Άντε ο επόμενος...![]()
Άντε ο επόμενος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Άντε ο επόμενος...![]()
Εγώ εγώ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έκανα κάτι γραντζουνίτσες στο ντεπόζιτο από βλακεία μου. (έπρεπε να κουβαλήσω μια σακόυλα και η άκρη της ακουμπούσε στο ντεπόζιτο) θα πάω αύριο-μεθαύριο. θα γράψω εντυπώσεις!!!![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Λοιπόν:wacko: , θυμάστε που λέγαμε για τη ζελατίνα; Για δοκιμάστε...![]()
εγω που χτυπησα ενα πουλι στην εθνικη και μου εκανε γρατζουνια στο ντεποζιτο; ειναι γυρω στο 1 cm σε μηκος αλλα φαινεται λαμαρινα. λετε να με καλυψει;εχω ξενερωσει με τα κωλοπουλα, χτυπησα και με το αμαξι τις προαλες και μου εσπασε το μπροστα δεξι φαναριΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΛΕΜΕ!!!!
[FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********
Αν φαίνεται λαμαρίνα χλωμό το κόβω..sorry..![]()
Οταν αλλαξα τα grips μου ετρεξε λιγο οινοπνευμα στο ντεποζιτο και θωλωσε το χρωμα...θεραπευεται;
Τι λέμε τόσες μέρες ρε κατσαβίδι;![]()
:a1:
Είδες που το λέγα?....Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Λοιπόν:wacko: , θυμάστε που λέγαμε για τη ζελατίνα; Για δοκιμάστε...![]()
![]()
![]()
Δοκίμασε γρατζουνισμένο CD να δεις....![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Το προιον αυτο της 3Μ (και αλλα της ιδιας εταιρειας) βρισκεται ευκολα σε ολα τα χρωματοπωλεια αυτοκινητων που σεβονται τον εαυτο τους. Βαμβακι μεχρι και στο πρακτικερ μπορεις να βρεις. Η διαφορα του απο το απλο φαρμακευτικο ειναι οτι εχει πιο χοντρο κοκο (καμια σχεση με το nick μου) και γενικα ειναι λιγο πιο "σκληρο".
Για ζελατινες η λυση αναφερθηκε ηδη, μια καθαριστικη αλοιφη απο αυτες που εχουν τα κιτ επισκευης CD/DVD κανει θαυματα...
Γενικα οι αλοιφες αυτες που επαναφερουν το χρωμα απο γρατσουνιες θελουν μια στο τοσο, γιατι "τρωνε" το χρωμα. Οσο και αν το "γυαλιστερο" αποτελεσμα ειναι πειρασμος, δεν ειναι για συχνη χρηση. Για συντηρηση καλυτερα ενα κερι για πλαστικα (υπαρχουν αντιστοιχα κερια για gloss και matt επιφανειες).
ΑΑΑ! Και ποτε κατω απο ήλιο/ζεστες επιφάνειες!!! Κινδυνος απο το να αφησει μονιμη σταμπα εως και να φύγει το χρωμα!
και ενα tip
μη προσπαθησετε να βαψετε κομματι που εχει προσφατα κερωθει
θα αποτυχει![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Βρε, τα παιδια!!! Ερχομαι συστημενος.
Εχω κατι λεκεδες απο αγνωστο ασπρο υγρο στο πλαισιο (αλουμινιο). Θα κανει δουλεια?
![]()
μια στιγμή αυτό είναι πολύ σημαντικόΑρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
ΑΑΑ! Και ποτε κατω απο ήλιο/ζεστες επιφάνειες!!! Κινδυνος απο το να αφησει μονιμη σταμπα εως και να φύγει το χρωμα!
λές δηλαδή πως αν χρησιμοποιήσει κανείς την αλοιφή αυτή της 3Μ μετά πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγει παρκάρισμα στον ήλιο;;;
μα κάτι τέτοιο πολύ συχνά δεν είναι στο χέρι μας...![]()
Αποκλείεται.. δεν ενοεί αυτό διότι σε αυτή τη περίπτωση, η μισή Ελλάδα θα κυκλφορούσε φαντάζεσαι πως.. Δε θέλει να το φτιάξεις κάτω από ήλιο ή να είναι ζεματισμένη η επιφάνεια που θα διορθώσεις.![]()
Ακριβουτσικο ειναι παντως...Ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του.Εγω εχω πολλες μικρο- εως μεσαιες γρατζουνιες, (μιλαμε για πολλες ομως!)...Πειτε κιαλλες εντυπωσεις!Ολοι ικανοποιημενοι ειστε?!?!Δε μπορει...ολοενα και καποιος θα γκρινιαξει για κατι...