Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το καλυτερο απ' ολα σ' αυτο το θρεντ, ειναι οτι ειναι ακόμα στα bmw :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
& θα παραμείνει, διότι είναι η αύρα της Βαυαρικής Εταιρείας που δημιουργεί τέτοιες συζητήσεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το καλυτερο απ' ολα σ' αυτο το θρεντ, ειναι οτι ειναι ακόμα στα bmw :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
& θα παραμείνει, διότι είναι η αύρα της Βαυαρικής Εταιρείας που δημιουργεί τέτοιες συζητήσεις.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
στη σειρά σου φίλε...
(και για την ευχή αλλά και για το γράψιμο...)
φιλαρακ' οσοι εχουν ηδη κατεμ να περασουν τελευταιοι στην ουρα...
που πας να μας την προτεραιοτητα κιολας![]()
![]()
![]()
Και ο καινούριος τίτλος τα σπάει.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
οποιος προλαβει γιατι στη ελλαδα πουληθηκαν λιγοτερα απο τα δαχτλυλα χεριων και ποδιων και δε βγαινει πλεον!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
φιλαρακ' οσοι εχουν ηδη κατεμ να περασουν τελευταιοι στην ουρα...
που πας να μας την προτεραιοτητα κιολας![]()
![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
οποιος προλαβει γιατι στη ελλαδα πουληθηκαν λιγοτερα απο τα δαχτλυλα χεριων και ποδιων και δε βγαινει πλεον!
οι καλοι μας γειτονες ομως εχουν φροντισει γι αυτο:a13: :a13: :a13:
http://www.moto.it/moto-usate/ktm/95...x.html?d=0&o=1
υπάρχουν και τα ΕΧC ρε φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
οποιος προλαβει γιατι στη ελλαδα πουληθηκαν λιγοτερα απο τα δαχτλυλα χεριων και ποδιων και δε βγαινει πλεον!
Εξ'αλλού από ζημίες στον LC8 έχουμε χορτάσει...![]()
να πάρουμε και κανα άλλο ktm να δούμε και καμία διαφορετική ζημία ,μη βαριόμαστε...![]()
Να βάλεις να βάλεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
[Απο αυριο να βγαλω και καμια καλη διοτι αυτη ηταν απο κινητο.]
Το ήξερα πως έχεις το πριόνι όπως ήξερα και ότι ήσουν πολύ ψαγμένος με αυτό το μηχανάκι. Δεν ήξερα όμως πως ένα μασκακι το κάνει άλλο τόσο κ@@α!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ αυτό το μηχανάκι δεν το καβαλάω που να με παρακαλάτε γιατί η παραγωγή του έχει σταματήσει.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Εξ'αλλού από ζημίες στον LC8 έχουμε χορτάσει...![]()
να πάρουμε και κανα άλλο ktm να δούμε και καμία διαφορετική ζημία ,μη βαριόμαστε...![]()
Μπαααααα.....φημες :rotflmao:
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τελικά όλοι εσείς έχετε πολύ πλάκα. 40 σελ και θα πάει παραπάνω για να συγκρίνετε τι?????
Ο κάθ' ένας μας πήρε τη μηχανή που γούσταρε - μπορούσε. Και αρχίζει ένα ατελείωτο μπλα μπλα για το ποιανού η μοτο χαλάει λιγότερο. Πραγματικά μου θυμίζετε πιτσιρικάδες με σφεντόνες (στα χρόνια μου), με pc σήμερα (η δικιά μου πάει μακρύτερα, το δικό μου τρέχει γρηγορότερα κλπ).
ΟΚ το δικό σου είναι πιο γρήγορο αλλά το δικό μου έχει τη ροπή χαμηλά και σηκώνεται για πλάκα, ναι αλλά το δικό σου χαλάει το πας κάθε τετάρτη μάστορα, ναι αλλά εγώ μπαίνω χώμα εσύ με τη μαούνα που να πας και άλλα ευτράπελα.
Πέραν του αστείου του πράγματος δεν βρίσκω λόγο να υπάρχουν τόσες σελίδες μα καλούδια εκατέρωθεν για το ποιανού το πουλί εχμ εχμ συγνώμη το μηχανάκι είναι καλύτερο. ο καθένας μας έκανε την επιλογή του με τα δικά του κριτήρια κι αν τελικά καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος, ευκολάκι πουλάει το μηχανάκι του και παίρνει άλλο.
Αυτά.
Υ.Γ.
Τελικά οι BMW είναι καλύτερες από τα λοιπά χάρχαλα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε μάγκες για πείτε μου.. Ξέρετε πολλούς με Ιαπωνικά που να έχουν συλλογή η οποία κοστίζει όσο ένα μηχανάκι και να ψάχνουν και εργαλειοφορο?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Μλκ vaska εσύ δεν πρέπει να μιλάς.![]()
Τόλη καρντιά μο, τα εργαλεία τ' αγοράζω από την αγάπη που έχω για τα μαστορέματα. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι την Μπέμπα την ακουμπάς με την στοργή της WURTH, USAG, FACOM , WITTE και WIHA αν δεν θέλεις να μουλαρώσει και να σε αφήσει στη μέση του πουθενά. Επ' ουδενί δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί σας που έχετε δυο ινδικά εργαλεία κι έναν σουγιά για να λύσετε το μηχανάκι σας. Εμείς φοράμε και γάντια δεν πιάνουμε την μουτζούρα με τα χέρια. Επίσης οι καθρέφτες μας συνηθίζουν να μένουν πάνω στο μηχανάκι κι όχι να δραπετεύουν, όπως σε άλλα ευρωπαϊκά που προσπαθούν μάταια να μας ανταγωνιστούν.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε μάγκες για πείτε μου.. Ξέρετε πολλούς με Ιαπωνικά που να έχουν συλλογή η οποία κοστίζει όσο ένα μηχανάκι και να ψάχνουν και εργαλειοφορο?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Μλκ vaska εσύ δεν πρέπει να μιλάς.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Συμφωνώ επιτέλους εκδηλωθείτε μην καταπιέζεστε....:rotflmao:
Είπαμε και αλλού ότι έχουν κατακλύσει τον κόσμο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό φίλαι μου.
Άλλωστε το να είσαι "Νούλα" σήμερα είναι μαστ.
![]()
![]()
Οι καθρέφτες επάνω μένουν. Το εσωτερικό απ' τους άξονες δραπετεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
[B... Επίσης οι καθρέφτες μας συνηθίζουν να μένουν πάνω στο μηχανάκι κι όχι να δραπετεύουν, όπως σε άλλα ευρωπαϊκά που προσπαθούν μάταια να μας ανταγωνιστούν.
![]()
![]()
[/B]
![]()
Κοίτα ποιός μιλάει. Που ξεκίνησε να πουλάει μιά ''χοντρη'' η οποία μέχρι να πουληθεί θα έχει καταντήσει σαν ανορεξικό μοντέλο. :a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ο καθένας μας έκανε την επιλογή του με τα δικά του κριτήρια κι αν τελικά καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος, ευκολάκι πουλάει το μηχανάκι του και παίρνει άλλο.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"