Kαλα λεει...ωραιο παραδειγμα εδωσε ο @ρχιδας ο διευθυντης στα πιτσιρικια...![]()
![]()
Kαλα λεει...ωραιο παραδειγμα εδωσε ο @ρχιδας ο διευθυντης στα πιτσιρικια...![]()
![]()
για κλαματα η κατασταση..![]()
παλι σημερα τα ιδια...τουλαχιστον πηραμε τη φιλοζωικη και το πηρε.....
einai wraio na zeis gia ena oneiro
tolistolaros
αν βλεπεις αυτη την εικονα δε ξερεις πως 8α αντιδρασεις εγω πιστευω αν ημουν μπροστα 8α αντιδρουσα πολυ χειροτερα...(απλα φαντασου την εικονα)
ειχα δυο σκυλους και ξερω ποτε ενας σκυλος ειναι ενταξει και ποτε οχι..(εννοω τσιμπουρια και τετοια...), τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ειναι σχολειο μας ενα αδεσποτο σκυλακι αλλα οκ μπορουσε να κινη8ει με καποια φιλοζωικη οχι να το βαραει με ενα μεγαλο ξυλο με ολη του τη δυναμη...![]()
Και ο διευθυντης δηλαδη βγηκε απο το γραφειο του να κοπανησει το σκυλο??
Εμας εβγαινε μονο να δει αν καπνιζουμε και παλι εκανε και τα στραβα ματια λιγο...
Ποιος σε πειραξε παλουκαρι μου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ξερουν αυτοι φιλαρακι![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
και εγω απορω πως βρε8ηκε σχολειο....συνη8ως ερχεται για 10 λεπτα και φευγει..εχει πολλες δουλειες βλεπεις ψαρεμα,γυμναστηριο κ.α.![]()
Επειδή έξω απ'το χορό ο καθένας λέει το κοντό και το μακρύ του αδέσποτο δε χαϊδεύεις ούτε για πλάκα.
Ειδικά αν το κάνουν παιδιά άλλων την ευθύνη των οποίων έχεις εσύ
Όχι φίλε μου.Μέχρι να έρθει η φιλοζωϊκή η στραβή έχει γίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
tolistolaros
αν βλεπεις αυτη την εικονα δε ξερεις πως 8α αντιδρασεις εγω πιστευω αν ημουν μπροστα 8α αντιδρουσα πολυ χειροτερα...(απλα φαντασου την εικονα)
ειχα δυο σκυλους και ξερω ποτε ενας σκυλος ειναι ενταξει και ποτε οχι..(εννοω τσιμπουρια και τετοια...), τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
δεν ειπα οτι ειναι σωστο να ειναι σχολειο μας ενα αδεσποτο σκυλακι αλλα οκ μπορουσε να κινη8ει με καποια φιλοζωικη οχι να το βαραει με ενα μεγαλο ξυλο με ολη του τη δυναμη...![]()
ΔΕΝ ξέρεις τί παίζει με τ'αδέσποτα.
Καλύτερα να σουτάρει το σκυλί παρά να κολλήσει κάποιο παιδί,άσχετα αν δε σας φαίνεται Pollitically correct".
ΥΓ1:Το σχολείο όπου δουλεύω είχε ένα σωρό κρούσματα και έκλεισε 1 βδομάδα
ΥΓ2:Τη γρίπη την πέρασα προσωπικά,όπως και άλλοι συνάδερφοι παρ'ότι ψεκάζουμε πληκρολόγια,ποντίκια κλπ με σπρέυ,παρ'ότι έχουμε σαπούνια υγρά στα εργαστήρια.
ΥΓ3:Δεν ήμουνα ποτέ θερμοκέφαλος ώστε να λέω ό,τι να'ναι,σε όποιον να'ναι πριν σκεφτώ
Μπορούσε με 1000 τρόπους να το απομακρύνει ............
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!!
![]()
![]()
![]()
Παρά το ότι είμαι εκπαιδευτικός δεν δίνω ΚΑΝΕΝΑ δικιο στον συγκεκριμένο !!!
![]()
![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ .........
Τι σχέση έχει η γρίπη με το σκυλάκι ;;;
![]()
![]()
![]()
Συνάδερφε σου'χει κάνει παράπονα γονιός επειδή είδε σκύλο μεσ'την αυλή του σχολείου να παίζει με τα παιδιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παρά το ότι είμαι εκπαιδευτικός δεν δίνω ΚΑΝΕΝΑ δικιο στον συγκεκριμένο !!!
Έχουν κάνει σε συνάδερφο και ήμουν παρών...
Καταλαβαίνεις πάντως ότι λύση μέσω φιλοζωικής είναι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ απλά ανέφικτη.Καλύτερα να ζοριστεί το σκυλί παρά να πάθει κάτι μαθητής...
Ρώτα τον m@stermind παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι σχέση έχει η γρίπη με το σκυλάκι ;;;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
τωρα με την γριπη το σχολειο ειναι γεματο αντισηπτικα οποτε οταν καποιος τον χαιδευε μετα εβαζε κατευ8ειαν..
Όπως είπαν και πιό πάνω, θα μπορούσε να το απομακρύνει αλλιώς και ΟΧΙ να το χτυπήσει ο κ@ριόλης ο @μπαλος ο διευθυντής.![]()
Με την ίδια λογική, με τέτοια συμπεριφορά προς τα ζώα, θεωρώ κι εγώ τον διευθυντή 'βλαβερό' παράδειγμα για το παιδί μου και κανονίζω να τρώει κάθε μέρα ξύλο μέχρι ν'απομακρυνθεί απ'το σχολείο.......
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Πω πω εχουμε πηξει παλι απο αποψεις...
Ενταξει δε λεω δεν ηταν και η καλυτερη κινηση αλλα ενα σκυλο κοπανησε τρεις φορες ο ανθρωπος για να μη ξαναπατησει στο σχολειο δε τον εσφαξε και στο γονατο!!!
Αλλα ναι το να χτυπησει ενα ζωο καποιος μπροστα στα ματια μας μας συγκινει αλλα για τα πα-ιδακια που τρωμε και τα τσισμπεργκερ κανενας λογος....
Βεβαιως αν ο κοπριτης(φιλικα) δαγκωνε κανα πιτσιρικο θα λεγαμε ολοι μα καλα που ηταν ο διευθηντης και οι καθηγητες??? Και αυτος ο σκυλος ηταν καθε μερα μεσα στο σχολειο???
Δε ξερουμε τι θελουμε μου φαινεται....
Αυτοί που δέν ξέρουνε τί θέλουνε είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ 'οικογενειάρχες' και μή που αγοράζουν σκυλιά και γατιά όσο είναι κουταβάκια και 'γλυκουλίνια' για να παίζουν τα παιδιά ή η γκόμενα, και μόλις μεγαλώσουν δέν ξέρουν τί να τα κάνουν και τα παρατάνε στους δρόμους και τις εξοχές όταν φεύγουν για διακοπές.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Πω πω εχουμε πηξει παλι απο αποψεις...
Ενταξει δε λεω δεν ηταν και η καλυτερη κινηση αλλα ενα σκυλο κοπανησε τρεις φορες ο ανθρωπος για να μη ξαναπατησει στο σχολειο δε τον εσφαξε και στο γονατο!!!
Αλλα ναι το να χτυπησει ενα ζωο καποιος μπροστα στα ματια μας μας συγκινει αλλα για τα πα-ιδακια που τρωμε και τα τσισμπεργκερ κανενας λογος....
Βεβαιως αν ο κοπριτης(φιλικα) δαγκωνε κανα πιτσιρικο θα λεγαμε ολοι μα καλα που ηταν ο διευθηντης και οι καθηγητες??? Και αυτος ο σκυλος ηταν καθε μερα μεσα στο σχολειο???
Δε ξερουμε τι θελουμε μου φαινεται....
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
Ο σκύλος είναι ο μόνος που δεν έφταιγε που βρισκότανε εκεί,αλλά αυτός τις έφαγε στην τελική.Τέλος απο μένα.
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
+675Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Ο σκύλος είναι ο μόνος που δεν έφταιγε που βρισκότανε εκεί,αλλά αυτός τις έφαγε στην τελική.Τέλος απο μένα.
Γειά σου ρε Θοδωρή!!!![]()
tolistolaros: esu eipes oti mporei na itan arrwstos i na eixe mikrovia kai tsimpouria (pragma pou den isxue alla leme...)giauto s eksigisa oti kai na htan etc amesws meta p paizame me to skulo vazame antisiptiko