σκατα στα μουτρα τους...![]()
σκατα στα μουτρα τους...![]()
Τα σκατά έχουν 21% ΦΠΑ?
Αν είναι σε ρευστή μορφή έχουν 10%? όσο τα ροφήματα???
Πρέπει να στείλεις δείγμα στο Υπουργείο Οικονομικών αλλιώς δεν δέχονται ότι είναι σε ρευστή μορφή για να έχεις έκπτωση στο ΦΠΑ![]()
Made in Greece...
Άν και το βίντεο είναι προφανώς πριν τις εκλογές, οι πολιτικοί θα είναι οι τελευταίοι που θα καταλάβουν ότι η κοινωνία αλλάζει. Συνεχίζουν και παίζουν τις κουμπάρες στο εσωτερικό και περιμένουν να τους χειροκροτήσουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αν είναι να πληρώσουν όσοι έχουν μάθει τόσα χρόνια στο τζάμπα, τότε να πληρώσω κι εγώ κάτι που παραπάνω σε ΦΠΑ, παρότι ως μισθωτός τόσα χρόνια τρώω το αγγούρι που μου αναλογεί κανονικότατα.
Δε μπορεί η μισή Ελλάδα να δηλώνει εισοδήματα κάτω των 12.000 και ΄ταυτόχρονα να απαιτούμε απ' το Κράτος δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους κλπ.
Δε με ενδιαφέρει αν οι μεγάλοι τρώνε παντιοτρόπως διότι αυτό έχει πλέον γίνει μια καραμέλα για το κάθε λαμόγιο... "πιάστε τους μεγάλους και αφήστε τους μικρούς" σου λέει. ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΙΝΕ!!! Όλους απ'το λαιμό!
Δε μπορεί να κλαίγονται οι ταρίφες και η άδεια για ταξί να έχει όσο ένα διαμέρισμα. Δε γίνεται κάτι που σου προκαλεί ζημιά (όπως αυτοί λένε) να είναι τόσο ακριβό!
Δε μπορεί ο γιατρός επειδή μέχρι τα 30 σπούδαζε (όπως λέει κι ο Ιωσήφ) να βγάλει σε 1 χρόνο ότι βγάζουν άλλοι σε 10 και να μην πληρώνει και φόρο. Το ξέρανε πριν πάνε στην Ιατρική.
Δε μπορεί ο δημόσιος υπάλληλος που παράγει έργο 0 να απαιτεί μισθό ιδιωτικού τομέα, κυρίως απ'τη στιγμή που έχει και τη μονιμότητα. Αν δε γουστάρουν να παραιτηθούν. Δεν είδα κανέναν! Στην τελική ας κρατήσουν όσους υπαλλήλους πραγματικά χρειάζονται, ας διαιρέσουν το σημερινό κονδύλι για μισθούς με τον τελικό αριθμό κι ας δούμε τί καλοί θα γίνουν οι μισθοί! Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι όσοι μείνουν θα δουλεύουν κιόλας, κάτι που βάσει της ελληνικής "εξυπνάδας" η μονιμότητα σχεδόν καθιστά αδύνατο.
Δε μπορεί ο κάθε υδραυλικός και ηλεκτρολόγος να χρεώνει την επίσκεψη (ούτε καν το διόρθωμα) 50ευρώ και να μην κόβει απόδειξη.
Δε μπορεί το 25% του εργατικού δυναμικού της Καρδίτσας να παίρνει αναπηρική σύνταξη και να απαιτούν και σοβαρές συντάξεις (το άκουσα χτες και έφριξα!!!). Ποιός θα τα πληρώσει αυτά ρε; Θα δουλεύουν τρεις για να έχει σύνταξη απ'τα 40-45 ένας μάγκας;
Περίπτερα... τα ίδια και χειρότερα (ιδιώς μερικά που είναι σαν μίνι-μάρκετ).
Εν ολίγοις ας δηλώσουν όλοι τα πραγματικά εισοδήματά τους και μετά θα φανεί ποιοί πρέπει να πληρώσουν και πόσο. Να μην σας πω ότι αν -θεωρητικα- πληρώσουν όλοι στο τέλος θα περισέψουν και λεφτά και τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα απ'το κράτος να απαιτούμε μειώσεις συντελεστών, δρόμους, σχολεία και αξιοπρεπή δημόσιο τομέα.
Αγγούρι για όλους μας λοιπόν αφού μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Καλά να πάθουμε αφού αποδείξαμε περίτρανα ως λαός ότι ούτε φιλότιμο, ούτε ατομική ευθύνη έχουμε. Μάθαμε ότι το κράτος είναι ο εχθρός μας, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι το κράτος είμαστε εμείς κι εμείς θα διαμορφώσουμε την εικόνα και την εν γένει λειτουργία του. Δικαιώματα ξέρουμε να έχουμε αλλά υποχρεώσεις όχι. Εκεί τον Κινέζο!
Sorry αλλά τα κόζια άλλαξαν και οι Ευρωπαίοι (που καλώς ή κακώς τους έχουμε ανάγκη) αντιλήφθηκαν τί μπουρδέλο είμαστε, συνεπώς από 'δω και στο εξής τα κεφάλια μέσα!
Στην τελική προτιμώ τις αποφάσεις να τις παίρνει ένας Γερμανός/Ιταλός/Γάλλος και να γίνεται δουλειά, παρά το λαμόγιο ο Ελληνάρας που κοιτάει πώς θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του ουσιαστικά μη παράγοντας κάτι πέραν από κονέ, φούμαρα και λαμογιές.
συμφωνω απολυτα φιλαρακο ειδικα για το τελευταιο
[COLOR=red]Στην τελική προτιμώ τις αποφάσεις να τις παίρνει ένας Γερμανός/Ιταλός/Γάλλος και να γίνεται δουλειά, παρά το λαμόγιο ο Ελληνάρας που κοιτάει πώς θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονά του ουσιαστικά μη παράγοντας κάτι πέραν από κονέ, φούμαρα και λαμογιές[COLOR=red]
απλα δεν γινεται να καιγονται και τα χλωρα μαζι με τα ξερα ..... γιατι μετα δεν θα υπαρχουν ουτε ξερα .....
.Ειμαι δημοσιος υπαλληλος 12 χρονια , απο τους πιο χαμηλομισθους , συγκριτικα με τα ιδια χρονια υπηρεσιας και ιδια οικογενειακη κατασταση , με 2 παιδια και απο τα 1500 ευρω που παιρνω μου αφαιρουν περιπου 2500 το χρονο ...και δεν χρωσταω σε κανεναν γαμημ@νο πολιτικο την δουλεια μου (πανελληνιες )... εγω προγραμματισα τη ζωη μου βαση αυτου του μισθου(αλλα εσοδα , μπονους κλπ δεν υπαρχουν σε εμας ) εκανα τα 2 παιδια γνωριζοντας οτι θα παρω αυτα τα χρηματα ... τωρα τι θα κανω ??? με ποιον να τα βαλω εγω ??? με τον επαγγελματια που δηλωνει φτωχος , με το ταξιτζη που κλαιγεται ή με τους Γαμημ#νους που με τις αποφασεις τους μου πηδανε τη ζωη μου και των παιδιων μου .... ουτε μια φορα μεχρι τωρα δεν εισεπραξα παραπανω απο οσα μου αναλογουσαν , τωρα δεν με αναγκαζει να ψαξω και αλλου για δουλεια ???? θα βρω αν ψαξω ??? μπαχαλο κυριοι ... σιχαινομαι που ειμαι ελληνας ... σιχαινομαι που γεννηθηκα εδω ... σιχαινομαι που εχουμε δημοκρατια (ενα μεγαλο ψεμα) , μια δυνατοτητα να ειχα στις 100 , για να φυγω , θα το ειχα κανει .... τωρα δεν μπορω ...
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Συμφωνώ και με τους δύο πιο πάνω, πιστεύω όμως ότι χωρίς αυτοκριτική δεν θα καταλήξουμε πουθενά.
Το εύκολο είναι να ρίξουμε το φταίξιμο ο ένας στον άλλον.
Ο καθένας μας,έστω όχι προσωπικά πολλές φορές αλλά λόγω θέσης ή και κλάδου, έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης, για πράξεις που μπορεί να πηγαίνουν χρόνια πίσω...
Αυτούς να σιχαίνεστε και να μην τους δίδετε τη δύναμη. Ο τόπος σαν τόπος είναι μαγευτικός, δεν φταίει η γαία αν την κυβερνούν και την αναμασούν "δημοκρατικά" σκουλίκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
... σιχαινομαι που ειμαι ελληνας ... σιχαινομαι που γεννηθηκα εδω ...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στους οποίους δίναμε εμείς ψήφο και δύναμη να μας κοροιδεύουν και να πλουτίζουν εις βάρος μας.
oi agkli as poume otan prospa8oun na tous epivarinoun me xaratsia kanoun mpouikotaz
i elines vazoun ta klamata ti pa8ame ti mas ekanan ke meta to ksexnane ke to rixnoun sto ti na kanoume ke meta erxete pio makri daxtilo ke pali ta idia klama ti travame os pou 8a pai afti i katastasi![]()
ke mas exoun skisi stis anatimisis ke stous forous
elate tora afou sas aresi min to krivete ekfrastite elef8era
ka8e fora pou 8a anevazoun to viotiko kostos vgite stous dromous ke fonakste ki alo ki alo ki alo![]()
![]()
toso mazoxistiko lao den exo ksana di
mirolatria ke mazoxismos
afiste ta oximata 3 meres oloi mazoi na dite pou 8a pane ta metra gia tis venzines as poume
ala ti leo pos 8a gkriniaksoume an kanoume tetia
a pa pa pa
![]()
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Έχουμε γίνει λαός του καναπέ πράγματι. Είμαστε σαν λαός όμως βαθύτατα βολεμένοι με τη σαπίλα και τη σπατάλη, άρα καταλαβαίνουμε ότι κάπου φτάιμε κι εμείς, άρα δεν μας πάει και πολύ να φωνάξουμε...
ώπα... επειδή αυτό ακριβώς θέλουν να μας περάσουν.. πως εμείς φταίμε για όλα, μην σκέφτεστε έτσι.
είμαστε έτσι γιατί μας έκαναν έτσι. μας έχουν περάσει πως με τη λαμογιά και τη λούφα θα είμαστε καλύτερα.
εγώ δε ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. ντρέπομαι γιατί ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους τόσα χρόνια. ντρέπομαι γιατί δεν υπάρχει κόμμα στην ελλάδα που να αξίζει. ντρέπομαι γιατί ενώ διώξαμε το βασιλιά με ψήφο πλέον εκλέγουμε τις ίδιες οικογένειες. ποιά η διαφορά από τη μοναρχία με το καθεστώς στην ελλάδα?
χθες το βραδυ ανακαλυψα τη νεα μελετη του κεντρου μελετης ευρωπαικης πολιτικης (think tank χρηματοδοτουμενο απο ευρωπαικες τραπεζες και την κομισιον)
ελεγε για αυξηση αντωγωνιστικοτητας μεσω μειωσης εως 20% του κοστους εργασιας στην ελλαδα ενω τις προτασεις για τα μετρα που παρθηκαν προσφατα τα ειχε προτεινει τον γεναρη.
ουσιαστικα λεει αυτα που δεν μπορει να πει η κομισιον
πριν τρια χρονια μελετη του ιδιου κεντρου ελεγε οτι η ελλαδα εχει πολυ μικρο εργατικο κοστος (που εχει ακομα) και το προβλημα στην ανταγωνιστικοτητα εντοπιζεται στην κρατικη γραφειοκρατικη, το υψηλο κοστος μεταφορων την ελλειψη καινοτομιας και την χαμηλη αγοραστικη δυναμη
πειραζει που οι "δεξιοι"-ουσιαστικα οι τραπεζιτες και τα funds στην ευρωπη μας εχουν παρει αμπαριζα?
πολυ καλη αναλυση παλι χθες του καζακη στο "ποντικι"
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
re pedes akouste ligo i eleda exi ikonomiko provlima edo ke pola xronia den egine tora to kako tora ma8ame leptomeries ke ma8ame na sxoloumaste me aftes
to 8ema ine oti mpikame se mia enomeni evropi pirame apira kondilia gia anaptiksi pou 8a mporousame na exoume anava8misi oloi tin xora
ke edo ke pola xronia i kivernisis ta masagane asxima mexri pou to katalave i Eok ke estelne epitirites mazi me ta kondilia
otan den mporousan na ta fane den ta pernane fanike oloka8ara afto
me profasis diafores siga min tous eniaze an 8a xreo8i i xora...
simera pou meriki magkes 8eloun na mazepsoun to xrima tou planiti xreosane efkola tous pantes apo kivernisis mexri polites me efkola dania ke pistosis tous kratane olous sto xeri ke arxisane na mazevoune periousies ke proipologismous kraton
opios dipote ine etsi xreomenos ite politis ite kivernisi vazi to kefali kato ke pnigete stin enoxi sto provlima ke den sikoni kefali me tipota
efoson exoume tin nootropia exo lefta ime kiriarxos den exo ime skili mavro
poli efkola mpenoume se teties simperifores os xrostoumenoi ke den antidrame
i nootropia na danistoume akomi perisotero gia na anakampsoume armozi se apotiximena magazakia tis sinikias oxi se kivernisis
i kivernisis 8a eprepe na exoun ali taktiki giati den prokite gia ena tamio den imaste statistika stixia enos kratikou tamiou ke den prepi na mas metaxirizonte etsi
prepi na papsoume na vlepoume tous eaftous mas meros tou provlimatos giati stis kratikes mases den simetixame pote imaste aploi ipaliloi pou 8eloume den 8eloume plironoume forous sta panta
panta apo tin agorastiki mas dinami eperxonte ta esoda
ke ine toso ili8ioi pou prospa8oun na elatosoun tin agorastiki mas dinami me apotelesma na min exoun esoda
emis tous fteme?
as pari pistosi xronou i xora as eletosoun tis times sta panta na arxisi na kinite to xrima mexri na anakampsi i agora
emis den exoume alo tropo os polites na sinisferoume mono me tin agorastiki mas dinami
ke afto prepi na mas endiaferi protistos
i kivernisi me tis diasindesis tis as vri tropo na apologi8i gia tis kompines pou exi kani ke ena an8ropokentriko tropo na prostatepsi tous polites apo tin eksa8liosi
ala agkouria kaliviotika
exi toses poles parametrous to olo zitima den analionte edo
to 8ema ine oti ite imaste tou kanape ite tou dromou
prepi na vroume tropous na antidrasoume se afton ton katiforo ke afto mpori na gini me tin agorastiki mas dinami
stamatiste na katanalonete ziste gia ligo kero me ta apolitos aparetita sinidita protou er8i i epoxi pou 8a mas anagkasoun aftoi na zisoume me psomi ke elies
ziste mia ikoniki katoxi gia na dioksoume tin eperxomeni pragmatiki pou 8a exi eksa8liosi ke 8anatous
ziste me parees
kafedes se spitia filon diaskedasi se spitia filon refene opos legane palia
tin tin 8elete tin mouri sta magazia mono ta magazia kerdizoun apo tin mouri sas
voltes stis paralies mpires apo to periptero me fotia stin paralia
alakste tropo zois
min katanalonete den ine magkia 8a xasete tin gkomena giati 8a sas 8eorisi mizerous?
e pote den sas agapouse itan mazi sas gia tin diaskedasi vrite ali afiste tin na fai ta moutra tis alou
na pao na pnigo?
ok efiga![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
ρε φίλος γραψε ελληνικά
τόσο σεντόνι έγραψες αλλα δύσκολο να κατσει να το διαβασει κάποιος...
κανεις που κανεις τον κοπο ...φτιάξτο να το διαβασουμ κιόλας
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w