Σελίδα 38 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 886

Θέμα: Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Ακατάλληλο για japan addicted

BMW S1000RR vs Suzuki GSXR 1000 K8(mod)

να δουμε το 2012 τι θα βγάλει η μπουζουκι

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΟΧΙ ΒΡΕ............

Περιφορά έπιταφίου είχαμε ...........

ε,βοήθεια μας τότε...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Ακατάλληλο για japan addicted

BMW S1000RR vs Suzuki GSXR 1000 K8(mod)

να δουμε το 2012 τι θα βγάλει η μπουζουκι
    Το bmw είναι πιο γρήγορο απ' το gsxr...

όταν δουλεύει!!!
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΟΧΙ ΒΡΕ............

Περιφορά έπιταφίου είχαμε ...........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Το bmw είναι πιο γρήγορο απ' το gsxr...

όταν δουλεύει!!!
    μάλλον πρέπει να δουλεύουν τότε

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    μάλλον πρέπει να δουλεύουν τότε
    Πρέπει, αλλά δουλεύουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Πρέπει, αλλά δουλεύουν?
    να σου πώ την αλήθεια εγώ έχω suzuki και . . . . . . ακόμα δουλεύει

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Είπαμε και αλλού ότι έχουν κατακλύσει τον κόσμο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό φίλαι μου.

Άλλωστε το να είσαι "Νούλα" σήμερα είναι μαστ.

εεεεεπ θα μαλώσουμε και δεν πρέπει...πάρτο πίσω τώρα...

Κατά τα άλλα ότι ήθελα να πω, ή έχω ξαναπεί, τα είπε ακομα καλύτερα ο Daz...
    Τα σέβη μου στον DrBig για την κατεμάρα αλλά να πω ότι για μένα προσωπικά που θέλω και μεγάλα ταξίδια, δικάβαλο και φόρτωμα το 990 είναι ταμάμ...
    Τα BMW μου αρέσουν αλλά σίγουρα τα θεωρώ ακριβά...ακριβότερα μάλλον από όσο θα έπρεπε... το 1200 το θεωρώ και λίγο υπερβολή για μένα ενώ το 800 που μου άρεσε ήταν πολύ ακριβότερο σε σχέση με το 990 αν τα σύγκρινες αναλογικά... (τα έχω εξηγήσει παλιότερα)
    Τέλος πιστεύω ότι οι περισσότεροι από μας δεν μπορούν να εκμεταλευτούν από τα μηχανάκια τους ούτε το 50% των πραγματικών τους δυνατοτήτων οπότε το να μιλάμε για οριακές καταστάσεις είναι μάλλον αστείο...Παράλληλα βέβαια πιστεύω ότι για μας τους μέσους αναβάτες ένα καλύτερο μηχανάκι μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί αν το παλέψουμε λιγάκι και δεν το φοβηθούμε...
    Τα ΚΤΜ τα θεωρώ μεγάλα οδηγικά σχολεία εξαιτίας στησίματος... Φυσικά είναι και μεγάλα σχολεία μηχανολογικά μιας και με τόσες ζημιές η εμπειρία που συγκεντρώνεις είναι τεράστια :rotflmao:
    Ευτυχώς που διαφωνούμε πάντως... φαντάζεστε να συμφωνούσαμε; ΧΑΛΙΑ

υ.γ. Vaska αν δεν κατάλαβες δες το προφίλ μου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ας εκφρασω κι εγω την αποψη μου...εχω bmw,650 ντακαρ.ειχα xt 600e,africa twin,nsr 250,mz baghira 660.εχω καβαλησει παρα πολλες φορες ktm,οπως και τα μεγαλα ον οφ της bmw.εχω ταξιδεψει με transalp,με v strom και αρκετα αλλα.η μοτοσικλετα ειναι το μοναδικο μεσο μετακινησης μου,και κανω περιπου 25 με 30 χιλιαδες χιλιομετρα τον χρονο.το μηχανακι μου το ερωτευτηκα οταν το πηρα και το γουσταρω ακομη,ομως ειχα αρκετα προβληματα που δεν λυνονταν,πολλα πεταμενα λεφτα στους απαραδεκτους κατ εμε αντιπροσωπους σε ολη την ελλαδα,κοροιδια και υφος.τα ευρωπαικα τα ερωτευεσαι για τα περιφερειακα τους,την απολαυση στην οδηγηση,το κλικ που σου κανουν οταν τα βλεπεις.ομως θα το δωσω το bmw και θα παρω η τενερε η αφρικανα που δεν με πουλησαν ποτε,δεν με εκνευρισαν,δεν τα πληρωσα χρυσαφι,κι ας μην εχουν αυτο το κατι που εχουν τα ευρωπαικα.εδω σε μια παρεα 15 μηχανων,τα κτμ και τα gs 650 η 1200 μονιμα κουλα προβληματα και πληρωνουμε σαν μαλακες...και οι αλλοι με τα τρανσαλπ και τα αφρικα μας κραζουν δικαιως...εδω στην επαρχια εχουμε πηξει απο gs 1200 που ειναι μονιμα χαλασμενα,και τα εχουν οι κυριλε φραγκατοι γιατι ειναι status symbol.προσωπικα μου αρεσουν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα μηχανακια.απλα δεν μπορω να πληρωνω αλλο και να περιμενω ποτε θα ξαναχαλασει.προσωπικη μου αποψη παντα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε αυτο το πολυ ωραιο θρεντακι που αντεπιτεθηκαν οι προπελοφοροι μηπως να βαλουν το αυγο εκει που ξερουν μετα το αλλο υπεροχο θρεντ με τα φ800τζιες που κολλανε???

(το βλεπω ΕΥΚΟΛΑ αντιπαραθεσεις το πραμα)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    ας εκφρασω κι εγω την αποψη μου...εχω bmw,650 ντακαρ.ειχα xt 600e,africa twin,nsr 250,mz baghira 660.εχω καβαλησει παρα πολλες φορες ktm,οπως και τα μεγαλα ον οφ της bmw.εχω ταξιδεψει με transalp,με v strom και αρκετα αλλα.η μοτοσικλετα ειναι το μοναδικο μεσο μετακινησης μου,και κανω περιπου 25 με 30 χιλιαδες χιλιομετρα τον χρονο.το μηχανακι μου το ερωτευτηκα οταν το πηρα και το γουσταρω ακομη,ομως ειχα αρκετα προβληματα που δεν λυνονταν,πολλα πεταμενα λεφτα στους απαραδεκτους κατ εμε αντιπροσωπους σε ολη την ελλαδα,κοροιδια και υφος.τα ευρωπαικα τα ερωτευεσαι για τα περιφερειακα τους,την απολαυση στην οδηγηση,το κλικ που σου κανουν οταν τα βλεπεις.ομως θα το δωσω το bmw και θα παρω η τενερε η αφρικανα που δεν με πουλησαν ποτε,δεν με εκνευρισαν,δεν τα πληρωσα χρυσαφι,κι ας μην εχουν αυτο το κατι που εχουν τα ευρωπαικα.εδω σε μια παρεα 15 μηχανων,τα κτμ και τα gs 650 η 1200 μονιμα κουλα προβληματα και πληρωνουμε σαν μαλακες...και οι αλλοι με τα τρανσαλπ και τα αφρικα μας κραζουν δικαιως...εδω στην επαρχια εχουμε πηξει απο gs 1200 που ειναι μονιμα χαλασμενα,και τα εχουν οι κυριλε φραγκατοι γιατι ειναι status symbol.προσωπικα μου αρεσουν ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα μηχανακια.απλα δεν μπορω να πληρωνω αλλο και να περιμενω ποτε θα ξαναχαλασει.προσωπικη μου αποψη παντα

Μήπως πρέπει να πας το μηχανάκι σου σε ένα καλό συνεργείο στη Αθήνα πριν το δώσεις ?

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    omg THe never ending story ... bro
    Respect mah authoritah!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    [B]Μήπως πρέπει να πας το μηχανάκι σου σε ένα καλό συνεργείο στη Αθήνα πριν το δώσεις ? [/B
    ]
    σωστη η σκεψη σου,ομως κατεβηκα και αθηνα.δεν πηγα σε ολες τις αντ/πειες ωστε να εχω αποψη,πηγα σε δυο διασημες,και η συμπεριφορα τους ηταν τι ηρθες κι εσυ τωρα εδω,δεν βλεπεις οτι εδω εχουμε σοβαρα μηχανακια????με το ντακαρ θα ασχολουμαστε?τετοιο υφος.και αντι να λυσουν το προβλημα κατηγορουσαν την αντ/πεια που ημουν πριν παω εκει.τα επισημα συνεργεια bmw που εχω παει μεχρι τωρα ειναι 6.....ε ποσο ακομη????ολα να τα γυρισω????εχω ξοδεψει πανω απο 1600 ευρω σε αυτα,συν βενζινες και το βασικο συν ψυχολογικη φθορα.ειμαι τυπικοτατος στα σερβις μου,και κυριος στις πληρωμες μου.πιστευω οτι δεν ευθυνομαι.θα μπορουσα να ονοματισω τα συνεργεια αλλα δεν το κανω γιατι το θεωρω λαθος να το πω δημοσιως.φυσικα και θα υπαρχει επισημο συνεργειο που θα ειναι πολυ καλο κ αξιοπιστο,απλα δεν το βρηκα εγω,η δεν μου το ειπε καποιος.αν πηγαινα ψαχνοντας θα επρεπε να πουλησω τη μηχανη μεχρι να το βρω....

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    σε καταλαβαινω.πιστευω για τα συνεργεια που λες το μεγαλυτερο φταιξιμο το εχουν οι πωλησεις του
    1200.οι πωλησεις αυτες εκαναν τα συνεργεια λιγο υπεροπτικα αφου ο ογκος μοτοσυκλετων του κανει να μην εδιαφερονται για την επαφη συνεργειου-πελατη.κατι τετοιο βεβαια συμβαινει και με αλλες εταιριες,π.χ KTM.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
    κατι τετοιο βεβαια συμβαινει και με αλλες εταιριες,π.χ KTM.
    μονο που τα KTM μενουν ενα κομματι και μπορεις να τα τσουλησεις επανω στην οδικη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ohmy.jpg 
Προβολές:	338 
Μέγεθος:	25,9 KB 
ID:	227035

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    από reptile4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23