Σελίδα 44 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 34394041424344454647484954 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 886

Θέμα: Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Προβολή μηνύματος
    Είναι το πιο αξιόπιστο BMW κατά την γνώμη μου.
    Μόνο έχε κατά νου το εξής. Το μοτέρ βγαίνει σε μαύρο και ασημί χρώμα. Το μεν κατασκευάζεται Γερμανία, το δε στην Κίνα.

Δεν έχει και τεράστια σημασία αλλά σου το λέω πληροφοριακά.
    ετσι ειναι αλλα αναποδα,το ασημι ειναι γερμανια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    τελικα να το παρω το 650 dakar που εχω βρει η οχι ?????????
    NAI (αναλογως παντα την τιμη)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ειλικρινά, αλλά επειδή σου έτυχε αυτή η στραβή εσένα με την BMW, αυτόματα ΟΛΑ τα μοντέλα της μισητής σου εταιρείας είναι για πέταμα; Το παιδί ρωτάει συγκεκριμένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το 650 το Dakar, ο κινητήρας της Rotax είναι σκυλί και τέρας αξιοπιστίας, από προσωπική πείρα 7 χρόνια που το έχω η μοναδική "βλάβη" που μου έχει παρουσιάσει είναι μια καμμένη ενδεικτική λυχνία στο φλας. Από την άλλη δεν είναι ανακολουθία να προτρέπεις τον κόσμο να αγοράζει τα σκουπίδια της BMW και την ίδια στιγμή να καβαλάς ένα τέτοιο σκουπίδι ακόμα κι όχι ένα αξιόπιστο Dayang;
    απο το 2005 και μετα ΟΛΑ τα bmw ειναι προβληματικα. το οτι καβαλοω το σκουπιδη της bmw ειναι γιατι εχω δοσει ενα σκασμο λευτα εκτος απο τα 25500 που το πειρα για να το φτιαξω να μπορει να με πιγενει καπου χωρεις να κυνδηνευω. το ευτιαξα με δικα μου λευτα επιπλεων των 25500 που το αγωρασα....
    και πιος σου ειπε οτι δεν εχω Dayang.? μαλιστα εχει κανει πανω απο 200000 χιλιομετρα και τελευταια φωραει λιφαν 125για να εχει περισοτρο γκαζι..
    α και δεν μου ετοιχε μονο εμενα στραβη....
    ανω το 50 % των ελατωματικων μοτοσυκλετων με προβλημετα παγκοσμιως σε οργανωσεις προστασιας καταναλοτων αφορουν οχηματα bmw EITE MOTO EITE AYTOKHNHTA........
    και οπως εχω ξαναγραψει εαν ποτε η bmw ξανακανει οχιματα αξιοπιστα θα ειμαι ο πρωτος που θα παρει. εχουν τεχνολογια , απιστευτη οδηκη συμπεριφορα (οταν κοινουνται) και πολλα αλλα που οι αλητες της τωρινης bmw στον βομο της ευκολης κονομας εχουν πεταξει στον κεαδα αυτο που οι παλιοι κατασκευαστες της εταιριας ειχαν σαν σημαια . την αξιοποιστια...
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Banned
    Στα αγγλόφωνα και στα δικά μας φόρουμ που διαβάζω, αλλά και από κατόχους BMW που συζητώ ακούω πως πρόκειται για αναξιόπιστα και υπερτιμημένα μηχανάκια.
    Είναι πολύ κρίμα επειδή αυτά που έχω δοκιμάσει είναι "τρένα" τόσο στις στροφές όσο και κατά το φρενάρισμα, πολύ ασφαλέστερα από τα μηχανάκια που δεν έχουν telelever και κάνουν τραμπάλα πάνω στις αναρτήσεις τους από τη στιγμή που τα βάζεις μπρος...
    Τα BMW (σειρές R&K όχι τα μικρά) προσφέρουν ξεκούραστες και ασφαλείς βόλτες/ταξίδια που τα άλλα μηχανάκια βλέπουν στον ύπνο τους αλλά το ταξίδι είναι ξεκούραστο και ασφαλές κυρίως αν το μηχανάκι είναι αξιόπιστο...
    Όσα φράγκα και να είχα αναξιόπιστο μηχανάκι (και μάλιστα γυφτογκλάμουρ φίρμας) δεν θα αγόραζα.
    Από την άλλη αν περιμένουμε τους Ιάπωνες να τοποθετήσουν σοβαρά συστήματα ανάρτησης μπροστά, θα περιμένουμε και θα περιμένουμε και θα περιμένουμε (πάλι καλά που αντέγραψαν τη BMW και βάζουν άξονες στα μεγάλα μοντέλα τους).
    Σίγουρα φταίει και ο μέσος μοτοσυκλετιστής που είναι συντηρητικότερος κι από τον συνταξιούχο ψηφοφόρο.. (δυστυχώς το πανηλίθιο "επιχείρημα" κατά των telelever/duolever "αν ήταν καλύτερα θα τα είχαν και στους αγώνες" ξεστομίζεται δεκαετίες τώρα...)

Ευτυχώς που είμαι άφραγκος και δε μπαίνω σε πειρασμούς

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    ... (δυστυχώς το πανηλίθιο "επιχείρημα" κατά των telelever/duolever "αν ήταν καλύτερα θα τα είχαν και στους αγώνες" ξεστομίζεται δεκαετίες τώρα...)

....
    Σωστά... το 1000RR της BMW τέτοιο πρέπει να έχει..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι για ξεκούραστη και ασφαλή βόλτα.

Banned
    Περιμένω να μας κάνεις μια ανάλυση για τις ομοιότητες της οδήγησης στην πίστα με την αντίστοιχη στο δρόμο (που κάνουν ακόμα και οι αναβάτες που δεν είναι "κουλοί")

Πες μας μετά αν το R1 και το 1000RR έχουν προορισμό δημόσιους δρόμους (κι αν καταλήξεις πως ναι, τότε μην επιχειρηματολογήσεις με την ύπαρξη των φλας) ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι για ξεκούραστη και ασφαλή βόλτα.
    Από πότε; Κάποιοι από εμάς και παρά το γήρας εξακολουθούμε να κάνουμε ξεκούραστες κι ασφαλείς βόλτες με τέτοια μοτοσακά. Εκτός κι αν δεν χρειάζεστε καλή πληροφόρηση από το μπροστινό σε τέτοιες βόλτες..

Περιμένω να μας κάνεις μια ανάλυση για τις ομοιότητες της οδήγησης στην πίστα με την αντίστοιχη στο δρόμο (που κάνουν ακόμα και οι αναβάτες που δεν είναι "κουλοί")

Πες μας μετά αν το R1 και το 1000RR έχουν προορισμό δημόσιους δρόμους (κι αν καταλήξεις πως ναι, τότε μην επιχειρηματολογήσεις με την ύπαρξη των φλας) ...
    Δεν μπαίνω στο τρυπάκι... ας μιλήσουν οι GS1200 που έχουν γ@μηθεί στο adventure Ομόνοια-Ψυχικό κάθε μέρα.

Banned
    Δεν μπαίνω στο τρυπάκι... ας μιλήσουν οι GS1200 που έχουν γ@μηθεί στο adventure Ομόνοια-Ψυχικό κάθε μέρα.
    Αυτό είναι άλλο θέμα (είπαμε η φίρμα είναι γυφτογκλάμουρ)
    Υπάρχουν βέβαια και απειράριθμα 4K SS που "στρίβουν" στην ίδια διαδρομή πάνω στα τετράγωνα ελαστικά τους...

...καθώς και η τηλεπερσόνα ο Σόμμερ με την βερμούδα και τις σούζες με το γυαλί και το κινητό ανάμεσα στον σβέρκο./
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αυτό είναι άλλο θέμα (είπαμε η φίρμα είναι γυφτογκλάμουρ)
    Υπάρχουν βέβαια και απειράριθμα 4K SS που "στρίβουν" στην ίδια διαδρομή πάνω στα τετράγωνα ελαστικά τους...
    Δεν αντιλέγω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό πως κάνει αυτό το ασαφές telewhatever καλύτερο από τα συμβατικά πηρουνια.

Banned
    Δεν αντιλέγω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό πως κάνει αυτό το ασαφές telewhatever καλύτερο από τα συμβατικά πηρουνια.
    Ασαφές το telelever ΔΕΝ είναι, ασαφέστερο ενός συμβατικού ΚΛΙΠΟΝΑΤΟΥ είναι, είναι και ελάχιστα ασαφέστερο από ένα συμβατικό με τιμόνι, αλλά αυτό δεν το κάνει ασαφές όπως το περιέγραφαν διάφοροι καβλόγκαζοι νεαροί δοκιμαστές στα περιοδικά (νομίζω πως σήμερα είναι πάρα πολύς κόσμος που έχει καταλάβει τη μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια που προσφέρει το telelever/duolever σε σχέση με πριν 10 χρόνια).
    Σε μερικές μέρες θα δοκιμάσω και telelever με κλιπον κι έχω την υποψία πως δεν θα είναι ασαφέστερο από πολλά "ανάποδα"...
    Για την ασφάλεια θα μπορούσα να γράψω αλλά όχι τώρα, αλλά θα δώσω ένα παράδειγμα να το σκεφτεί/δοκιμάσει ο καθένας:
    Φαντάζομαι πως όλοι ξέρουμε τα τεστ φρεναρίσματος που έχουν κανει διάφορα περιοδικά σε ελεγχόμενες συνθήκες με επαγγελματίες αναβάτες και προγραμματισμένα φρεναρίσματα που βγάζουν τις "μαούνες" με τα telelever να φρενάρουν σε μικρότερες αποστάσεις από κάτι fireblade κτλ...
    Προκαλώ λοιπόν τον μέσο αναβάτη να δοκιμάσει να φρενάρει με οποιοδήποτε SS σε δημόσιο δρόμο σε απρογραμμάτιστο φρενάρισμα πανικού, θα διαπιστώσει πως σε σχέση με ένα GS (για παράδειγμα) θα έχει γίνει κάπου χαλκομανία...
    Η διαφορά είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ, πολύ πολύ μεγαλύτερη από τις ελεγχόμενες συνθήκες που δοκιμάζουν οι επαγγελματίες.
    Τα κλιπονάτα μηχανάκια με συμβατικά πηρούνια γίνονται τατουάζ πάνω σε οποιοδήποτε χιουντάι τσαρουχώσει τα φρένα του...
    Αυτά καταλαβαίνω εγώ και σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ασφάλεια (και πράσινα SS άλογα σε δημόσιο δρόμο)

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    από reptile4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 12:39
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 13:55
  4. Οι μαύροι και οι μαύροι...