποιοι????

και θα τα διαβασουν όλα αυτα ντυμενα στα χρυσα τους???
    τετοια χωρα ημαστε...καλά κανουν...

ότι ειναι νομιμο ειναι και ηθικό
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

(και με το συμπάθειο αν έχει ξαναπαίξει, αλλά ας το ξαναδούμε μπας και...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk

(και με το συμπάθειο αν έχει ξαναπαίξει, αλλά ας το ξαναδούμε μπας και...)
    οχι τετοια βιντεο δεν πρεπει να παιζονται σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ....Ασχετα αν σε λιγο καιρο τα μηχανακια μας θα σκουριαζουν στην αποθηκη γιατι απλα δεν θα μπορουμε να τα κυκλοφορουμε....(ουτε και να τα πουλησουμε ...ποιος να βρεθει να τα αγοορασει)

(φυσικα θα βρεθουν και οι γνωστοι υπερ-παντων-γνωστες να πουν οτι ο Max Keizer ειναι ενας αποτυχημενος ηλιθιος που λεει παρλαπιπες)

Ρε παίδες, έλεος...

Αφου ειναι γνωστό οτι ο Max Keizer ειναι ενας αποτυχημενος ηλιθιος που λεει παρλαπιπες :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αφου ειναι γνωστό οτι ο Max Keizer ειναι ενας αποτυχημενος ηλιθιος που λεει παρλαπιπες :wacko:
    Eγω αυτο που ξέρω ειναι οτι το Kawasaki Max 100 ειχε όλο προβλήματα, ενω το Kazer ολα καλά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    οχι τετοια βιντεο δεν πρεπει να παιζονται σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ....Ασχετα αν σε λιγο καιρο τα μηχανακια μας θα σκουριαζουν στην αποθηκη γιατι απλα δεν θα μπορουμε να τα κυκλοφορουμε....(ουτε και να τα πουλησουμε ...ποιος να βρεθει να τα αγοορασει)

(φυσικα θα βρεθουν και οι γνωστοι υπερ-παντων-γνωστες να πουν οτι ο Max Keizer ειναι ενας αποτυχημενος ηλιθιος που λεει παρλαπιπες)
    Τα αυτονόητα λέει, αλλά πρώτα χρησιμοποιείς τον τραπεζίτη, δανείζεσαι κρυφά χρησιμοποιώντας ρισκαδόρικα προϊόντα του τραπεζίτη, εμφανίζεις με αυτό τον τρόπο δόλια μπαλαμουτιασμένα στοιχεία στους "συνεταίρους" σου, ταυτόχρονα ρίχνεις τις οικονομίες του λαού σε ένα ξέφραγο χρηματιστήριο προκειμένου να εμφανιστεί "ανάπτυξη" και να βγουν έσοδα, κάνεις και μιά ολυμπιάδα καπάκι για στάχτη στα μάτια,
    και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι "φταίει ο τραπεζίτης?"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Tο ερώτημα είναι EE, ΔΝΤ ή George Boy?

σκατα στα μουτρα μας...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων