ψιλοάσχετο...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παντως για οσους δεν εχουν ερθει Κρητη και θελουν εθνικη οδο,να ξερετε οτι καλο θα ηταν να θεωρειτε οτι κινηστε σε επαρχιακο δικτυο συνυπολογιζοντας ολους τους κινδυνους...παραδρομους τρακτερ,εχνη...κλπ...κλπ![]()
ήρθε ένας φίλος τώρα τον Αύγουστο και πήγαμε Ρέθυμνο-Αγιο Νικόλαο-Ρέθυμνο
(πολύ χιλιόμετρο, σιδερώκωλοι![]()
![]()
)
όταν επιστρέψαμε μου είπε:
"ρε συ το Κόρινθος-Πάτρα είναι autobahn"![]()
...να τα καταφέρναμε έστω μια Κυριακή να ακολουθήσουμε...
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Τη πρώτη μέρα τη βλέπω διανυκτέρευση στα Χανιά ή Ρέθυμνο ιδανικά.![]()
![]()
Πολύ!
2 ή 3 ημέρες τελικά?
"Qu ils mangent de la brioche"
με παπι θα το κανεις ολο αυτο;Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Πολύ!
2 ή 3 ημέρες τελικά?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
με παπι θα το κανεις ολο αυτο;![]()
Ω ναί!![]()
![]()
Να μου κρατάτε καμία μπριζολίτσα μιας και θα φτάνω τελευταίος, ε?![]()
για την διανυκτέρευση τι σχέδια έχετε?παίζει κάμπινγκ ή μόνο ξενοδοχείο?
και επίσης η ώρα εκκίνησης ποια θα είναι?γιατί εγώ θα έρθω από ιεράπετρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από attreidis
για την διανυκτέρευση τι σχέδια έχετε?παίζει κάμπινγκ ή μόνο ξενοδοχείο?
και επίσης η ώρα εκκίνησης ποια θα είναι?γιατί εγώ θα έρθω από ιεράπετρα...
Όσον αφορά τη διανυκτέρευση θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να γράψουν τι προτιμούν ώστε να δούμε προς τα που κινούμαστε. Θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε και camping και δωμάτια σε κάποιο χωριό ίσως.
Για την ώρα εκκίνησης, υπολογίζοντας ότι κάποιοι θα έρθουν από Αθήνα, οπότε θα φτάσουν πρωί πρωί Ηράκλειο, νομίζω ότι κατά τις 07:30 με 08:00 είναι μια καλή ώρα.
Για να δηλώνουμε συμμετοχές και τι μοτοσυκλέτα καβαλάει ο καθένας![]()
Εμενα το που θα κοιμηθω δεν με νοιαζει...και χαμες ντιπις βολευομαι...
Μηχανακι,βαρκαδερο...
Ενα θεμα ειναι το πως-που θα δεσουνε τα γκρουπ απο Χανια(αν προκυψουν) με τα του Ηρακλειου και τα λοιπα...αν και εγω προσωπικα μαλλον θα κοιμηθω απο την προηγουμενη Ηρακλειο να την παρω απο την αρχη την διαδρομη...
- Manalishi, TDM - camping/δωμάτιο( ότι θέτε...)
Άρα έχουμε :
1)MikeG BMW F800GS - όπου γης & πατρις
2)liakaros Varadero - όπου γης & πατρις
3)Manalishi TDM - όπου γης & πατρις
4) ??
Σύντομα θα ποστάρω και το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής, μέχρι πίσω Ηράκλειο.![]()
Το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής. 372 χλμ
http://g.co/maps/tt8e
Το πρώτο κομμάτι εδώ :http://tinyurl.com/3q7sj5r
622 χλμ.
Άθροισμα : 994 χλμ.![]()
Περιμένω σχόλια, ερωτήσεις και ότι άλλο..
![]()
John Steed Daytona DY125, προτιμώ δωμάτιο, εκκλησία, καταφύγιο, οτιδήποτε. Έχω sleeping Bag, δεν έχω σκηνή.
Αν βέβαια η διανυκτέρευση γίνει Ρέθυμνο, τότε μάλλον δεν θα κουνήσω καθόλου!![]()
Επίσης, κάνε το διαχωρισμό των ημερών να δω πως θα το σχεδιάσω, σχολάω Σάββατο κατά τις 14:00
Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είμαι μαζί σας στη διαδρομή, αλλά θα συναντηθούμε όπου βολεύει, για την παρέα έρχομαι, για να σας γνωρίσω!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
John Steed Daytona DY125, προτιμώ δωμάτιο, εκκλησία, καταφύγιο, οτιδήποτε. Έχω sleeping Bag, δεν έχω σκηνή.
Αν βέβαια η διανυκτέρευση γίνει Ρέθυμνο, τότε μάλλον δεν θα κουνήσω καθόλου!![]()
Επίσης, κάνε το διαχωρισμό των ημερών να δω πως θα το σχεδιάσω, σχολάω Σάββατο κατά τις 14:00
Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα είμαι μαζί σας στη διαδρομή, αλλά θα συναντηθούμε όπου βολεύει, για την παρέα έρχομαι, για να σας γνωρίσω!
![]()
![]()
Θέλεις να ακολουθήσεις τη διαδρομή ή απλά να βρεθούμε? Όπως καταλαβαίνεις θα υπάρχει ένα θέμα πιθανόν με τον ανεφοδιασμό βενζίνης και στα κομμάτια εθνικής. Αν κρίνεις ότι το έχεις τότε εννοείται και να ακολουθήσεις.
![]()
* Και μια υποσημείωση για όλους. Σαφώς και διοργανώνω εγώ τη βόλτα, βγάζω χάρτες, διαδρομή & τα σχετικά. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Οι δρόμοι εδώ θέλουν προσοχή, όχι ταρζανιές & όχι τρελούς ρυθμούς. Σαφώς και είμαστε μια παρέα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
* Και μια υποσημείωση για όλους. Σαφώς και διοργανώνω εγώ τη βόλτα, βγάζω χάρτες, διαδρομή & τα σχετικά. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Οι δρόμοι εδώ θέλουν προσοχή, όχι ταρζανιές & όχι τρελούς ρυθμούς. Σαφώς και είμαστε μια παρέα.
Ετσι ακριβως. Σωστος ο Mike.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...