Μάλλον το λέει επειδή δεν έχει οδηγήσει fazerΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
@ fethry
και έχει και σκληρό συμπλέκτη το cbf γαμωτ...
![]()
Μάλλον το λέει επειδή δεν έχει οδηγήσει fazerΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
@ fethry
και έχει και σκληρό συμπλέκτη το cbf γαμωτ...
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Φίλε καταρχήν περαστικά σου και πάντα όρθιος!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
.............
@ villy
απορώ γιατί ο γιατρός δεν μου είπε να πάω σε φυσιοθεραπευτή αμέσως! Μάλλον θέλει να το δει πώς αντιδρά σε φυσιλογικό φορτίο, και μετά βλέπει...
Τυχαίνει να είμαι φυσιοθεραπευτής. Δε διατείνομαι ότι οι γνώσεις μου είναι ανώτερες από αυτές του γιατρού, αλλά σε ένα κάταγμα (όπως το περιγράφεις) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει η οποιαδήποτε αντένδειξη για να κάνεις φυσιοθεραπείες! Ανάλογα με τα συμπτώματα που έχεις, η θεραπεία θα προσαρμοστεί στα μέτρα σου! Πήγαινε σε ιδώτη ορθοπεδικό γιατρό και απαίτησε να σου γράψει φυσιοθεραπείες!
Σου εύχομαι να φτιάξει γρήγορα ρε Γιαννάκη!
Αλλά μην κάνεις τίποτα αν δεν ρωτήσεις τους γιατρούς πρώτα!
Σιδερένιος γρήγορα, για να πάμε εκ νέου βολτούλες!!!!!!
Ανασύρω αυτό το ποστ γιατί μόλις πριν 3 μέρες έκλεισαν στην περιμετρική τη λακούβα στην οποία είχα πέσει. Και επιπλέον γιατί έχει πλάκα να ανασύρεις παλιά σου ποστ. Ασε που τα διαβάζουν και νέοι στο φόρουμ. Για την ιστορία, ο καρπός έχει δέσει τελείως, κάνω και κάμψεις κανονικά!:rotflmao: Το γόνατο έχει ένα γυαλιστερό σημάδι λόγω εγκαύματος τριβής που δε θα φύγει ποτέ. Αλλά όλα καλά! Πάντα όρθιοι παιδιά! Ρε μου λείψατε πλάκα πλάκα!!![]()
![]()
![]()
Εσύ να δεις πόσο μας έλειψες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Ρε μου λείψατε πλάκα πλάκα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παλλήκαρε περαστικά και σιδερένιος! Καλά έκανες και το ανέσυρες απο τη λήθη το πόστ, πρώτον για να δούμε οτι είσαι καλά και δεύτερον γιατι θέλω να σε ρωτήσω που είναι αυτή η λακούβα στην περιμετρική, γιατι όσο ήμουν Ελλάδα και έμενα Πάτρα 07-09 έκανα κάθε μέρα τη διαδρομή Γλαύκος-Ριο, both ways...και δεν θυμάμαι να είδα δολοφονικό κρατήρα...
San Francisco Bay Area member......