Σελίδα 44 από 46 ΠρώτοΠρώτο ... 343940414243444546 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 681

Θέμα: νεα οικονομικα μετρα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ουτε εγω ειμαι πασοκ ή οτιδηποτε απο ολα αυτα

αλλα και ο παπανδρεου δεν εχει να λεει κατι γιαυτον η κατασταση της χωρας..

αυτος πραγματικα ειχε την ατυχια να παρει την χωρα τωρα,που δεν ειχε καν την ευκαιρια να προσπαθησει για κατι

οποιος και να παραλαμβανε την χωρα τοτε δεν ειχε επιλογες,

στο χειλος του γκρεμου ειμασταν..

μαλλον οι δυο προηγουμενες εκλογικες νικες της Ν.Δ. μας αποτελιωσαν..

τωρα και τον Φιντελ Καστρο να ειχες τα ιδια θα κανε..
    Ηταν ομως και υπουργος της κυβερνησης 5 χρονια πριν, δεν μπορει να μην ηξερε τι μπουρδελο ηταν και τοτε. Ολοι ιδια φαρα ειναι.

Ο Καραμανλης Junior ειπε θα κανει "επανιδρυση" του κρατους. Σκατα. Που ειναι τωρα ? Βγηκε να πει μια κουβεντα ?

Ο Παπανδρεου Junior ειπε "λεφτα υπαρχουν" . Που ρε ? Στην τσεπη μου ?

Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρια. Οσο βλεπεις ανθρωπους να κουνανε τα σημαιακια σε πολιτικες εκδηλωσεις, οσο βλεπεις να πλακωνονται στο ξυλο φοιτητες αντιθετων κομματικων πιστευω, οσο το ονειρο του καθε Ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο , χεσε μεσα.

Πρεπει επιτελους ολοι αυτοι οι "σωτηρες" να μας πουν τι απο τα παρακατω ειναι.
    α. Κλεφτες
    β. Ασχετοι
    γ. Ηλιθιοι

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Π.Άμα βγει κανένας άλλος ποτέ,χ0χ0,θα δούμε...

εγω φοβαμαι πως μεαυτα πυ θα συμβουν

οι καρατζαφερεοι-ναζοι-αδωνες-φασιστες

θα ανεβουν παρα πολυ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

α. Κλεφτες
    β. Ασχετοι
    γ. Ηλιθιοι

δεν ξερω τι ειναι αυτοι

ξερω τι ειμαστε οι ΕΛηνες,

Μαλάκες

παραθετω απο το αλλο αντιστοιχo θρεαντ των γενικων που εγραψα:

"τουλαχιστον τα λαμογια που κατεστρεψαν την Ελλαδα
    μετα απο 30 χρονια μην τους λεμε εθναρχες
    οπως τοσους αλλους.."
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ηταν ομως και υπουργος της κυβερνησης 5 χρονια πριν, δεν μπορει να μην ηξερε τι μπουρδελο ηταν και τοτε. Ολοι ιδια φαρα ειναι.

Ο Καραμανλης Junior ειπε θα κανει "επανιδρυση" του κρατους. Σκατα. Που ειναι τωρα ? Βγηκε να πει μια κουβεντα ?

Ο Παπανδρεου Junior ειπε "λεφτα υπαρχουν" . Που ρε ? Στην τσεπη μου ?

Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει σωτηρια. Οσο βλεπεις ανθρωπους να κουνανε τα σημαιακια σε πολιτικες εκδηλωσεις, οσο βλεπεις να πλακωνονται στο ξυλο φοιτητες αντιθετων κομματικων πιστευω, οσο το ονειρο του καθε Ελληνα ειναι να μπει στο δημοσιο , χεσε μεσα.

α. Κλεφτες
    β. Ασχετοι
    γ. Ηλιθιοι

htaν υπουργος στη κυβερνηση που εφαγε τα λεφτα του κοσμακη με το χρηματιστηριο....που παρεδιδε τον Οτσαλαν στους Τουρκους κτλ..............Μπορω να σου αναφερω ολοκληρη λιστα.....δεν τρωμε ολοι κουτοχορτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

εγω φοβαμαι πως μεαυτα πυ θα συμβουν

οι καρατζαφερεοι-ναζοι-αδωνες-φασιστες

θα ανεβουν παρα πολυ..
    ΜΑΚΑΡΙ!!!!

βολτάδικο μέλος
    Αγαπητοί συμπολίτες,

Προκειμένου να εξυπηρετηθούμε όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρακαλείσθε όπως γιαουρτώνετε η να χλευάζετε λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω .

1. Γιαουρτώνω πάντα τον βουλευτή που ψήφισα ,«Αυτόν ξέρω, Αυτόν εμπιστεύομαι».

2. Γιαουρτώνω πάντα πολιτικούς τις παράταξης μου. Έτσι διασφαλίζω και την ενότητα τις παράταξης μου και τις χώρας μου. Τέλος στο Αισχρό και αναχρονιστικό σύνθημα « Οι από δώ γ****ε τους από κει…» . Τώρα πλέων λέμε « Λαός ενωμένος πολιτικός χεσμένος»

3. Γιαουρτώνω μέχρι το επιτρεπόμενο όριο σταυρών τις περιφέρειας μου. Για Παράδειγμα αν ψηφίζεις στην Β’ Αθήνας μπορείς να γιαουρτώνεις μέχρι και 5 Βουλευτές την ημέρα. Σκέψου οικολογικά. Προστατεύουμε την φύση, Αγαπάμε τα ζώα και τους πολιτικούς.

4. Φρόντισε τα γιαούρτια να είναι Ελληνικά. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!!!

5. Μάζεψε τα κεσεδάκια. και τοποθέτησε τα σε κάδο ανακύκλωσης. Σε περίπτωση που έχετε την χαρά να γιαουρτώσετε βουλευτή σε παραλία ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία. Και μην ξεχνάτε…. Όχι σκουπίδια, όχι πολιτικούς σε θάλασσες και ακτές.
    ...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Επιτέλους και ένα σοβαρό σχόλιο. Άριστα.
    Dura lex, sed lex.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Mακάρι να είχαμε αντιδράσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Από τότε που ακούστηκαν φράσεις όπως "Τσοβόλα δώστα όλα" και "είπαμε να πάρει ένα δωράκι ο υπουργός, όχι και 500 εκατομύρια". Ήταν δυνατά τα καμπανάκια και η κοινωνία δεν τα άκουσε. Στηρίξαμε λοιπόν και τα 2 μεγάλα κόμματα για άλλα 20 χρόνια και την ανευθυνότητα των μικρότερων. Αν είχαμε γυρίσει την πλάτη τότε, ίσως να τους αναγκάζαμε να άλλαζαν στάση και να γίνονταν πιο υπεύθυνοι όλοι τους.
    Ακόμα και στις τελευταίες εκλογές εμείς τους ψηφίζαμε με ποσοστά γύρω στο 70%. Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme

α. Κλεφτες
    β. Ασχετοι
    γ. Ηλιθιοι

to a.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.

αν αυριο ξεκίναγαν νεες επιχορηγήσεις ,τι θα καναΜΕ???

ΚΛΑΣΣΙΚΑ .............

ΑΡΠΑΧΤΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε σει τι το ψαχνετε; σε καμια 7-8 χρονια, θα βρεθουν παλι λαλακες να πειστουν απο τη ΝΔ η οποια θα επανελθει παλια στην εξουσια...και μετα απο αλλα τοσα χρονια θα βρεθουν αλλοι αφελεις λαλακες να ξαναβγαλουν το ΠΑΣΟΚ κοκ..
    Θες να πεις ότι θα κάτσει 7-8 χρόνια ο γιωργάκης?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Mακάρι να είχαμε αντιδράσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Από τότε που ακούστηκαν φράσεις όπως "Τσοβόλα δώστα όλα" και "είπαμε να πάρει ένα δωράκι ο υπουργός, όχι και 500 εκατομύρια". Ήταν δυνατά τα καμπανάκια και η κοινωνία δεν τα άκουσε. Στηρίξαμε λοιπόν και τα 2 μεγάλα κόμματα για άλλα 20 χρόνια και την ανευθυνότητα των μικρότερων. Αν είχαμε γυρίσει την πλάτη τότε, ίσως να τους αναγκάζαμε να άλλαζαν στάση και να γίνονταν πιο υπεύθυνοι όλοι τους.
    Ακόμα και στις τελευταίες εκλογές εμείς τους ψηφίζαμε με ποσοστά γύρω στο 70%. Πάντως αυτή τη στιγμή η κοινωνία φαίνεται πιο ώριμη απ'όλους τους.
    Τα κόμματα στηρίχτηκαν με ανταλλάγματα, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εταιρίες στο δημόσιο που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, προάχθηκαν άσχετοι σε θέσεις, δημιουργήθηκαν νόμοι που επέβαλαν εκλεκτικούς μηχανισμούς για να προσληφθούν ελεγκτές, ινστιτούτα, ιδρύματα υπηρεσίες αχρείαστες, δόθηκαν επιδοτήσεις βοηθήματα συντάξεις αυξήσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που δεν τα δικαιούνταν, περιχαρακώθηκαν επαγγέλματα για να διαφυλαχτεί το εισόδημά τους, δοθήκαν έργα και προμήθειες σε "ημέτερους" μικρούς και μεγάλους.
    ΟΧΙ στηρίξαμε, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΉΚΑΜΕ, βολευτήκαμε και λαδωθήκαμε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Θες να πεις ότι θα κάτσει 7-8 χρόνια ο γιωργάκης?
    Νομίζεις έχει σημασία το όνομα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Νομίζεις έχει σημασία το όνομα?
    +1050

(εδώ έκατσε 5,5 ο Κωστάκης)

να δούμε ποιον θα υποδεχτούμε στο αεροδρόμιο σε λιγα χρονια σα σωτηρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τα κόμματα στηρίχτηκαν με ανταλλάγματα, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εταιρίες στο δημόσιο που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, προάχθηκαν άσχετοι σε θέσεις, δημιουργήθηκαν νόμοι που επέβαλαν εκλεκτικούς μηχανισμούς για να προσληφθούν ελεγκτές, ινστιτούτα, ιδρύματα υπηρεσίες αχρείαστες, δόθηκαν επιδοτήσεις βοηθήματα συντάξεις αυξήσεις σε ανθρώπους και εταιρείες που δεν τα δικαιούνταν, περιχαρακώθηκαν επαγγέλματα για να διαφυλαχτεί το εισόδημά τους, δοθήκαν έργα και προμήθειες σε "ημέτερους" μικρούς και μεγάλους.
    ΟΧΙ στηρίξαμε, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΉΚΑΜΕ, βολευτήκαμε και λαδωθήκαμε χωρίς να αναλογιστούμε τις συνέπειες.
    30 χρονια τωρα (το μεγάλο κακό ξεκίνησε το '81...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

όπου γης Το avatar του/της iosif
    TON ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 07:39
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων