Αν κάποια στιγμή κάποιος κάνει live,να φέρω να σπάσουμε την Aria ProII που έχω!![]()
Αν κάποια στιγμή κάποιος κάνει live,να φέρω να σπάσουμε την Aria ProII που έχω!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ποιος ειναι ο Αποστολης;![]()
Μην μου πεις "αυτος που σε μαμαει"![]()
Μην τρώγεσαι γιατί αν φέρω τον Απο , το μόνο που θα κάνεις μετά θα είναι να κάτσεις πάνω στην όρθια κιθάρα σου![]()
![]()
Μπασίστας here και Peavey rules +1 (T40 άταστο)![]()
![]()
You BETA believe...
Βρες το band - in - a - box ...ειναι ενα software - sequencer το οποιο τραβαει ηχους απο την καρτα σου (general - midi ) και μπορεις ευκολα να το προγραμματισεις να σου παιζει συνοδεια οποιαδηποπτε ακκορντα , σε οποιοδηποτε στυλ και για οσα μετρα - τονικοτητα θες.Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause
Εγω παιδια για καλη μου τυχη τα βρηκα ολα ετοιμα απο το πατερα μου και δε χρειαστηκε να αγορασω τιποτα![]()
Εχω στη κατοχη μου 2 ηλεκτρικες και 2 ηλεκτροακουστικες.
η 1 ηλεκτρικη ειναι Yamaha(δε θυμαμαι μοντελο)
και η αλλη ειναι μια ibanez ice paul stanley:hypnotize :hypnotize (αυτη με το ελεφαντοδοντο)
εχω 1 200αρι ενισχυτη peavy με ηχειο shefield μια πεταλιερα και κατι πεταλακια boss.Τωρα για μοντελα θα δω και θα σας πω.
Μπορει να μου πει κανενας κανα βιβλιο και εξικιωση στα σολακια?????
Μαθαινεις καλα την blues πεντατονικη σε ολη την ταστιερα και πλακωνεσαι στην εξασκηση....σιγα - σιγα θα σου ερθουν απο μονα τους καποια licks...μετα αρχιζεις να χρησιμοποιεις και αλλες κλιμακες και η ιστορια δεν εχει τελος....ειναι απειρως πιο ευχαριστο και αποτελεσματικο απο το να σου φευγει ο κολος να διαβασεις και να αποδωσεις ενα solo γραμμενο σε παρτιτουρα - ταμπλατουρα...
![]()
+1 ακόμα!!! Είμαι κ εγώ εδώ:smilea:προς το παρων ειμαστε 4.257,64 κιθαριστες
H kαλή μου... http://img164.imageshack.us/img164/4184/jem7dbkgv2.jpg
είναι στον γιατρό όμως...κάτι με το floyd rose....
Σε λίγη θα μάθω νέα από τον γιατρό
εγω μεσα και για κιθαρα και για μπασο,οτι θελουν οι πολλοι... τωρα που'νε τζαμπα λεμεεε!!!
b.c.rich warlock και fender precision... για κανιβαλες καταστασεις![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Ναι αλλα εγω θελω και καποιες ασκησεις και να εχει μεσα και τις κλιμακες ωστε να λυθουν τα δακτυλα και να παιζω ποιο γρηγορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βρες το band - in - a - box ...ειναι ενα software - sequencer το οποιο τραβαει ηχους απο την καρτα σου (general - midi ) και μπορεις ευκολα να το προγραμματισεις να σου παιζει συνοδεια οποιαδηποπτε ακκορντα , σε οποιοδηποτε στυλ και για οσα μετρα - τονικοτητα θες.
Μαθαινεις καλα την blues πεντατονικη σε ολη την ταστιερα και πλακωνεσαι στην εξασκηση....σιγα - σιγα θα σου ερθουν απο μονα τους καποια licks...μετα αρχιζεις να χρησιμοποιεις και αλλες κλιμακες και η ιστορια δεν εχει τελος....ειναι απειρως πιο ευχαριστο και αποτελεσματικο απο το να σου φευγει ο κολος να διαβασεις και να αποδωσεις ενα solo γραμμενο σε παρτιτουρα - ταμπλατουρα...
![]()
Bασικά βρες κάποιον ή σε κάποιο βιβλίο, να σου δείξει τη NTO major σε όλες τις θέσης της ταστιέρας.........ότι πρέπει για αρχή. Και τα χέρια σου θα λυθούν και θα μάθεις που βρίσκονται οι φυσικές νότες στην ταστιέρα σου![]()
Βιβλια με κιλμακες και ασκησεις κυκλοφορουν ενα καρο ... ριξε μια ματια σε μουσικα καταστηματα και παρε οποιο σου φαινεται πιο ευληπτο / κατανοητο....τωρα για τις διαφορες μεθοδους που κυκλοφορουν δεν ξερω.....ειναι μια καλη Ελληνικη δεν θυμαμε τωρα ποια ακριβως...
Και στο internet παντως υπαρχουν εκατονταδες site με αυτα που ζητας ...ξεκινα ψαξιμο και θα βρεις ακριβως αυτο που θελεις....
π.χ. τυχαια επεσα πανω σε αυτο:
http://www.guitarists.net/scales/index.php
καλα παιξιματα
Εγραφα στο φορουμ τους πριν 6-7 χρονια.......:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
π.χ. τυχαια επεσα πανω σε αυτο:
http://www.guitarists.net/scales/index.php
καλα παιξιματα
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τωρα το ειδα οτι εχει και forum:smilea: ....γαματο θεμα:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγραφα στο φορουμ τους πριν 6-7 χρονια.......:wacko:
tele Vs strat!! τις πουτανας θα γινεται και εκει:rotflmao:
![]()
Η database τους εχει αλλαξει κανα δυο φορες απο τοτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τωρα το ειδα οτι εχει και forum:smilea: ....γαματο θεμα:
tele Vs strat!! τις πουτανας θα γινεται και εκει:rotflmao:
![]()
Αλλα τα παιδια δεν παιζοντουσαν σε χαβαλε.
Υπηρχε καποτε ενα τεραστιο θρεντ με τιτλο "Shred like a man"η κατι τετοιο, και ανεβαζαν ολοι mp3 ηχογραφημενα απο το σπιτι η στουντιο τους, και την ελεγε ο εναν στον αλλο.
Και να τα σολο τα τρελλα ο ενας, και να οι φανκιες ο αλλος, και να τα καντηλια ο ετσι, και να τα sweepings ο αλλιως, και πηγαινε το μπινελικι συννεφο...
Μιλαμε ειχα πεθανει στο γελιο.
-..Not Yet!
Βρηκα και το πρωτο ποστ μου απο το 1999που ρωταγα για την κιθαρα που μολις ειχα αγορασει.
Ο dazco ηταν ενας απο τoυς admin και ακομα γραφει ανελλιπως και βοηθαει.
G-Crook Hi everyone, im new here and i'd appreciate it if anyone could
answer.
Οκ here goes...
A year ago i bought a second hand Japanese Fender Stratocaster
model of 92' (i think) in sunburst color.I payed 300$ for it
(..rip-off I think).
The main reason i bought it was because i thought it was
considered to be rare (at least in Greece)since the japanese
factory shut down a while back.
I also realized by looking at it carefully that its
color wasn't like the
usual sunburst, the red was "deeper" and it looked better than any
cheap fender i'd seen until then.
Its been over a year since ive been browsing the net to find
something similar to my guitar but no luck.
So, heres what i think.
1)Its another model maybe a fake one.
2)Its rare and worth the money i gave for it (yeah....right)
If anyone can help me or at least tell me about its true value or
anything i'd be greatfull.
Thanks a lot.
dazco
Posted - 7/26/99 8:18:22 PM
those aren't rare here in the states at all. you got a great guitar.
they were making them a lot better back in the early 90's, and
those go for $450-500 here. the ones they're making today aren't
nearly as good.the only strats made in japan(at least back
then)were the 62' and 57 reissues.
back then i believe they called the american version the "vintage",
and the jap version the "reissue".(i can't remember exactly)
anyway, your guitar is a jap 62' reissue or vintage model. they
also made a 57' model, but it has a maple fingerboard.i assume
yours is the 62 because you said it has red in the sunburst, and
the 57 only has yellow and black.
anyway, you have a great guitar there, and at a killer price for
where you are.(it's not a bad price even here in the states)
Edited by - dazco on 7/26/99 8:23:16 PM
Axxxxx αυτα ηταν.....
-..Not Yet!
Fender jap ηταν πολυ καλες!!
Εχει ενας φιλος μου μια και παρ΄ολο που εχει αγορασει μια ibanez την κραταει ακομα (περα απο τους συναισθηματικους λογους..)
H μεγαλυτερη μαλακια που εχω κανει ειναι οταν πουλησα μια samick (Κορεα) , απομιμιση των pensa που επαιζε ο Κnopfler των DIRE STRAITS...
Την ειχα αγορασει θυμαμε 150000δρχ τοτε και ειχε εβενο ταστιερα, duncan μαγνητες και f.rose tremolo - lock...η κιθαρα απλα γαμουσε και εδερνε για τα χρηματα της και εγω ο μαλακας πηγα και την εδωσα ...η samick εχει σταματησει να την παραγει πλεον...
gc ακομα την fender εχεις?
Ναι την εχω αλλα τοτε ειχα παραλειψει να προσθεσω κατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Fender jap ηταν πολυ καλες!!
Εχει ενας φιλος μου μια και παρ΄ολο που εχει αγορασει μια ibanez την κραταει ακομα (περα απο τους συναισθηματικους λογους..)
H μεγαλυτερη μαλακια που εχω κανει ειναι οταν πουλησα μια samick (Κορεα) , απομιμιση των pensa που επαιζε ο Κnopfler των DIRE STRAITS...
Την ειχα αγορασει θυμαμε 150000δρχ τοτε και ειχε εβενο ταστιερα, duncan μαγνητες και f.rose tremolo - lock...η κιθαρα απλα γαμουσε και εδερνε για τα χρηματα της και εγω ο μαλακας πηγα και την εδωσα ...η samick εχει σταματησει να την παραγει πλεον...
gc ακομα την fender εχεις?
Οτι ειναι η γιωπωνεζικη η squier![]()
Παραυτα την εχω στρωσει απο τοτε με Jeff Beck μαγνητη χαμηλα, με ταστα απο Strat και με αλλαγη του πενταθεσιου και καναδυο ακομα [ραματακια που δεν θυμαμαι, πανε χρονια βλεπεις..
Ο JImmys (o Rock stuff ντε) μου ειχε πει σε ενα σερβις οτι ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε squier και οτι μπορει να βγει και "παραεξω" η κιθαρα να παιξει με καλο ενισχυτη.
Επισυναπτω ενα mid απο το band in a box.
Φρυγιες καταστασεις![]()
Ακομα τζαμαρω με αυτο το κομματακι
Μετονομασε απο απο .bmp σε .mid
-..Not Yet!
gcrooki sou exo pi ama gousternis kana jam idopia ego ke i mpaketes mou imaste mesaΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι την εχω αλλα τοτε ειχα παραλειψει να προσθεσω κατι.
Οτι ειναι η γιωπωνεζικη η squier![]()
Παραυτα την εχω στρωσει απο τοτε με Jeff Beck μαγνητη χαμηλα, με ταστα απο Strat και με αλλαγη του πενταθεσιου και καναδυο ακομα [ραματακια που δεν θυμαμαι, πανε χρονια βλεπεις..
Ο JImmys (o Rock stuff ντε) μου ειχε πει σε ενα σερβις οτι ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε squier και οτι μπορει να βγει και "παραεξω" η κιθαρα να παιξει με καλο ενισχυτη.
Επισυναπτω ενα mid απο το band in a box.
Φρυγιες καταστασεις![]()
Ακομα τζαμαρω με αυτο το κομματακι
Μετονομασε απο απο .bmp σε .mid
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna