Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μονο που τα KTM μενουν ενα κομματι και μπορεις να τα τσουλησεις επανω στην οδικη...τωρα αυτο ειναι απο τροχαιο????γιατι αν εφυγε απο μονη της αστα να πανε....καλα κανω και σφιγγω ολες τις βιδες καθε 2 εβδομαδες
![]()
μονο που τα KTM μενουν ενα κομματι και μπορεις να τα τσουλησεις επανω στην οδικη...τωρα αυτο ειναι απο τροχαιο????γιατι αν εφυγε απο μονη της αστα να πανε....καλα κανω και σφιγγω ολες τις βιδες καθε 2 εβδομαδες
![]()
εισαι σοβαρος?Αρχικά δημιουργήθηκε από moto_moto
Κοιτάζω μία GS1200 για αγορά προς το καλοκαίρι αλλά ακούω πολλά παράπονα για την ποιότητα κατασκευής και το service γενικότερα της μάρκας στην Ελλάδα. Πρόσφατα ένας φίλος μου ανέφερε πως κάηκε το ABS του ενώ από άλλον άκουσα για βλάβη στο κιβώτιο ταχυτήτων (!) και καταστροφή του αμορτισέρ κτλ... και μέτρια έως κακή ανταπόκριση από την εταιρία.
Τι εμπειρίες έχετε εσείς οι ιδιοκτήτες GS και γενικότερα BMW? Με το χέρι στην καρδιά, αξίζουν τελικά τα λεφτά τους (που δεν είναι και λίγα εδώ που τα λέμε...)?
θα παρεις bmw?
το bmw k 1200 lt μου αξιας 25500 ευρω απο την πρωτη μερα εχει απιστευτα προβληματα εχω βλαστιμηση την ωρα και την στιγμη που αγωρασα bmw.
αν κανεις μια ερευνα θα δεις οτι πιο αξιοπιστο ειναι το παπι το dayang παρα η bmw.
παρε κανενα γιαπονεζικο να μην τραβας τα μαλια σου οπως και μεις.
και οσοι λενε οτι δεν εχουν προβληματα τα δικα τουσ bmw ειναι γιατι σκοπευουν να τα σπροξουν συντομα και αν γραψουν οτι εχουν προβλιματα πιος θα το παρει?
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
Mπααααα....Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
τωρα αυτο ειναι απο τροχαιο????
http://www.youtube.com/watch?v=h9Iqtiixx0Y
τουλαχιστον το 800 εχει αλυσιδα..........
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Τι να το κάνεις αν δεν έχει μοτέρ να τη γυρίσει...Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
τουλαχιστον το 800 εχει αλυσιδα..........![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι νομιζες? επειδη ειναι ψηλο το μηχανακι μπορει να περναει και λακουβες?![]()
![]()
το θεμα ειναι οτι το δικο μου τα μισα χλμ τα εχει κανει σε βουνα και λασπες...το λιωνω στο χωμα,και δεν εννοω φλαταδουρες...μηπως να μην ξαναπαω???Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Τι νομιζες? επειδη ειναι ψηλο το μηχανακι μπορει να περναει και λακουβες?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
το θεμα ειναι οτι το δικο μου τα μισα χλμ τα εχει κανει σε βουνα και λασπες...το λιωνω στο χωμα,και δεν εννοω φλαταδουρες...μηπως να μην ξαναπαω???![]()
να πας στο πιο ψηλο εκκλησακι που εχεις συναντησει στις εξορμησεις σου και να αναψεις μια λαμπαδα...
να πας στο πιο ψηλο εκκλησακι που εχεις συναντησει στις εξορμησεις σου και να αναψεις μια λαμπαδα...![]()
![]()
το θεμα ειναι οτι μπορει να φτασει στο εκλησακι ενω κατι αλλα απλως ονειρευονται
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ναι γαμωτο..τα καταφερνει καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
το θεμα ειναι οτι μπορει να φτασει στο εκλησακι ενω κατι αλλα απλως ονειρευονται![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
το θεμα ειναι οτι μπορει να φτασει στο εκλησακι ενω κατι αλλα απλως ονειρευονται
παμε στοιχημα οτι ενα Dominator 650 ή ενα DR τα καταφερνει καλυτερα? το μονο που δεν μπορει να συναγωνιστει ειναι η "ποζα" στην καφετερια......
καλυτερα δεν θα το ελεγα,τουλαχιστον για το dr,γιατι το dominator δεν το εχω παει χωμα.παντως στην καφετερια πηγαινω με την βεσπα μου.... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
παμε στοιχημα οτι ενα Dominator 650 ή ενα DR τα καταφερνει καλυτερα? το μονο που δεν μπορει να συναγωνιστει ειναι η "ποζα" στην καφετερια......